Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit Alex![64]
Raspunsuri - Pagina 19
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
Multumesc si eu !!!![]() Te asteptam alaturi de noi la o cafea si o tzighi ... ![]() " Carpe diem ! " |

.elvira hai la intalneala , sa te vaz cum fumezicred ca eu una nu te-am vazut de un an si ceva.dreptu-i ca io stau in Togo, da chiar asa
.ce zici ne faci o surpriza?am vorbit cu maria
.e ok, nu a avut timp sa scrie.incearca sa ajunga si ea la intalnire.bey, forumistelor lista e deschisa ptr intalneala.hai care mai doreste, care mai pofteste?
PS am vb si cu oti, i-am auzit glasciorul la bb-ic
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Maria_K spune:
salutare!
am venit sa raportez despre consultul eco de ieri Cassi are 600 gr, se pare ca seamana cu tati ei care stiti ce mititel e, asa ca a zis doctorita ca poate venit inainte de 40 sapt, de pe la 37 incolo. e tot fetita si in rest totul este ok.
eu se pare ca am o infectie urinara si tre sa fac acum urocultura si antibiograma sa vedem cu ce atacam inamicul, dar scapam noi si de asta.
ieri am luat primele hainute pt printesa mea. diseara fac poze si le pun sa le vedeti.
la intalnire incerc sa ajung, sa-mi dati careva un beep sa stiu unde.
va pup pe toate.
Maria
23+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
diplodocus spune:
fetelor, unde e intalneala ?
La 17?
GIULIA-vii cu Calin pana la urma?
MARIA -vii?
Later edit:
Plec din birou, nu mai ajung la net...
Dati-mi si mie de stire careva, pls, unde e intalneala
Bimilit spune:

fetelor, azi io am drept de VETO
,nu accept comentarii.
deci ptr ca nu vine mahomed la munte, merge muntele la mahomed[elvira
].
azi la ora 17 mare intalnire mare la ETIQUETTE.am rezervat masa[ajutata de cineva drag
] in salon, ptr ca separeul era ocupat
.deci elvira io parol ca te astept sa ne incrucisam fumurile si sa dai TU o cafea, ca io oi da un suc
.
ioana, ti-am trimis SMS cu locatia.
hai pupare si la intalneala toata gasca.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Maria_K spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit![]() ![]() ![]() fetelor, azi io am drept de VETO deci ptr ca nu vine mahomed la munte, merge muntele la mahomed[elvira ].azi la ora 17 mare intalnire mare la ETIQUETTE.am rezervat masa[ajutata de cineva drag ] in salon, ptr ca separeul era ocupat .deci elvira io parol ca te astept sa ne incrucisam fumurile si sa dai TU o cafea, ca io oi da un sucioana, ti-am trimis SMS cu locatia. hai pupare si la intalneala toata gasca. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
am vorbit cu cristinutz si venim. toti trei. again
Maria
23+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui Maria_K am vorbit cu cristinutz si venim. toti trei. again Maria 23+ Cassandra vine bb!![]() Pozele noastre |

for2nity spune:
citat din mesajul lui Bimilit![]() ![]() ![]() fetelor, azi io am drept de VETO deci ptr ca nu vine mahomed la munte, merge muntele la mahomed[elvira ].azi la ora 17 mare intalnire mare la ETIQUETTE.am rezervat masa[ajutata de cineva drag ] in salon, ptr ca separeul era ocupat .deci elvira io parol ca te astept sa ne incrucisam fumurile si sa dai TU o cafea, ca io oi da un sucioana, ti-am trimis SMS cu locatia. hai pupare si la intalneala toata gasca. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
He he, m-ai convins. ( Ca sa nu spun ca aveam un gand rau de aseara )
So, daca pana la 17 nu cade un meteorit pe mine sau doamne fereste ma calca un vapor, voi fi prezenta.
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui for2nity
He he, m-ai convins. ( Ca sa nu spun ca aveam un gand rau de aseara ) So, daca pana la 17 nu cade un meteorit pe mine sau doamne fereste ma calca un vapor, voi fi prezenta. io zic asa: e ori asa, ori altfel. |

deci DA, esti de-a mea
auzi , de nu veneai parol ca te vizitam la magazin si zau ca nu iesea bine
Edit: deorece cotele apelor au scazut , vapoarele stau ancorate in porturi ,iar in urmatorii 100 de ani nu se intrevad caderi de meteoriti.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui giulia71 bagati pe sms la sudista locatia |
giulia eu nu am nr tau.
locatia e langa Casa Armatei si langa Magazinul copiilor.
cum cobori de la spital si o faci dreapta spre casa ta.
fetelor lista e deschisa.deci cine mai pofteste ,cine mai doreste e asteptat cu mare drag la intalnire.