Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

neatza flowerbee!
ai dreptate cu greutatea.oricum incerc sa mananc cat pot de sanatos mult lapte,cereale,fructe,etc
chiar e o buna idee cu 2 patuturi si e super dragut ala de la mothercare.inca nu i-am luat la bebitza,dar luna asta trebuie.
cum se manifesta contractiile?eu nu cred ca am avut pana acum,desi au mai fost zile cand am avut dureri mici de burta.
pt toate burticile care n-au somn
29+DNP:17.01.1984

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Multumesc VERONICA pentru mesaj,
DAMIANA ce burtic frumoasa ai,se pare ca esti din Timisoara ca si mine,la ce spital o sa nasti? si ce medic???,eu sunt la odobescu cu dr. Ahmar

27+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

neatza, draga mea! da, tot din timi sunt o sa nasc la bega cu dna dr. mihalca.

Mergi la inceput

scuze dnp:17.01.09
dn:14.01.1984
sunt cam adormita in dimineata asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza, fetelor!

Azi e ziua lui tati cel frumos, inca dormiteaza, ma duc sa-l trezesc cum stiu eu mai languros. Radeam singura mai inainte pt k am incercat sa iau pe mine o camasa dintre "alea", special k sa il trezesc pe tati: pe corp mai sunt cum mai sunt, insa la piept crapa!! asa k renuntz la desteptarea "cu volanashe", am 15 min pe ceas k sa improvizez ceva...

Ira 29+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

IRA sa-ti traiasca sotullllllll sa fie sanatos si fericit alaturi de voi .... m-ai facut sa rad ... si eu sunt in aceeasi situatie cu sanii...

cat despre durerile datorate nervului sciatic .... bee ... pe mine nu ma doare spatele .... m-a durut la inceputul sarcinii piciorul .... dar acu e mai grav ma doare ramura de la organul nostru genital .... azi dimineata am tras un tipat de zile mari .... asa de rau a fost junghiul de nu puteam sta pe picioare .... e f greu .... dar abia astept sa raman acasa .... e ultima saptamana de muncaaaaa ... sper ca la sfarsitul ei sa nu ma hotarasc sa mai merg inca una ..... ahahahahaah ....

irinac ma bucur ca sotul e bine ... somn placut ....

bee imi place f mulkt acel suport de bebe .... e bestial ... dar il comanzi pe net sau din romania??? cat costa??? eu am vazut ceva mai rudimentar tot la fel dar f simpatic ....

pupi
plec la munca
ne auzim mai tarziu
25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ira, la multi ani sotului, sa aveti petrecere frumoasa…Am ras ca ma vedeam pe mine aseara…am zis ca dc s-a intors tati acasa sa ne facem si noi de cap, si nu puteam sa apar asa, oricum, in fata lui….o singura chestie sexy ma mai incape, fiindca e putin elastica la sani si intra si “dansele” acolo, iar de sub sani e cumva desfacuta si a intrat si burta…adica a iesit din costumatie, si era tare haios…NIci nu mai stiam cum e sa te imbraci “mai altfel”, dar m-am hotarat sa imi mai cumpar una adaptata noii mele situatii, sa profitam acum, cat se mai poate….

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Viorela, contractiile se manifesta prin intarirea uterului pentru cateva secunde si apoi revenirea la starea initiala. Cata vreme nu sunt dureroase sau f dese, nu e problema. Daca insa te doare si simti ca atunci ca uterul e tare te tine ca un carcel dureros, trebuie sa mergi la medic. Nu ma prea pricep sa explic, ca nu sunt medic, dar asa simt eu.

Cami, cosuletul il iau de la Mothercare, insa am vazut ceva la fel de frumos la Prenantal. Singura schimbare pe care o voi face este sa ii iau suport fix, nu din cel care se leagana pt ca mi se pare nesigur. Nu stiu exact cat costa insa cand l-am vazut prima data nu mi s-a parut mult. La Prenatal era 500 sau 600 lei (parca).

Si pe mine ma doare piciorul drept, nu il pot ridica, cica tot de la presiunea pe sciatic.

Ce faci, Cadia?

Bee27+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor
Claudia (tuchi) imi pare tare bine ca esti cu noi.. speram cat mai mult timp . aveti deja 1.5kg? bravo, ce baiat bine ai
Eli, ce ai avut tu ieri a fost o cadere de tensiune.. bine ca ai avut ceva cofeina la indemana sa te intremezi. pupici. ce mai face Stefan?
Alina cum mai esti cu guturaiul? sper ca nu ai mai facut febra si ca totul e ok.
Anculet, poti duce oricand concediul medical la servici pana in 10-12 nov.
Porumbita, anemia e relativ normala in sarcina - se vede si din fierul mic, dupa ce incepi sa iei maltopfer poate fi mai bine. colesterolul e cam mare, trebuie sa ai mai mare grija la ce mananci, incearca sa elimini lactatele cu grasimi multe, grasimile in general.
Delia, aveti grija de voi si stai cuminte in pat sa ajungeti cel putin la 37 de saptamani, ok?
Dark sa stapaniti sanatosi toate achizitiile din week end.
Irina imi pare bine ca te-ai linistit si Radu a ajuns cu bine.. tz-am zis io ?
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Viorela, contractiile se manifesta prin intarirea uterului pentru cateva secunde si apoi revenirea la starea initiala. Cata vreme nu sunt dureroase sau f dese, nu e problema. Daca insa te doare si simti ca atunci ca uterul e tare te tine ca un carcel dureros, trebuie sa mergi la medic. Nu ma prea pricep sa explic, ca nu sunt medic, dar asa simt eu.

Cami, cosuletul il iau de la Mothercare, insa am vazut ceva la fel de frumos la Prenantal. Singura schimbare pe care o voi face este sa ii iau suport fix, nu din cel care se leagana pt ca mi se pare nesigur. Nu stiu exact cat costa insa cand l-am vazut prima data nu mi s-a parut mult. La Prenatal era 500 sau 600 lei (parca).

Si pe mine ma doare piciorul drept, nu il pot ridica, cica tot de la presiunea pe sciatic.

Ce faci, Cadia?

Bee27+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

merci mult pt.explicatie....deci n-am avut asa ceva pana acum.
in schimb ma doare spatele daca stau prea mult intr-o pozitie,pe scaun de obicei atunci cand stau la calc.incerc sa stau cat mai mult intinsa in pat.asa e cel mai bine.
acum sunt de vreo 2 ore la calc si deja a inceput sa ma doara spatele.poate mai intru diseara.
acum ma mai bag un pic la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Buna diminieata! Adica pt mine care m-am sculat la ora 6 nu mai este, dar pentru fetele care stau acasa! Le invidiez! Mai am putin! 3 saptamani, 1 zi si jumatate! Dar saptamana asta va fi mai usor ca persoanele care ma streseaza la lucru sunt in concediu saptamana asta si pot sa-mi fac de cap! Dupa ce-mi fac treaba bineinteles! Dar pot sa mi-o fac fara stres.Nu prea am timp de scris, ca daca am lipsit 3 zile saptamana trecuta am de recuperat, dar va citesc!Va !24+

Mergi la inceput