Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
miereamara spune:
Irina, totul va fi bine! Te inteleg foarte bine, si eu am teama de zborul cu avionul, dar cu siguranta stii ca este unul dinte cele mai sigure mijloace de transport. Doar tine minte, ca desi avionul poate ateriza la ora precizata de tine, e posibil ca sotul tau sa nu te poata suna imediat, mai ales ca trebuie sa treaca pe la immigration intai. Iti spun asta ca sa nu te ingrijorezi degeaba.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
fetelor
si eu sunt de acord cu 2 patuturi ... si eu as vrea la fel ... unul de lemn in care sa doarma noaptea si unul gen tarc in care sa stea toata ziua sa il pot muta dupa mine mereu .... ma gandeam ca poate sunt eu nebuna de vreau doua .... dar ma bucur ca nu este doar parerea mea .... dar nu imi imaginam ca cel de 130&70 nu iese pe usa ... asta e intr-adevar un mare inconvenient .,.. caci nu stiu daca nu mai imi convine sa dorm intr-o camera si vreau sa ma mut cu bebe ce fac cu patutul de lemn???? offffffffff ce dilema ... dar ma bucur ca ne-a povestit cineva .... nici nu m-am gandit la asa ceva /....
bine ati venit fetele noi ....
mire super tare faza ... ma bucur ca te-ai distrat bine ... dupa ditamai raceala meritai o deconectare ....
irinac zi o rugaciune ... si gata.... linisteste-te .... Dumnezeu trebuie sa il aiba in paza .... tu ai grija de bebe ... si eu as face ca tine ca si eu sunt f legata de sotul meu ...
noapte buna pt schimbul 1 si bine ati venit schimbul 2 ...
25+
ANTONIA IOANA
Camelia
IRINA.C spune:
hmmm io ma coc singura p-aici...e de 4.47 si ink nu m-a sunat..mi-e dor de tati pui
bb mic
POZE
28+
IRINA.C spune:
ma duc sa ma culc, Radu a ajuns la Boston, ne-a sunat de indata ce a atins pista, presimt ca voi dormi prabusita
...noapte buna
ps:matz dormea demuuult...nici o treaba
bb mic
POZE
28+
bebelusi spune:
Buna dimineata fetelor!!!
De ce sunteti asa lenese in dimineata asta? Eu nu am dormit mai deloc toata noaptea
tocmai ma laudam la voi ca eu nu am insomnii. Sper sa fie ultima insomnie, sa nu fie un inceput...Daca va si spun de ce nu am dormit....o sa radeti de mine
:Toata noaptea am visat ca vorbeam cu voi pe forum,
, citeam mesaje si raspundeam la ele....in vis eram asa preocupata de problemele voastre sa va raspund

Irina ce ma bucur ca a ajuns Radu cu bine, sper ca dormi linistita acum
25+
Vlad
flowerbee spune:
Buna gravidute dragi,
Nu am mai intrat insa mi-a fost dor de voi
.
Cred ca bebe sta sau atinge cumva nervul sciatic pentru ca sunt intepenita de spate si am niste dureri ingrozitoare. Azi totusi parca e mai bine, dar vineri a fost f greu. Nici nu stiu cum sa stau sau cum sa dorm. Am citit ca e normal si des intalnit sa te doara spatele, dar e nasol.
Viorela, bine ai venit. Nu te mi stresa cu kg, ca e inutil. Fiecare ia in funtie de corpul si metabolismul propriu. Eu am luat 9 kg si ma panicasem, dar decat sa o privez pe bebe de hrana si vitamine, mai bine ma chinui dupa nastere sa le dau jos.
Cami, si eu cumpar tot doua patuturi: unul de lemn in camera lui bebe si un cosulet cu suport pe care il voi pune langa patul nostru in primele luni. Asa as vrea sa arate:
http://www.mothercare.com/Winnie-The-Pooh-Moses-basket/dp/B000M5DI8E?ie=UTF8&node=42764041
Eu stau in pat ca ieri iar am avut vreo doua contractii destul de dureroase. Cu mutatul suntem in grafic ca ma ajuta mama si sora, eu sunt doar cu indicatiile si pregatitul mesei de pranz. Oricum, parca imi e mai bine cand stau in picioare.
Hei, pe unde sunteti?
Bee
27+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
viorella spune:
neatza burtici!
nici eu nu am somn........ma gandeam ca sunt singura,dar se pare ca mai e cineva ca mine.
vreau sa va intreb cum trimit mesaje si sa apara imediat,fara sa fie aprobate de moderator?
bebelusi
29+ DNP:17.01.09 si DN:14.01.1984
lavini spune:
Neata fetelor!
Irina, Bebelusi, hai ca acusic trece saptamana…Ieri a ajuns si sotul meu acasa, azi-noapte am dormit ca un pruc, m-a tinut in brate toata noaptea, parca si uitasem cum e sa dormi cu cineva...dupa 2 luni de pauza...Plus ca ieri am fost in vizita la niste prieteni care si-au cumparat casuta, apoi am iesit in oras si am mancat paste si praji, iar seara m-am delectat cu niste prajtturele cu cioco de la Mark&Spencer aduse de sotulache si care sunt favoritele mele...Deci sunt mai mult decat multumita.
Alina, Ma bucur ca esti mai bine!
Delia, daca situatia se prezinta asa, mai bine stai acasa si merge sotu la cumparaturi, ca sa nu fiti luati pe nepregatite.Sau amanati pana prin sapt 36-37 si mergeti impreuna.Fuguta la pat ca nu-i de gluma!
Dya, imi pare tare rau de experienta ta…io tre sa recunosc ca desi am nascut o data natural, nu am auzit astfel de manifesari.Am stat in sala de nastere cam 10 ore, am nascut printre ultimele, toata lumea nastea si pleca mai putin io :)), dar nimeni nu a urlat, tipat, zbatut, etc…Asta a facut f. bine psihicului meu, chiar ma bucur fiindca altfel as fi fost probabil f speriata…
Carmen, esti o dragata, m-am bucurat mult ca a venit tati, dar din pacate Andrei e la bunici de vineri, si va sta 2 saptamani…io suint tare necajita, cand a plecat se uita cu niste ochisori mirati, nu intelegea de ce nu ma urc si eu in masina…Abia astept sa vina ziua de vineri sa ma duc sa il vad si sa il pupacesc.
Noi avem patut de lemn pe care il foloseste Andrei, dar am si patut pliant pe care il luam cand mergem in vacanta sau la bunici.Cel pliant il va folosi mandra in primele luni cat va dormi la noi in camera, apoi o sa vad cum fac…probabil o sa ii cumpar lui Andrei un pat obisnuit si va face schimb cu cea mica de patut.
Lavinia, 24+
si Andrei (11 iunie 2007)
CADIA spune:
Neata burticutzelor!!!
Am intrat sa va pup, ca mi-era dor e voi.

Citesc din urma si revin.
26+cu
CLARA