Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 4
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa doris, maria help sa ce?! doara nu-ti imaginezi ca-l adopt io. |
woow mariuko nu cred ca-si imagina nimeni asa ceva...really.
ma bucur ca place la job, chiar eram curioasa cum ii. oamenii? faini? cu dintii , sper ca nu doare tare. nifluril m-o calmat, nu mai stiu cine mi l-o dat, da' o functionat cit de cit. in rest bzzzz bzzz, asta-i solutia. pusike si te invidiez de timp liber
laurica nu te-o uitat nime', cum sa te uitam mah cind tu bagi una bocitura de spate si dupaia spui bancuri, mai o reteta lipsea... sa treaca naibii odata durerea aia.
silva io tot am vrut sa zic da m-am luat cu petardele pe-aici. MIE IMI PLACE CREATAAA. am vizionat azi pozele. esti o duamna. iti sta tare fain. sa nu te tunzi!!
restu' pusike si voo de noapte buna.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
dau o scurta si rapida.
v-am tzucat, sa aveti o zi faina
looking for my sunshine
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Ana68 spune:
Salutare...
Io ca de obicei cu biscuitele pe conducta...ca un gondolist ce ma aflu si cu "O sole mio" facand slalom printre circumvolutiuni...Hai ca am bagat-o de dimineata...
Bay Laurico,cin' pushca mea crezi ca te-o uitat, femeie?!Numa' io ce asteptam cu nerabdare sa spui o data ce ti-o zis ala la RMN....Sa nu uiti sa scri,'nteles?!Pupiciuri la maxim si sa te faci bine o data.Iar cu Maia scumpa...ii trece ei,in 3 saptamani a si uitat ca a stat ba cu matusa,ba cu verisoara...supararea e a ta,ca constientizezi situatia la maxim,dar miculuta ta scumpa o sa uite imediat.Va pup!
Simona,deci care va sa zica...este bine la noile munci...minunat!Ce prestezi acolea?Vorba Andei:cum ii cu personalu'?
No,io cred ca Dorisake s-o gandit ca sti niscaiva adrese utile...
Si dupa terminatul asta de curs,ce urmeaza????Hai spor la treaba si pupam cu mare drag!
Andule...apropos de dinti,la dvs. esti gata?Mai mergi la dintar?S-o rezolvat problemu'?
Doris draghe...bine ca s-a rezolvat treaba si te-ai mai linistit...Azi dimineata m-am intalnit cu Ines,indesa constiincioasa niste Barbie in dulapior...si era tare grabita...cre' ca o asteptau ceva activitati la clasa...zambareata...
No...plec sa beau cafea...apa vie,beeeyyyyy...Pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
claudia74 spune:
Dana esti oke numai pusi ne dai ,hai ca e bun,cum te descurci la noul job,mai ai timp de bucatareala,ce mai face Lorinumai pove de ea prea multe,ii place la gradi?
Mariaa ma bucur ca esti in parametrii,cu noul job,cu demersurile ptr sunshine in ur life,da chiar asa take it easy ca nu cred ca se gandea nimeni sa adoptezi tu copilul fetei aleia .
Silva esti oke,pe unde umblii ?
Doris sa speram ca se va gasi cineva sa o ajute pana la urma,tu o poti doar indruma asa cum a spus si Anda si uite ca s-au gasit cateva posibilitati unde sa ceara ajutorul,daca va fi in stare sa realizeze ca trebuie sa faca asta, ai facut deja bine ca ai vb cu ea si ai incercat sa ii deschizi ochii.
Geta zici ca ti-a placut la intalneala,mai mergi sigur de acuma inainte nu?
Laurel exact cum a spus si Anda mai reteta lipsea,ma da stii ca esti strong nu gluma,imi pare rau ca nu are cine sa stea cu Maya poate ar trebui sa o duci la cresa din cand in cand sa se obisnuiasca deja in colectivitate,am inteles ca e inscrisa deja,decat sa o trambalesti cum ai spus si tu .
Aida toate cele buna ptr voi,m-ai cam inspaimantat cu visul sotului,mie mi-e cam frica de aratari din astea in vise,de semne,etc,hai ca nu vreau sa iti dai tie batai de cap dar toate sunt semne,aveti grija de voi de departe.
Claudia esti ok? Ana scurt si la obiect , Katik deloc,nimic , Anda the best , Mihi hai la o cafa cu noi ,Doriana the same , Deya alles klar bei dir ?
Merg sa il duc pe Andi la bus si apoi ma apuc iarasi de treburi gospodaresti.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
katik spune:
pup fetele toate. sunt acasa cu robi, a facut azi-noapte febra 39.7, mergem dupa-masa la pediatra sa vedem ce si cum. la cresa este varicela, poate cine stie, ne-am potcovit si noi, mai sti?!
nu am apucat sa citesc nimik, nici timp n-ama cum, robi e miriici, nimik nu-i bun
anda spune:
citat din mesajul lui katik pup fetele toate. sunt acasa cu robi, a facut azi-noapte febra 39.7, mergem dupa-masa la pediatra sa vedem ce si cum. la cresa este varicela, poate cine stie, ne-am potcovit si noi, mai sti?! nu am apucat sa citesc nimik, nici timp n-ama cum, robi e miriici, nimik nu-i bun Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006) Poze noi |
katicule, sanatate dragilor. sper sa nu fie varicela.
ano, n-am gatat cu dantura, nu gat niciodata draga. io asa cred pup roza.
claudiko tzuc draga. ce gatesti buuuun? ca pe laurica n-o mai intreb ca ea ar trebui sa stea intinsa...
cafea si pusike
restu tzuc
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Katik multa sanatate la Robi si tie putere femeie!
Anda ptr pranz mai am niste sarme iar pe diseara am scos carne macinata sa fac spaghetti bolognese,altceva nimic ptr azi,am aruncat de dimineata deja jumate de tarta cu mere si migdale ca nu se inghesuie nimeni numai eu,mai am tiramisu.
Am pus a doua masina la spalat cat mai tine vremea buna la noi si acusi ma apuc de gradinarit pe afara,iarasi e plin de iarba la ulita pe langa gard.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Neatza...
Ana, zici ca te-ai intalnit cu zambareatza mea? somnambula, de la 6 vrea la gradi...
Katik, imi pare rau, sanatate maxima va doresc...ioiiii, nu-mi zi de varicela...
Laurelu, cand afli rezultatul de la rmn, zi-ne si noua, pana atunci, spor la trebi, lasa ca maya se va obisnui cu bonele noi...
Claudia, spaghetti bolognese,
Cum demareaza proiectul salon?
Andule,
Maria, scurt si la obiect,
citat din mesajul lui Mariaa doris, maria help sa ce?! doara nu-ti imaginezi ca-l adopt io. "The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering. It’s the way that I found freedom! " byron katie [/i][/size=1][/navy][/b][/center] |
M-a deranjat mult ce ai scris si mai ales felul agresiv in care ai facut-o. Si culmea...nu e prima data cand raspunzi asa...
Help-ul adresat tie, special, era lansat pentru a-mi da cateva adrese sau contacte, ma gandeam ca stii destule...dar ce ma justific?
no coment...
...ca de fapt toate fetele au priceput, numai tu nu...
Cum te-ai fi simtit tu, la help-urile tale, sa-ti fi raspuns careva in genul asta? raspunde-ti tie, te rog, nu mie...si cu asta am incheiat...
Gagix, o zi excelenta!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
doi zece doi zece....proba de microfon....
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara