Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit Alex![64]
Raspunsuri - Pagina 18

olim spune:
salutare si de la noi
va doresc o zi excelenta tuturor si distractie la intalnire
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Bimilit spune:
neata!!!
adriana, stai linistita ca-s ok analizele.bag sama ca nu o avut timp sa le interpreteze si de aia nu ti-o dat ieri raspunsul final.de era bai iti spunea clar ca trebuie sa mergi sa le refaci .gandeste pozitiv,totul e OK.
nu-i musai la Royal,eu stiu exeprienta ta si de aia nu insist sa mergem acolo.eu mananc frecvent de acolo.da imi comand la domiciliu , ca matei face ravagii in restaoran.
mai cu intalneala lista e deschisa....vine si giulia.is curioasa daca azi om avea surprize.ultima data, la intalnirea de la oti, a tacut si-a aparut Paula
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

dianaiulie2009 spune:
Giulia , da una bucata tatic la cat vine acasa ???
Pana ajunge tata , eventual , roaga vecina sa stea cu el !
" Carpe diem ! "

for2nity spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumesc tare mult pentru urari, ieri nu am avut rand la calculator, am avut o zi tare plina. Va multumesc mult de tot si va doresc la toate sa aveti parte numai de bucurii din partea copiilor vostri. pe toate.

Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui for2nity Buna dimineata fetelor! Multumesc tare mult pentru urari, ieri nu am avut rand la calculator, am avut o zi tare plina. Va multumesc mult de tot si va doresc la toate sa aveti parte numai de bucurii din partea copiilor vostri. ![]() io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
sa-ti aduca bucurii printesa.
auzi da o cafea si-o tighi nu dai si tu

Bimilit spune:
citat din mesajul lui giulia71 Salutare bblushelor ![]() Bey si io as veni numa ca la 5 e intuneric si n-am cu cine-l lasa pe Cani ca ii e urat in casa:(( "...mama prostilor e mereu gravida!" |
giulia, vezi ca ma dau la tine

fetelor lista e dischisa.
bag sama ca stati in umbra ,cetiti si apoi ne faceti surpriza

toate sunteti bine primite.

Bimilit spune:
citat din mesajul lui giulia71 Si daca il iau si pe el, va suparati? Asta in cazul in care zice ca ii e urat:( |
bine mai, cum sa ne suparam.
deci unde ne vedem totusi?
la 17 ,la ceas

Bimilit spune:
oti,cum sunteti?at trecut ok noaptea?
hai la raport.a mai varsat Alex?
olim, poate te aduce mosu in zalau.noi te asteptam.
cine are nr mariei de tilifon? bagati PM.ieri a fost la dr si nu a intrat sa zica nik.sper ca e ok.

dianaiulie2009 spune:
citat din mesajul lui for2nity Buna dimineata fetelor! Multumesc tare mult pentru urari, ieri nu am avut rand la calculator, am avut o zi tare plina. Va multumesc mult de tot si va doresc la toate sa aveti parte numai de bucurii din partea copiilor vostri. ![]() io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
Multumesc si eu

Te asteptam alaturi de noi la o cafea si o tzighi ...

" Carpe diem ! "