Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
Alina1976 spune:
Seara buna,
Vesti bune, ma simt mai bine, nu am mai facut febra. Dar inca imi mai curge nasul...la greu!!
Lavini, Carmen
merci de intrebare!
Alexandra, bine ai venit! dar cand ai tu DPN-ul? Nu cumva esti in martie?
...ca mi se pare putin 23+...
Bebelusi, nu esti singura! O sa fi cu noi!
Si o sa vezi ce repede trece timpul si vine iubi al tau acasa...
Mire, ma bucur ca te-ai distrat...nu ne dai si niste poze??
Zi lui Cris ca o pupam si ca ne e dor de ea.
31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Mersi mult fetelor, stiam eu ca ma pot baza pe voi

Dragele mele v-ati uitat vreo data la "Doctori de mame", filmul de pe acasa TV. E interesant zic eu....
Fetelor am facut fursecute cu unt....super bune

25+
Vlad
Alina1976 spune:
Bebelusi...
DA-NE SI NOUA RETETA!!!
31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
viorella spune:
buna fetelor!
sunt o gravidutza in 29 sapt,desi la eco mi-a zis doctorul ca e mai mare cu o sapt.dpn:11.01.09
va pup si ma bucur ca am cu cine sa vb despre probleme ce numai noi graviduztele le avem
lisa79 spune:
mire,asteptam pozele!
just...hmmm,asa si eu,cu dulciurile la fel...atat doar ca imi cumpar cioco neagra sa nu ma fac cat o vacuta. oricum am pus pe mine,dar ma topesc toata cand vad ceva dulce si bun,
tot probleme cu umflatul picioarelor si au aparut si durerile de spatle.
miercuri mergem la medic,astept sa ii adu la bb inimioara. obosesc usor si as lenevi toata ziua.
va pup si revin...merg dupa ceva dulce ca doar a mentionat bebelusi de fursecuri,io am napolitane,da sunt bune si alea
27S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
bebelusi spune:
Reteta: 250 gr faina, 125 gr zahar, 2 galbenusuri ou, 2 linguri apa, un praf de copt (eu nu am pus ca nu am avut), zahar vanilat, 3 sferturi pachet de unt. Se amesteca toate cu mana, la inceput o sa aveti impresia ca nu va iese pentru ca aluatul va fi faramicios si nu se va lega. Daca insistati un pic cu framantatul se va omogeniza. Luati aluatul il puneti in staniol si il bagati la frigider 30 min. Apoi se scoate din frigider, se intinde o foaie groasa de vreo 3-4 mm, se taie in forme si se pun in tava pe foaie de copt. Se baga in cuptorul deja incalzit timp de 13 min. Pofta buna!

25+
Vlad
viorella spune:
fetelor am si eu o intrebare:cate kg ati luat?ca eu am luat 13 kg pana acum,adica pana in sapt 29.ma cam ingrijoreaza lucrul asta.n-as vrea sa depasesc 20 si din cate stiu eu in ultimele 2-3 luni se pune cel mai mult.inainte sa raman gravida aveam 50 kg si acum am 63
.
DPN:17.01.09
(la eco mi-a zis ca 11.01.09),nici eu nu mai stiu care va fi fericita zi.oricum poate fi cu 2 sapt mai devreme sau mai tarziu.
DarkBendis spune:
Buna seara fetelor,
Alexandra, bine ai venit!
Leditia, Lisa, si pe mine au inceput sa ma "ia" durerile de spate, mai ales catre sfarsitul zilei - pozitia mea favorita mai nou e zacutul pe canapea, cu un maldar de pernute si inconjurata de pisici.
Delia, poate ar fi mai bine sa incerci sa stai intinsa cat mai mult...lasa-l pe sot sa mearga la cumparaturi, eventual impreuna cu cineva din familie sau o prietena de-a ta pe care te poti baza care sa-l ajute sa aleaga ce va trebuie.
Bebelusi, trimite si la noi fursecuri... sau macar reteta
La noi...o noua zi... din nou cumparaturi! Miereamara, o iau pe urmele tale
si incerc sa epuizez lista
Tot la Mothercare am ajuns si azi, si am venit acasa cu asta:
http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-nappy-wrapper/dp/B000IVVH3A/sr=1-1/qid=1225654311/ref=sr_1_1/203-7906863-6171136?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42854041&mcb=core
Cica e tare folositor... si l-am gasit redus de la £30.00 la £9.99. Am mai luat si o chestie din aia cu care incalzesti sticloantele de lapte la bebe, ne-am uitat (iar) la saltele si ne-am hotarat ce cumparam (acum astept OK-ul de la soacra - salteaua e cadou de la dansa), ne-am mai jucat si cu dragutele de carucioare (se pare ca la Bugaboo Bee ramanem).
Leditia, cadita e modelul cu girafe de la Mothercare, si vrem ca si restul accesoriilor de baie sa le luam tot in gama asta...si probabil si decoratiunile din camera bebelinei (preturile sunt mai rezonabile decat cele de la gama lui Winnie the Pooh si imi plac mult culorile, vii si stralucitoare
)
Tot la capitolul "realizari", am comandat dulapul bebelinei, joi il vom primi acasa, si suntem (aproape) decisi ce cosulet cumparam si de unde - in primele luni "Huckie" va dormi la noi in camera. Incet, incet, mai taiem cate ceva de pe lista.

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Bebelusi, multumim pentru reteta ![]()

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Dark asa multe cumparaturi ai facut de ma faci sa intru in panica, pentru ca eu nu am luat nimic....ai cumparat asa multe lucruri frumoase...
Apropo de mobilier, care sunt avantajele sau dezavantajele patutului de lemn in detrimentul celui din material???Nu imi dau seama....voi mamicilor care aveti deja copii poate ma lamuriti..
25+
Vlad