Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 7
danitin spune:
Sub pupitrul din emisie mi-s . E fosrte fain si-mi merge bine, dar cum sunt in tura de la 12 la 21 (inca, pana la urma tot ajung eu la situatia ideala cu tura de 8 ore) vad spiridusul 1 ora dimineata si putzintel seara, ceea ce e foarte naspa. Si ii lipsesc ... . Partea buna e ca, din lipsa de timp, am ajuns sa savurez momente peste care treceam cu nepasare. Savurez o farfurie de ciorba calda, savurez mirosul de toamna cand ies pana in surte, savurez dusul de seara, savurez un pahar de apa rece, savurez mai presus de orice toate minutele de joaca cu Lori. E mai greu decat mi-am putut imagina, da-mi place
Va citesc, stiu de febra lui Robi, de maselele Mariei, de tratamentul naturist al Aidei, de tarta Claudiei, de problema elevei lui Doris, cu Anda m-am si intalnit, stiu ce screti da-s foarte obosit si reusesc sa intru doar seara, cand nu prea mai am capacitate de reactie. Dar tot va
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
PS Am rmarcat si freza Silvanei...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Singuru meu piron e grija daca mi-ati tinut si mie un loc caldut la Vaca? Intre cele doua scoli de engleza ale mele, scoala lu' fiu-miu, lucru meu si doctori nu mai am timp de nimic am ajuns sa manc pe strada in graba, cu al meu ma vad intre usi sau pe casa scarii, el vine io plec, dar e bine ca momentan avem vichendu doar al nostru
Dana, ma bucur mult ca iti merge bine
Kati, sanatate la puiut! Eu zic ca e mai bine daca face acu bolile copilariei, te-ai scapat de grija.
Va pup pe toate de la mic la mare, ma duc sa pap fasole cu ceapa verde (Aida, sa nu ma parasti)
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mihi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia Cand apare MIHI, va rog, ii amintiti sa-mi dea un semn pe PM despre ce crede ea in legatura cu mersul la un preot anume? |
draga mea itzi raspund aici ...pana la urma s-ar putea sa ne ajuti tu pe noi si nu invers invatzand din patzania ta ...am citit la clinica virtuala ce a patit puiutzul tau in urma vaccinului...chiar saptamana trecuta citeam in formula as ..un articol scris de un Dr cat sunt de nocive vaccinurile...dar noi romanii din tzara hotziei si a prostiei suntem cobaii ideali... pentru a umple buzunarele companiilor farmaceutice...care sunt pe felie cu Dr-ii ...
fetele nu stiu ca io nu am un duhovnic...adica am doi unul mort Arsenie Boca si altul viu : Teofil Paraian...dar cu care inca nu am vorbit niciodata...numa l-am ascultat la conferinte...dar ei imi vorbesc din cartile lor duhovnicesti...si ma mai conversez cu un preot catolic...care mi=a spus ca un adevarat crestin are acasa biblia, catehismul ...e o carte care izti explica cu ce se mananca religia...si o carte de rugaciuni...
io ma spovedesc si ma impartasesc mai des la catolici... ca merg duminicile la biserica lor ...pt ca-mi urmez sotzul...sunt supusa barbatului...si nu ma deranjaza ca nu ma duce intrt-un loc care sa-mi dauneze...ci dimpotriva...
m-am spovedit in doua posturi mari si la parintele Marius de la biserica studentilor...dar e prea ocupat ca sa mi-l aleg duhovnic...si sincer nu numai asta e piedica...inca sper ca-mi voi gasi un duhovnic ortodox...cred ca tre sa caut si io nu numa sa astept sa-mi pice din cer...
in concluzie ca sa nu te atinga voodoo...tre sa ai protectia divina nestirbita...sa fie INTEGRA...iar pt asta tre sa traiesti sub ascultare totala de Dz-eu...nu sa-tzi faci tu o credintza convenabila...adica sa iei din religie numa ce-tzi convine...tre sa respecti cele 10 porunci sau si mai simplu porunca revolutzionara a D-lui Isus: "sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insutzi" care le cuprinde si pe halelante...ca sa faci asta tre sa ai un indrumator ca-i mai simplu de cat sa bajbai singura...si apai de aia sunt preotzii...ca doar sunt urmasii apostolilor...
pup pe toate...
fug sa fac senviciurile...
mihi
geta_florina spune:
va dau eu prima cafea ... ... buna dimineatza
Kati ce mai face Robi, cum e?
Laura nu zici nimic, ai luat rezultatul de la rmn?
Doris tu ce morcov ai? te pot ajuta sa-l scoti?
ai mai reusit sa faci ceva cu eleva ta? tare m-as bucura sa stiu ca a primit ajutor.
Maria e super ca ti-ai gasit un job fain care sa fie si aproape de casa si sa-ti ofere timp liber. si serviciul meu e aproape de casa, eu vin pe jos la servici, asa ca fac si miscare sa-mi pastrez silueta
Dana ma bucur sa aud ca totul e ok la tine.
va pe toate, sa aveti o zi faina.
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
Ana68 spune:
Helau de cu dimineata la S.C. Pironu' S.R.L.(hai sa-mi bag una...ma supar,sa mor io...pai si cu musetelu' ce facem beeeyyyyy....ca e trade mark)...(PS.cred ca stiti de glume,da?sau e prea de dimineata?!)
Lasand glumele matinale deoparte...si piroanele si cuiele rezolvate...sa intreb:
Dorisake...uatz ap?Ce morcov?
Simonelule...bine ca o venit soarele la tine pe alee...ca de altfel si la Danuta realista,chit ca-i obosita la greu...
Silvano...iara parsolica?!Tu ma bagi in boala,femeie...am ajuns la 105 kile,pe cantaritelea si de mai tragi cateva meniuri d-astea ...sa mor de n-ajung la 200.Hai sa ai spor la toate.
Anduleeeee....la 'mneavoastra ce bai e?
Lia...nush ce te-o otzarat pe matale catre noi...poate chiar filmele cu adulti povestite de mine p-acilea...asa ca mea culpa,imensi la matale,si hai la o barfa zilnica...
Mihi draghe....nu pot sa zic decat UAUUUUU....fara caterinca,pe bune...cu surprindere,uimire si parere de rau ca asa as vrea si io ca matale...da' nu poci,pe bune,nu poci si pace...Pupici tie si trupei tale masculine!
Getuto...buna cafa ai facut,draghe...pica la tzanc...problemu e ca e doar virtual,ceea ca ma determina ca in urmatoarele 2 minute sa zbor la una adevaraciune.
Aidule...cum e Kissy?Cand veniti acas' in Banat?Sau ati venit deja?Bay..ce-i cu visul ala cripy?!M-am cutremurat...
Ela...voi ce faceti dragilor?Ce face scumpu de Robert?
Kati...cum e micutul azi?
Gata...hai pupalim si mai vorbim azi...Ma'c sa imi injectez cafa...neagra si putacioasa...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Doris-Alina spune:
Neatza...
Geta, merci de cafa...vorba Anei, neagra si putacioasa
Ela, merci de sfaturi...o sa va tin la curent, ieri nu a venit la ore, era la policlinica la Grigoras...la control.
Mey, morcovul meu, nu mi-l puteti scoate, cum de altfel nu pot nici eu...o sa stea mult si bine acolo...in fine...sper intr-o minune...
Anda, sa-mi zici ce ati rezolvat...
Dana, da-nainte cu tupeu...ca e de bine...
Io o perioada o sa fiu cam fara chef, asa ca ma suportati...daca ma iubiti...
O zi excelenta...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Mihi, pupici speciali...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
lumeee lumeee www.coffeelab.com/coffee/coffee_roaster.jpg" target="_blank">cafea, www.bloomsburytrading.co.uk/images/pavi_needles.jpg" target="_blank">piroane si www.romanialibera.ro/foto/115/114794/art_114794_1.jpg" target="_blank">musetele....pentru toata lumea, la alegere, fiecare ce doreste azi.
toaate se rezolva, totul e minunat. sa cintam impreuna www.youtube.com/watch?v=dtNKGgShVP8&feature=related" target="_blank">nu mi-e frica de bau bau
pusike
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda lumeee lumeee toaate se rezolva, totul e minunat. sa cintam imreuna www.youtube.com/watch?v=dtNKGgShVP8&feature=related" target="_blank">nu mi-e frica de bau bau pusike Anda, mami de Ed Viata Pasiunea Blog DC de Timisoara |
Esti dementiala...
Sa m-auda Ines...pfooaiiii
POZE CU NOI