Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit Alex![64]

Capitol SPECIALLLLLLLL, Pe 21 octombrie,la ora 21,33 s-a nascut bb ALEX
CONDICA SALAJENCELOR
MAMICI CU 1 BB
Elutaf- mami de
for2nity- mami de
diplodocus- mami de
giulia_71 - mami de
mihaela_specht - mami de
olim - mami de
felicity05 - mami de
dianalaura-mami de
nazdravan
MAMICIcu 2 BB-ici
silvana_salajan - mami de
si
mic si scumpic
mihaela_s - mami de
anacezara - mami de
carmenardelean - mami de
si
bimilit - mami de
si
claudiasabou- mami de
si
In asteptarea lui
BlueEyes
piticutz
mikiriki
DarkBendis
Maria
Prietene
aileene
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Raspunsuri

dianaiulie2009 spune:
Bia , ma gandesc la voi ! Sa aveti puterea sa treceti peste aceasta grea incercare . O zi semnificativa si-a ales bunicul pentru a merge in ceruri !!!
" Carpe diem ! "

mihaela_s spune:
Bia, imi pare nespus de rau pentru pierderea voastra. Cand moare un om pe care l-ai iubit, parca o parte din tine moare...e ingrozitor de trist. Din pacate stiu cum e in momentele astea...va doresc multa multa putere sa mergeti mai departe. E greu, foarte greu dar asta e viata...cu bucurii si tristeti. E bine ca v-a avut pe voi langa el, e bine ca s-a dus linistit, asta conteaza mult. Pentru linistea lui dar si pentru a voastra.
adriana, ioana, olim, oti...cei plecati vor fi vesnic in sufletele si amintirile noastre, sa ne gandim mereu cu drag la ei....
Va pup pe toate, pe maine.
vorbe de copil...
Hobby

olim spune:
va dorim sa aveti parte de o duminica frumoasa impreuna cu cei dragi
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

silvana_salajan spune:
Astazi se celebreaza in satul bunicilor ziua mortilor... E prima data in ultimii 7 ani cand nu ma duc........ Ma simt ingrozitor...
Va
si va doresc o duminica linistita....

dianaiulie2009 spune:
Bia , daca va putem ajuta cu ceva sa dati un tf.
Duminica frumoasa alaturi de cei dragi voua !
" Carpe diem ! "

silvana_salajan spune:
Da Bia, Adriana are dreptate.Doamne odhneste-l in pace! Doamne odihneste-i pe toti cei plecati!

Bimilit spune:
salutare!!!
oti,draga nu mai plange.credca ti-e greu.aprinde o candela si zi o rugaciune.cum e ALEX?
fetelor multumesc de oferta, da ne descurcam.
duminica placuta.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

silvana_salajan spune:
Salut si de la noi. Amu ne-o plecat finii, au venit sa il vada pe Alex, intre timp a mai fost si o colega la noi. Deci am fost busy azi, nu prea am avut vreme sa ma gandesc la multe. Poate e mai bine asa. Voi ce ati mai facut? Va si va doresc o seara linistita!

dianaiulie2009 spune:
Otilia , cam rpd au inceput vizitele . Mai bine ar amana pana va faceti un program tu si Alex. Ai grija sa nu ramai fara lapte din cauza oboselii . Eu am patit-o asa intr-o zi cand de dimi pana seara am avut non-stop musafiri si nu am reusit sa ma odihnesc deloc , seara nu am mai avut strop de lapte , Andreea urla de foame , nu aveam nici lapte praf in casa ... mai bine le spui sa mai astepte cateva saptamani ca n-o fi fok ... parerea mea !!!
Noi am stat numai prin zona , daca tot a fost asa de frumos afara am profitat si au stat fetele la aer .
Va doresc noapte buna tuturor !!!
" Carpe diem ! "