Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna tuturor...

am intrat si eu sa va salut..
azi am dat o tura pe la molul cel nou care s-a deshis pe calea rahovei si am crezut ca mor cat de aglomerat era... nici nu putei respira...

am fost si la spital la Municipal sa o vizitam pe nasa... maine fac 3 sapt de cand sunt in spital (v-am zis cu nasterea premaruta la 30 de sapt) ; bb pare bine, are 1360g si ea reuseste sa isi pastreze laptele (din 3 in 3 ore ii bga lui bb in burtica 13 ml de lapte si restul laptelui mult il doneaza la bbii abandinati din spital); cred ca inca vreo 4-5 sapt mai stau inca in spital

vineri mi-am luat rezultatele de sange de la doc de familie... poate ma ajutati cu interpretatul (poate irina, roxanaz) :

- trigliceridele sutn 206 si vad ca maximul tr sa fie 206

-eritrocitele sunt 3.35 si minimul tr sa fie 3.8

-hemoglobina e 10.4 si minimul tr sa fie 11.7

- hematocritul e 30.45 si minimul tr sa fie 35%

- neutrofil 81.2% si maximul tr sa fie 80

- limfocite 15.5 si min tr sa fie 20

concluzia: anemie normocitara monocroma

apoi :

- colesterolul total e 298 (acum o luna era 235) in cdt in care nu mananc grasimi, prajeli etc... stiu ca poate fi mai crescut in sarcina, dar NU E PREA MARE?

a, si fierul seric a iesit 22 si minimul tr sa fie 25 (si iau fier, Maltofer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Ma gandeam astazi..ce bine e sa nu ai menstruatie

Justme 31+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna burtici,
AM dat si eu o raita ca ai mei (sotul si copilul mare) vor s ma ata pe-afara, dar mi-e cam lene.

Tuchi, ne bucuram ca esti acasa si esti mai bine. Iti doresc sa fie totul bine pana la sfarsit si sa fie bebe sanatos

Dalma, si pe mine a inceput sa ma doare spatle, cred ca apasa pe nerul sciatic. Daca ma tine asa pana in luna a 9-a....

Va cerusem si eu parola pentru accesul la contul comun. Trebuie sa mai fac ceva inainte, cum se activeaza PM? Multam.

Seara placuta!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

SCuze pentru mesajul de dinainte dar am observat ca e plin de cuvinte neterminate. Cred ca laptopul meu e de vina, sau conexiunea la internet.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Hello girls! Poate cineva sa ma lamureasca? Maine 3 nov,imi iau concediul medical de la dr de familie ,dar n-am chef sa ma inghesui prin autobuze asa de lunea,ca sa-l duc la servici.Pot oare sa-l duc pe 7 nov,adik vinerea?.Intrebarea mea e: in cat timp,trebuie dus la servcici concediul..e un numar de zile in care trebuie dus?
Daca stie cineva,sa-mi spuna si mie. 25+ cu Alexandra Maria
Eu stiu ca concediul medical se duce la serviciu vizat de medicul de familie (daca nu e emis de el - de exp daca e emis de un medic de specialitate) si vizat ultima data de medicul de medicina muncii (acum toate firmele trebuie sa aiba contract cu un medic de med muncii) pana cel mai tarziu pe data de 10 ale lunii urmatoare. Dar nu mai stiu sa-ti spun in care norme/lege am citit.24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Porumbita,din cate stiu eu colesterolul creste si pe motiv de stres(pe fond nervos),nu neaparat de la prajeli....dar fi atenta,ca si lactatele cum ar fi unutul,smantana,contin grasimi; poate sa incerci lactatele degresate.
Bebelusi,mersi pt raspuns,chiar am stat si m-am gandit si ai perfecta dreptate,nu au nevoie imediata de concediul meu medical,avand in vedere ca salariile se dau pe 1 luna in urma; o sa-i anunt doar telefonic.

25+ cu Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Eli - pt capitol nou si pentru ca ai impartasit cu noi informatiile de la cursul Lamaze. Mi se pare fff interesant si o sa salvez si eu pagina. Ma bucur ca totul e in regula acolo la voi.
Dark - sa-ti fie de bine cumparaturile, sa le stapaneasca bebe sanatos, iar in privinta doctorilor aici e la fel...daca intrebi tu -ok, daca nu ... nici ei nu spun nimic.
Tuchi - ma bucur ca ne mai dai vesti din cand in cand, hai ca mai e un pic.

Lisa - si io m-am distrat, bun subiect
Dalma - subscriu si eu la oboseala obosesc ff repede si dupa o plimbare ma doare jos, iar noaptea ma doare un sold fff tare si imi amortesc mainile si picioarele. Da rezistam eroic ;
Viorella - bine ai venit Asteptam noi vesti de la tine;
Bebelusi - hai nu mai O sa fie dulce regasirea ;
Lavini - - peste prajit...da-mi te rog si mie, vreau si io.
Just - probleme cu somnul am si eu dar bufeurile inca nu si-au facut aparitia...poate pt ca sunt mai friguroasa de felul meu;
Dya - chiar ca a fost nasol sa urci 2 etaje cu dureri...si sa mai vb si asa urat ...iar faza cu taticiiii Al meu dr. povestea ca are o pacienta noua si ca la prima ecografie ia spus ca are tripleti Ce credeti...sotul a lesinat..
Miere - superr fazaa..am ras si eu si sotul
Porumbita - din pacate eu nu ma pricep, dar sper sa fie bune.
Venerata - ti-am trimis email.

Eu astazi am toataaaa ziuaaa ca aseara iar nu am putut din cauza bebelinei. Oare e normal sa se agite si sa se invarteasca toata noaptea???? Pe mine ma cam sperie..mai ales ca acuma cand misca se plimba burtica dintr-o parte in alta si simt bebelina peste tot.
Ma duc sa fac si eu ceva de papa...

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Eu nu am calduri! O fi rau? Dar, in schimb ma simt foarte obosita si nu fac mai nimic toata ziua. Am iesit putin in oras, sa ne plimbam ca era o vreme superba, dar am obosit ingrozitor. A trebuit sa ne oprim pe banci de o mie de ori! Cele care aveti si copii va invidiez ca aveti putere si energie sa va ocupati si de ei si sa mai mergeti si la serviciu! Eu nu cred ca as putea! Nici de serviciu nu mai am chef, nu-mi mai sta gandul la lucru, dar mai am 3 sapamani si 2 zile!Viorella, bine ai venit! Povesteste-ne despre tine si bebelusul tau!Venerata, ca sa activezi PM-ul, te duci la Profil personal, Editeaza profil,(vezi ca-ti cere iar parola), vezi ca in partea de jos ai Optiuni profil, dai click pe +, si selectezi da la Mail de la membri? si dai trimite datele. Sper ca am zis bine!24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna fetelor, nu am mai scris de ceva timp...dar am citit tot timpul. am fost si eu la dr ieri, si ne-a cam speriat... bebe e f f jos si pregatit sa iasa (dar am doar 30 sapt!). ne-a dat tratament, ne-a spus sa stam doar in pat, si in caz ca apare ceva sa mergem urgent la brasov, pt ca e cel mai apropiat spital dotat pt prematuri, unde bebe sa poata supravietui. a zis ca ne-ar fi trebuit cerclaj, dar acum...e tarziu, asa ca stam f cuminti in pat, si ne rugam sa mai stea bebe pana prin sapt 37, sa fie bine.
maine o sa fac o ultima iesire mai mare, sa merg in bv sa cumparam lui bebe tot ce ii trebuie, dar o sa incerc sa nu fac nici un efort, si sper sa nu afecteze cu nimic sarcina. dar de marti in colo, promit ca o sa fiu ffffff cuminte! m-am tot gandit la leditia, tuchi si restul fetelor care stau deja de ceva timp in pat...of...e tare greu cand stai pt ca trebuie! multa sanatate fetelor, si sa va ajute Dumnezeu sa aveti bebei sanatosi care sa zabeasca mult, sa va arate ca a meritat tot timpul asta!!!

29+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia, multa sanatate tie si lui bebe, stai cumintica si asculta de medic si totul va fi bine!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput