Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 5
Ana68 spune:
Kati...imi pare rau de putza ala micu' al tau....da' de este sa fi facut varicela,io zic ca-i mai bine,o face si scapati de ea....p-orma la gradi nu va mai face...Au erupt bubitele sau inca nu?
Multa sanatate sa aveti!
Krisztina a avut varicela?Ca nu mai tin minte....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
katik spune:
da, cu febra. azi noapte la 1 a facut 39.7, i-am dat o portie de nurofen, a dormit bine iar acum, la 11.30 avea din nou 38.7, alta tura de nurofen. acum i-a scazut si l-am culcat. nu stiu daca va dormi ca la mine e un zgomot infernal aici, unii constriesc de dimineata de la 8, sparg intruna, fac gauri etc.eytc....deocamdata nu are bube, de aia nu sunt eu convinsa ca o fi varicela. vedem ce zice dr dupa-masa.
nu, nici krisztina n-a avut inca avricela. om vedea cum ne-o fi norocul.
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda doi zece doi zece....proba de microfon.... |
...receptie ... mai am putin si termin de citit si va raspund si io
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
katik pupam scumpelul mic sa se faca bine repede si daca ar fi varicela e problema mare? Nu vreau sa te supar , dar nu este mai bine sa se imunizeze acum?
Chiar fetelor , care e parerea voastra cu asta?
doriselu referitor la minora ta eleva , daca nimeni nu o baga in seama pe unde ai trimis-o , pot sa iti dau un numar de telefon de la prietena cu protectia copilului care pe mine m-a ajutat f mult cu intocmirea dosarelor pt comisie , si sigur ea stie sau se poate interesa de mai multe posibilitati si gandeste calm la situatie. Brrrrr mi se face pielea de gaina cand ma gandesc in ce situatie e amarata.
Laura si asteptam vesti. Maya este inca mica si nu cred ca sufera prea tare , iti spun din experienta cand am chemat-o pe nona mea sa stea cu ea si seara cand ajungeam acasa nici nu ma baga in seama si eu sufeream ca idioata si ea era fericita ca are cine sa ii faca poftele , asa ca multi si tinem pumnii stransi
mariutza ma bucur ca esti multumita de job la mai mare
ano ce zici acolo bre? Care conducta?
claudia te citesc si parca azi esti mai linistita si ma bucur.
ela ce mai faci?cum esti ?
geta, gwendoline , restul la maxim
ando sa vezi cum sta treaba cu laringita , ca in dimineata aia ai auzit si tu cum grohaia Kiss de ragusita si mai ales ca noaptea facuse un 38,1 si m-ai sunat inapoi sa ii iau 'extract de coacaz negru' si cum nu am gasit imediat am luat 'Homeogene 9' si i-am dat dim ora in ora sa suga cate una , dupa 2h am cumparat 'extract de coacaz negru' si i-am dat 25 de picaturi in lingurita cu putina apa in lingurita de 3x/zi si pana seara era calmata , iar seara am mai cumparat 'Isla' clasic cu plus de vitC si a doua zi au inceput mucii asa ca am mai luat un Pinosol , dupa inca o zi a luat-o cu tusea seaca si am cumparat 'Antitusiv' pastile 3x/zi si acum dupa inca o zi mai tuseste rar de tot si vad ca cedeaza si trece.
Asa ca din cauza ca ai zis de 'coacazu ala negru ' sa ii dau ca ii calmeaza uite ca am tratat Kissynetza naturist si sunt f fericita ca a mers si ca nu am indopat-o cu antibiotice cum as fi facut alta data.
Claaaaar , ca daca continua cu febra si facea peste 38,5 bagam antibiotic.
Hai si merci
toate cucuietele si sa aveti o zi buna!
Aida
Poze cu noi
katik spune:
aida, pai nu ar fi pb daca este varicela. trece si asta si gata. pb mea cea mare este ca nu stiu ce este si asta ma enerveaza la culme. vedem oricum in citeva zile daca ies bubele sau nu.
pup kissyneatza!
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 am aruncat de dimineata deja jumate de tarta cu mere si migdale ca nu se inghesuie nimeni numai eu,mai am tiramisu. |
trimite fata si la mine, cum sa le arunci???!!! pfuaaai si io sufar aici ca ni s-a scos desertu de la pranz din cauza de cost reduction ia da reteta si mie. rpd rpd
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara