Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Parola pentru accesul la contul comun,mi-o poate spune si mie cineva,ca sa vada si ochisorii mei cam cei pe acolo?

25+ cu Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

buna fetelor, nu am mai scris de ceva timp...dar am citit tot timpul. am fost si eu la dr ieri, si ne-a cam speriat... bebe e f f jos si pregatit sa iasa (dar am doar 30 sapt!). ne-a dat tratament, ne-a spus sa stam doar in pat, si in caz ca apare ceva sa mergem urgent la brasov, pt ca e cel mai apropiat spital dotat pt prematuri, unde bebe sa poata supravietui. a zis ca ne-ar fi trebuit cerclaj, dar acum...e tarziu, asa ca stam f cuminti in pat, si ne rugam sa mai stea bebe pana prin sapt 37, sa fie bine.
maine o sa fac o ultima iesire mai mare, sa merg in bv sa cumparam lui bebe tot ce ii trebuie, dar o sa incerc sa nu fac nici un efort, si sper sa nu afecteze cu nimic sarcina. dar de marti in colo, promit ca o sa fiu ffffff cuminte! m-am tot gandit la leditia, tuchi si restul fetelor care stau deja de ceva timp in pat...of...e tare greu cand stai pt ca trebuie! multa sanatate fetelor, si sa va ajute Dumnezeu sa aveti bebei sanatosi care sa zabeasca mult, sa va arate ca a meritat tot timpul asta!!! 29+ DAVID
Delia, eu as zice sa nu te mai duci la Brasov, sa-l lasi doar pe sot. Daca bb e pregatit sa iasa mai bine stai doar in pat. Drumul si mersul in picioare prin magazine nu cred ca e indicat. Sunt oameni care oricum, din superstitie, nu cumpara nimic pt bb dinainte. Daca e neaparat necesar fa cumparaturile cu sotul prin telefon: adica tu cumintica acasa in pat si sotul la magazin, cand gaseste ceva te suna, se consulta cu tine si apoi pune in cos. Asa facem noi cumparaturile de cand am ramas eu gravi.
Mai bine asa decat sa se intample, doamne fereste, ceva rau! Pt mine, care nu am pana acum probleme, mersul la magazin e f obositor. Daramite pt tine care ai si probleme. Eu una nu m-as risca.24+

Mergi la inceput

Anculet, vezi ca ti-am trimis-o eu pe PM24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrastf spune:

Buna tuturor!
Azi m-am inscris si eu...sper sa gasesc si eu info aici...pentru burtica mea.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Anculet, vezi ca ti-am trimis-o eu pe PM

24+

Mersi pt parola....dar din pacate n-ai trimis-o cu instructiuni de folosire , dpret urmare ma uit ca vitelul la poarta noua,pe toata pagina cu forumul

25+ cu Alexandra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Anculet, vezi ca ti-am trimis-o eu pe PM24+
Mersi pt parola....dar din pacate n-ai trimis-o cu instructiuni de folosire , dpret urmare ma uit ca vitelul la poarta noua,pe toata pagina cu forumul 25+ cu Alexandra Maria
dai pagina noua de google si acolo sus undeva ai gmail, dai click si cand se deschide gmailul bagi userul si parola. Ca la yahoo sau altele daca ai cont.24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alexandra bine ai venit, povesteste-ne despre voi

Delia si parerea mea este aceeasi ca a fetelor, sa nu te duci la Brasov, ca va fi foarte obositor...si eu zic sa stai acasa si sa faci cumparaturi prin telefonTu de unde esti? O sa te duci in Brasov la Spital sau la Clinica Eva?

25+ Vlad

Mergi la inceput

Alexandra, bine ai venit! Da-ne mai multe date despre tine! arcina e o.k.? Stii ce e bb? cand ai DPN-ul? 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Porumbita ia Maltoferul cu un pahar de limonada(fierul se absoarbe bine in prezenta vit C)..Si inca ceva,daca iei si vitamine care au Ca,ia-le la intervale mai mari de timp unele de alte,Ca inhiba absortia fierului.Sper ca te-am lamurit cat de cat.

Delia,in locul tau nu as pleca nicaieri.Nu risca o nastere prematura la varsta asta.Daca dr ti-a zis sa stai in pat inseamna ca asa ar trebui sa faci.Este un efort sa stai in picioare,sa mergi,plus mersul cu masina...
Daca totusi vrei sa iei ceva,poti sa comanzi de pe net,macar strictul necesar..Sau sa mearga sotul si sa ia.Personal as prefera netul..

Tuchi,ma bucur ca sunteti bine si ca sunteti acasa.

Dark,sa va fie de bine cumparaturile.Ce cadita ai luat?

Miere,ceva poze de la petrecere ?

Noi suntem binisor,se putea si mai bine..
Mi-e groaznic de cald,transpir mai ceva ca asta-vara si nu stiu ce sa ma fac..Noaptea dorm prost,ma trezesc de multe ori,transpirata vai de mine,respir greu,ma doare bazinul,spatele..off,eu si babele.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alexandra,bine ai venit.Sarcina usoara si bb sanatos
Alexandra,viorella,incercati sa scrieti repede 10 mesaje,ca sunteti moderate acum si mesajele voastre o sa apara cu intarziere pe forum,noi scriem(mai ales in timpul saptamanii e o vitezaaa la scris..),paginile trec si odata cu ele si mesajele voastre neobservate din pacate.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput