Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 6
silvana75 spune:
le-a aruncat deja parca cineva era la dieta??
o seara excelenta va doresc
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
helauuu, am ajuns si io acasa!
poi ce sa zic despre colegi, sunt ok, oameni faini!
am un baietel pe vanzari care-i cam bleg da-l scutur putin si se trezeste el in rest e tare misto ca-i aproape, imi place de mor ca ajung rapid acasa si am vreme destulaaaa sa ma destrabalez sunt chestii ce le-am facut cam peste tot, partea de management nu presupune o reteta anume. pur si simplu adaptezi 'dirijarea' firmei functie de profilul, activitatile acesteia. cum faci insa chestia asta e secretul!
doris rilex, aveam si io un cui in dinti daca ar fi sa bag in seama si io toate alea de fiecare data...moala ce varza ar mai iesi ma bucur ca s-a rezolvat cu fata si te-ai mai linistit!
ana, urmeaza sa vina acasa sa faca evaluarea. fiecarei familii i se face o evaluare si apoi primeste atestatul.
katik, sanatate multa si putere multa femeie turbo ce ejti!
aidule cand veniti acasa? m-am cam taiat cand am citit de visul ala. poop, fii tare!
pooopp tot poporu, sa n-am reclamatii pe alte unde ca am uitat pe careva
looking for my sunshine
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Dorsilia spune:
Katik, sanatate lui Robi, poate are doar o viroza, mai ai bona aia de-mi zisese Mirela ca ti-a "donat-o" cand a plecat ea din TM?
Aida, dar stiu ca ai pulsat la remedii in micuta ta! si bine ca au avut efect. Nu am stiut ce sa inteleg din mesajul ce mi l=ai adresat anterior, dar nici nu te mai bat la cap, scuza-ma daca te-am suparat, sau daca te-am indispus, nu asta am intentionat. scuze si celorlalte fete concitadine, stiu ca nu-s io dotata cu carisma nici cat musca cu pene, si nici n-am invatat in atatia ani sa ma fac placuta, acu n-o sa-mi stric "reputatia" devenind altfel
sunteti fete faine, zau, dar eu nu ma simt inca in stare decat sa prostdispun asa ca ma conduc mai bine dupa principiul non nocere si retrag in cochilia mea pana cand ...pana cand o fi sa fie
multumesc pt suport si vorbe bune, si pt sfaturi
noapte buna si numai bine voua si tuturor copilasilor
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa doris aveam si io un cui in dinti looking for my sunshine +6 www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica "The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering. It’s the way that I found freedom! " byron katie |
No, inteleg ca te-o incomodat...bine ca ti l-ai scos...
Io am un morcov in si nu stiu daca mai are sanse sa iasa...
Katik, cum e Robi?
Claudia, nu mai arunca mama mancarea, ca noi n-avem timp sa facem...
Danitin, sub care pupitru esti?
Aidule, esti o duamna...daca mai am nevoie de ajutor, te sun...
Hai pusici... la toate...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
ioi si inca cum ma incomoda iu
lia, uelcam in za clab inca odata....dupa cum vezi nu esti singura pe la care bate vant de toamna, din ala de Bacovia...stai cuminte si vino la povesti...aici e un fel de cooperativa dupa cum vezi, cooperativa Vacarescu SRL ...ne scoatem reciproc dintii si morcovii de prin partile moi
cum e juniorul? sper ca mai bine
bei...da' o muzikie nu pune mineni la casa asta?! macar sa danseze neuronii nostri pe ceva nu pe sec...
looking for my sunshine
+6
byron katie
anda spune:
no bine ca v-ati scos piroanele reciproc. cre ca s-or infipt in dintii mei acuma ....da' muncesc la asta
propun categoria pironu calator...sectie separata...stim noi unde. ...la aia cu zabrele
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
pironu calator sau 'flori, fete, filme sau baieti'...
vai de capu nostru
ca sa nu ziceti ca n-am zis
looking for my sunshine
+8
byron katie
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda propun categoria pironu calator...sectie separata...stim noi unde. ...la aia cu zabrele Anda, mami de Ed Viata Pasiunea Blog DC de Timisoara |
S-a notat, pus la arhiva, la pastrare...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Care-mi puneti si mie, aia cu :
Si-asa vine cateodaaaataaa, doruuuuleee
Sa dau cu cutzatu-n piatraaaaaa...
Poate-mi iese pironu...
POZE CU NOI
ela03 spune:
Buna seara, fetelor.
Doris, am citit povestea fetei gravide... eu zic ca ar exista posibilitatea sa-l dea spre adoptie, sunt multi care vor sa adopte. Oricum exista institutii care se ocupa cu asa ceva, nu mai stiu nici eu care sunt acelea, dar i se ofera acolo si consiliere psihologica... ca in final ea va trebui sa hotarasca ce va face cu copilul ei. Pentru o fata de 15 ani actul nasterii ar putea fi un adevarat soc, deci ar trebui pregatita si pentru asta.
Kati, sper ca Robi si-a mai revenit. Noi nu mai mergem la clubul respectiv pentru copii din motive de bani.
Noapte buna, eu va las ca am treaba multa de facut.