Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
Anculet spune:
O intrebare: dupa ce mi-am rupt creierii,sa-mi fac cont pe picasa,si am reusit
...cum sa fac sa nu-mi apara carnatul ala de link?
Bebelusi,stiu ca patutul din material,ar atrage praf mult,si e greu de indepartat; sunt la primul bebelus,dar asa am citit intr-o revista.
25+ cu
Alexandra Maria
viorella spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui justme25 Hello! Fetelor..eu nu mai pot sa dorm nicicum..ma dor toate oasele, muschii parca s=au blegit, ce mai!!??..ma simt ca o baba! Si cand ma gandesc cat mai e pana nasc, ma apuca spaima..e tare bine, in schimb sa stai acasa, fara grija serviciului,dar sa vina banii...e taaareee bine! Sunt fericita ca au promulgat legea cu 85%,sa le dea Dumnezeu sanatate Ia sa imi spuneti voi alta chestie: cum stati cu bufeurile de caldura? Mie mi=e super cald, stau la tricou toata ziua, iar sotul e cu bluze d-alea groase..noaptea..ce sa zic..mor de cald si nu alta! Cred ca e de la cantitatea asta mare de sange ce ne circula prin corp,nu?Am intrat in saptamana 32 si ma tot gandesc la saptamana 37..pentru mine, psihic acolo pare a fi limita maxima pana la care cred ca pot astepta![]() Justme 31+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1 |
buna burtica!
sa stii ca problema asta o am si eu.abia pot sa mai dorm noaptea de cald ce-mi e.ma trezesc transpirata toata.probabil e normal la noi gravidutzele.eu am 29+ si la fel cred ca n-o sa apuc 40+,mai ales ca
e mai mare cu o sapt.oricum eu sunt destul de micuta,am 1.50 si nu stiu unde o sa mai incapa,ca deja simt ca nu mai are loc in burtica.
miereamara spune:
Dark Bendis, chestia aia din link e pt scutecele murdare, nu? aici se numeste diaper pail, am luat si noi unul, intr-adevar e folositor ca nu lasa mirosul sa iasa.
Noi mai avem doar ceva chestii minore de cumparat, bottle warmer (inca nu's hotarata dc sa iau, eu vreau sa alaptez), baby monitor (la fel, nehotarata), perie pt curatat sticlele, consumabile,....
In saptamanile urmatoare o sa spal hainutele, lenjeriile si paturicile. Incerc sa nu le las pe ultima suta de metri pentru ca voi fi f f ocupata in decembrie cu graduarea si predatul lucrarii de diploma, nu vreau sa am nimic altceva in minte in afara de scoala.
Pozici inca nu am, poate maine, azi am facut curatenie in toata casa si nu am avut timp de altceva.
Pt durerile de spate luati-va perna aia de gravida de va tot spun, e absolut nemaipomenita. Cam asa ceva, de fapt eu chiar pe asta o am.
http://www.target.com/Boppy-Total-Body-Pillow/dp/B000W7GQA4/sr=1-3/qid=1225657201/ref=sr_1_3/182-5636459-9554961?ie=UTF8&rh=k%3Aboppy%20pregnancy%20pillow&page=1
Si am mai luat una si pt alaptat
http://shopboppy.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1_24
Patutul de lemn mi se pare mai bun dpdv igienic, poate fi dezinfectat mai usor, plus ca il poti folosi un timp mai indelungat.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
rein spune:
Noi avem patut de lemn la primul bb si il voi folosi si la al doilea pentru ca e in perfecta stare. Avantaje pentru mine sunt: este mai rezistent, mult mai stabil, poate fi spalat/sters de cate ori e nevoie (avand in vedere ca mult timp bb sta cu gurita si 'rontaie' la margini), are 3 niveluri de inaltime ceea ce ajuta mult persoana care il ridica/aseaza in patut, are o latura rabatabila, are roti, se incadreaza frumos cu restul mobilierului fiind din lemn.
Dezavantaje sunt: odata montat nu e recomandabil sa fie demontat (se pot slabi imbinarile), al nostru este de 130/70cm si nu iese nici pe usa.
Mi-ar fi fost mai bine cu 2 patuturi, unul de lemn si unul tip tarc. Cel de-al doilea e tare bun in voiaj.
pupici
DarkBendis spune:
Noi avem patut de lemn (stil cotbed, adica se transforma in pat de copilas si-l putem folosi pana face aia mica cativa anisori) si e tot asa, ca al lui Rein: 3 pozitii/niveluri de inaltime pentru saltea, cu "balustrada" protejata in special pentru situatiile in care bebelina va avea chef de rontait... si e din lemn de culoare "naturala" sa se asorteze cu restul mobilei. Usor de curatat/dezinfectat, usor de montat (asa zic astia, noi asta o sa vedem sambata viitoare), marime 145x75 sau cam pe acolo...mai trebuie sa cumparam si salteaua. Avem si patut de voiaj, cu care ne-au cadorisit niste prieteni... avem de gand sa-l folosim cand plecam in concediu/pe la neamuri in vizita.
Miere, si eu am de gand sa alaptez cat pot... "the bottle warmer" e pentru situatiile in care va trebui sa ma bazez pe sot sa dea de mancare la aia mica (lapte muls si pus la frigider
).
Bebelusi, nu-ti fa probleme cu partea de cumparaturi, noi suntem in concediu saptamana asta, de aceea ne agitam atat... si vad ca sarcina mea e un pic mai avansata decat la tine. Nici noi nu cumparasem multe acum o luna-doua...si au ramas destule.
Hi-hi am mai "taiat" ceva de pe lista, acum 10 minute am cumparat un baby carrier de la Chico de pe ebay, nou-nout si la mai putin de jumatate de pret.
ebay!

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Da, exact asta voiam sa spun si eu, de nu luati doua patuturi? Cel tarc pe care il avem noi si pe care l-am luat ca sa-l putem muta pe bebe dupa noi (in living room, birou sau cand calatorim) se strange si ocupa f putin spatiu (practiv se transforma intr-un pachet care incape in portbagajul masinii). Masuta de infasat se detaseaza si nu e musai sa fie mutata o data cu patutul.
Patutul de lemn ramane in camera unde doarme copilul.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
IRINA.C spune:
Si io sunt singura

tati pui al meu a ajuns la Londra si acum e in aer la propriu catre Boston.Au venit prietenii la mine, da ' au plecat acu si suntem singuri noi 2 si matz si asteptam la 4.45 ora noastra sa ne sune tati pui.Suntem fff stresati , si eu Bebelusi sunt dependenta de radu si nu respir fara el.Si Radu al meu chiar sta pana cealalta luni,mie mi se pare o eternitate
Da sa-l vad ajuns cu bine...acu sunt atat de stresata
bb mic
POZE
28+
bebelusi spune:
Irina te inteleg asa de bine, dar incearca sa nu te stresezi prea tare ca ii face rau lui bebe
. Ia si tu o prietena sa doarma cu tine, eu asa fac de obicei ca trece timpul mai repede daca povestim.....si sa iti spun un secret. Eu ca sa simt mai putin lipsa lui Mircea dorm in pijamaua lui
, sa nu razi de mine dar asa am senzatia ca il tin in brate....ca miroase a puiul meu....faca sta de cate ori a fost plecat in turneu
25+
Vlad
bebelusi spune:
Somn usor dragele mele
.....sa aveti un somn cat mai adanc si linistit.
Si fetelor de la distanta: Spor la scris
25+
Vlad
IRINA.C spune:
mie imi e teama de avion...in primu' rand, apoi dormim noi...ca tata pui a mai plecat ..si mai bine singura decat cu alte "pretene"
bb mic
POZE
28+

Ia sa imi spuneti voi alta chestie: cum stati cu bufeurile de caldura? Mie mi=e super cald, stau la tricou toata ziua, iar sotul e cu bluze d-alea groase..noaptea..ce sa zic..mor de cald si nu alta! Cred ca e de la cantitatea asta mare de sange ce ne circula prin corp,nu?Am intrat in saptamana 32 si ma tot gandesc la saptamana 37..pentru mine, psihic acolo pare a fi limita maxima pana la care cred ca pot astepta