Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 13
danitin spune:
Mihi, nu ies pe sticla, acu cica is sef producator executiv se numeste functia. Si, sincer, ma bucur ca nu mai apar .... s-au dus vremurile mele, acu e promter - pe care nu-l vad bine ca-s mioapa, sunt casti in care producatorul zice ce sa spui, etc. Asa ca de aparut nu mai apar, coordonez....
Silva, pai la noi intr-o emisiune a zis Chivorchian ca nu mai au bani nici de avion, cica, ca sa mearga la meciul de cupa, au luat bani imprumut pentru charter. iti dai seama cum se reflecta asta asupra moralului. De aia zic ca mare lucru de la echipa nu mai astept.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
Am gasit, mi-a placut, va daruiesc si voua
De-acum vin nopti cersind soptit odihna inimii…
Se va linisti apoi si trupul ostenit…
Nopate buna!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
www.youtube.com/watch?v=CV49-FNAoOU" target="_blank">buna dimineata!
looking for my sunshine
+8
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
claudia74 spune:
Buna dimineata
Eu ieri dupamasa am avut program ptr moa ,daca tot nu pot face altceva (de ex sa merg la coafor ca mi-e parul varza ) mi-am facut o masca de fata,iar apoi unghiile,au iesit super bine de data asta sunt tot mai multumita de mine (mi-or murit laudatorii ),dupa ce ieri toata dimineata si amiaza am lucrat in gradina,am zis ca nu fac nimic in casa sarbatoare fiind,dar gradina am profitat sa o aranjez putin soare fiind si sa mai scot si copiii putin la aer,au stat cu mine si s-au afumat ca am dat foc la frunzele din curte,de dimineata am gatit o ciorba de vacuta acra si o friptura cu sos,aseara am facut tortelini cu carne si cu sos de rosii (cumparate ),azi mai fac numai piure si o salata.
Azi e foarte rece,poate merg putin dupa masa cu ei la un loc de joaca sa poata dormi Helmut ca intra de noapte.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Neatza...
Merci de cafa...
Radu e la job, eu ma duc cu Ines afara, ca-i soare...cat ne mai putem bucura de el...
O duminica excelenta va doresc...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Buna dimineata!
Am avut in sfarsit oleaca de timp sa intru si io pe DC
Sa incep cu inceputul:
Rezultatul de la RMN a venit da io nu ma pricep deloc dar a spus Clau meu ca e ceva la doua vertebre dar nu ceva periculos,probabil cu ceva tratament se poate rezolva si spinarea mea.
Maya tuseste putintel si azi cand plecam sa ducem fata la matusa-mea o sa-i cumpar un sirop Eurespal si sper sa treaca....e tare rautza ne loveste,nu are stare in ea deloc ii pun desene dar nici ca-i pasa si daca vreau sa le sting incepe sa planga chit ca nu se uita la ele da macar sa auda... cand am lasat-o cu sor'mea si cu Alexia o facut debandada,se bat astea doua mici cand is impreuna ceva de speriat as aceva n-am mai vazut si cand una din ele pleaca sa le vezi plansete si tipete una dupa alta....mi se face paru' maciuca
Cand ieism in oras pe jos ca,cu caruciorul n-am mai fost de ha ha...dupa 10 pasi vrea brate ca cica nu mai poate sa mearga.......ma incurcat mami cu baile ei...Maya nu vrea sa manance unde este si manaca cand vin eu ca sparta,asa nu-mi place situatia asta da n-am incotro imi plang singura de mila
Am facut ciorbitza de pui cu bors,salata de vinete,piure de cartofi,snitzele din piept de pui,carnati oltenesti prajiti si cremes,am si salata de sfecla rosie asa ca masa de amiaz e gata.
E cu intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
La multi ani MIHI!
Hai sa mai dau si io o cafelutza si o www.piatra-alba.ro/poze-meniu-restaurant/gustari%20reci/scandura-fantezie-rece.jpg" target="_blank">gustare rece pana nu se face amiazu' si tre' sa mancam www.restaurantbucovina.com/yahoo_site_admin/assets/images/Salata_de_Vinete.134115609_std.jpg" target="_blank">salata de vinete, supa www.reteteculinare.ro/forum/files/p1130466_395.jpg" target="_blank">friptura si desertul.
Va doresc o www.rostonline.org/blog/claudiu/uploaded_images/toamna-in-flacari-797292.jpg" target="_blank">duminica placuta si pofta buna!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
claudia74 spune:
Laura ma bucur sa mai stim de tine.
Eu continui facerea de bine ptr sufletul meu si m-am si vopsit pe par,ca de tuns nu ma risc,am bagat o cireasa neagra cica dar nu vad diferenta .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
o seara excelenta
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
ela03 spune:
Salut, am i8ntrat si eu pe aici... nu dau detalii despre mine, am trecut din nou printr-un cosmar dar ma tin cat pot de bine.
Ce inseamna sa adaugi efectul glow la nume?