Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 14
danitin spune:
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
Fabula 1:
Intr-un nuc Statea un cuc si sub nuc statea o vulpe
- Ah cumatra ce te-as f...e ! Zise cucul catre vulpe. Iar vulpea De sub nuc
- Date-n p..la mea de cuc !
Morala: Vulpea ... era vulpoi!
Fabula 2:
Boul: Iti aduci aminte la pascut cand eu am vrut si tu n-ai vrut, am insistat si te-am rugat si mi-ai cedat ....Vaco...
Vaca: Iti aduci aminte la pascut cand tu ai vrut si eu n-am vrut si m-ai rugat si-ai insistat si ti-am cedat, si mi-a placut si-as mai fi vrut, da' tu n-ai mai putut ...Boule...
Fara morala.
Aida
Poze cu noi
geta_florina spune:
'neatza ...
hai sa va dau eu prima cafea ....virtuala.... ... ca pe aia reala am baut-o deja ....
si eu sunt cam varza ca azi noapte n-am prea dormit, mi-a tusit Alex de numa', nu mai stiu ce sa mai fac cu el, de-o luna ii tot racit, ii mai trece, cateva zile e mai bine si apoi iar mai rau si tot asa ... ....
Kati ce mai face Robi, i-a mai trecut, ai descoperit pana la urma ce are? sanatate si
Laura ma bucur sa mai aud de tine si mai ales ma bucur ca n-ai probleme grave cu spatele. sa stii ca si Alex al meu e tare rau, face istericale, tipa "din toti plamanii" cand vrea ceva si nu poate. pana acuma nu s-a uitat la desene, dar acu' a descoperit "cartea junglei" si ii place la nebunie, numai la asta s-ar uita, nici nu mai vrea sa iasa din casa.
Ela imi pare rau, sa treaca supararea mai repede.
Aida m-ai binedispus ..
Doris, Maria, Anda, Deya, Mihi, Clau, Silvana, Ana, Dana si sa aveti o saptamana frumoasa.
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
Ana68 spune:
Saluti si de la mine....Baaayyyy,incep cu de astea....Dorisakeeeee,tu nebunoooo...ce bestial arati tu femeie...!!!!Bay,iti vine freza ca turnata,sa mor de nu!Arati mult mai tanara asa,iti sta foarte fain si chit ca boabele alea din freza nu prea se vaz,mie imi place tare mult cum iti sta cu parul ondulat.Aferim si sa-ti fie de bine,ciufuleasco!
Simonelu'...pan' la urma ti-a trecut,ai mai halit pe careva?
Dana...ma bucur ca toate se rezolva incet-incet...cum e spectacolul la circ?
Geta,insanatosire grabnica lui Alexu'!
Kati...cine era dimineata in masina:Robert sau Krisztina??
Laura draga,sa dea Domnul ca tot raul ala sa fie spre bine!Sa ai sanatate multa!Cat despre "apucaturile" Maiei,parerea mea este ca face asa cum scriai si ca sa se razbune pe tine.Ea nu intelege de ce 2 ani ai stat cu ea 24 din 24 si deodata nu se mai poate.Asa ca s-a facut rauta si ti-o trage,spus pe romaneste.Stai linistita ca o sa-i treaca,mai ales daca va merge la gradinita.
Silvana...am admirat-o si o admir mereu pe Meg Ryan...iar freza ei bestiala am avut-o si eu si tre' sa recunosc ca ma prindea la fix.Asa ca baga mare la freza asta,ca sunt convinsa ca-ti sta beton.
Si mai lasa-ma cu fasolilii tale,ca balesc non-stop...
Ela voi ce mai faceti?Ce face Robert?
Mihi,hai multam' fain de tortulet...Deci ati petrecut si voi tot prin munca ziua de sambata.Cat despre dormitul ala...o veni si timpul ala,da' mai incolo.
Aidooo....deci care-va -sa -zica cucu' f---e vulpoiul si vaca il face bou pe bou,ceea ce ca in realitate,in partea a doua.
Claudia,cireasa aia neagra ai facut-o acasa cu manutele tale sau la coafor?Ia sa vaz si io care-i diferenta,ca zici ca nu prea se vede...
Anda...voi?Cum e?
Bay,sa aveti o saptamana cu multe realizari si o zi cat mai buna.Va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
claudia74 spune:
Ano nu-mi permit sa merg la coafor aici,ma facui singurica,e o tenta violeta la soare ,imi place,e oke.
Claudia efectul glow se poate vedea numai pe explorer la numele tau (id-ul)care va fi 'imbracat' in verde sau ma rog ce alta culoare alegi si eu am facut dar in netscape nu se poate vedea.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
danitin spune:
In legatura cu circul: Este un fachir care are trei serpi, copii au fost impresionati de ei, stinge niste bete cu flacari in gura si se da cu ele pe maini, au animale frumusele dar dau ture de manej - nimic spectaculos, acrobatii fac niste fguri cam slabute - Calin spunea ca in caz de pericol maxim le poate face si el. per total este dragut, iar cine nu are ca mine nostalgii legate de spectacolele de circ de alta data il poate chiar savura linistit. principalul e sa placa la copii, iar lori parea fascinata.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
claudia74 spune:
Helooooo, unde sunteti toate,faceti siesta de dupa masa or what?
Azi are Andi fest la biserica de Sf.Martin si apoi mergem cu lanternele in grup prin sat toti copiii cu parintii,azi e in localitatea unde are gradinita,la noi in sat e joi.
In rest plictiseala si frig la noi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Dorsilia spune:
Va doresc o saptamana frumoasa tuturor, mai ales multa sanatate!
Aida, multumesc, ai dreptate! numai bine si tie si fetitei
Ela, multa putere sa o scoti la capat!
La multi ani tuturor celor ce si-au sarbatorit ziua onomastica a lor sau a copiilor in sambata Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil!
si noi am sarbatorit baietelul, pt ca-l mai cheama si Mihai, in prim plan, el iubeste zilele in care e sarbatorit, iubeste in general zilele de sarbatoare pt ca-i place sa primeasca tot felul de cadouri, de surprize si pt ca avem casa plina de persoane care-l iubesc ...si pe mine ma cheama Mihaela asa ca m-am sarbatorit numai in sufletul meu, undeva mai in umbra...
o seara linistita !
Mariaa spune:
lia, la multi ani pentru sufletul tau ala din umbra si pentru copilasul tau
ela, ce ai patit?? esti oke?!?!
laura, te tzuc pe vertebra T12 sa treaca durerea
doris cand ai examenul, miercuri??
ana, am identificat problema si-o trecut, saru'mana de intrebare
andule,unde esti, te-ai dat la fund?!
silva, esti oke?
clau, foarte tare cu stilizatul unghiilor, da-i bataie!
aidule, tzuc si mi-e dor de voi
dana, spor la munci
mihi, pune americanu' pe stand by, apasa butonu'
katik, refill pe baterii si tot inainte
lore, daca citesti, atata zic [pooop] sa treaca
deya], uat's up?? tot popica??
geta, Alex nu-i alergic cumva? ca acuma e sezonu in toi...
am uitat pe cineva?! hai ca v-am umplut de bezele
am vorbit ieri cu Lormi, va trasmite salutari tuturor si
sanatate multa sa aveti si o saptamana buna!
looking for my sunshine
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie