Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Aouluuuu ce harnice ati fost, cat ati mai scris!!!

Tuchi, ne bucuram ca esti cat de cat Ok, acasa; aveti grija de voi.

Bee, foarte, foarte dragutz cosuletzul.Sa-l foloseasca pitica sanatoasa.Ma bucur ca esti mai bine.Te-ai hotarat cand intri in prenatal????

IRA, "La multi ani!" sotziorului si muuuulta sanatate.

Referitor la patutzuri, noi o sa primim de la niste prieteni f.f. apropiati unul de lemn si unul pliabil.A fost folosite de baietelul lor, dar arata f. bine.
In plus, o sa-i cumparam piticei, un set format din: dulap, comoda si pat de o persoana (unde va dormi cand va fi mai maricica) si pe care va atipi mami intre alaptari.

Fetelor, am fost in wnd la munte si am prins o vreme superba.Am urcat-o pe pitica pana la cota 1400...si s avezi ce-i mai placea.

Va pupicesc pe toate

27+cu CLARA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Aouluuuu ce harnice ati fost, cat ati mai scris!!!

Tuchi, ne bucuram ca esti cat de cat Ok, acasa; aveti grija de voi.

Bee, foarte, foarte dragutz cosuletzul.Sa-l foloseasca pitica sanatoasa.Ma bucur ca esti mai bine.Te-ai hotarat cand intri in prenatal????

IRA, "La multi ani!" sotziorului si muuuulta sanatate.

Referitor la patutzuri, noi o sa primim de la niste prieteni f.f. apropiati unul de lemn si unul pliabil.Au fost folosite de baietelul lor, dar arata f. bine.
In plus, o sa-i cumparam piticei, un set format din: dulap, comoda si pat de o persoana (unde va dormi cand va fi mai maricica) si pe care va atipi mami intre alaptari.

Fetelor, am fost in wnd la munte si am prins o vreme superba.Am urcat-o pe pitica pana la cota 1400...si sa vezi ce-i mai placea.

Va pupicesc pe toate

27+cu CLARA

27+cu CLARA

Mergi la inceput

SE VEDE CA SUNT GRAVI IN STARE AVANSATA, CA AM MAI TRIMIS INCA O DATA MESAJUL "WITH QUOTE"

SCUZE!!!!

27+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!

Io am scapat in week-end de un examen stresant, care a fost mult mai usor decat ma asteptam, si acum sunt super happy.
Astfel ca acum ma pot apuca si eu in liniste de liste de cumparat pentru bb, pentru mine, vizitat magazine mobila si altele.

Am nevoie de putin ajutor: 1. Mothercare Romania, nu are site? Am incercat sa caut putin si n-am gasit.
2. Fetele din Bucuresti: ati gasit pe undeva pijamale speciale pentru alaptat? Toate pijamalele mele sunt fara nasturi, deci imi trebuie vreo 2 buc cu nasturi sau ceva asemanator. Camasa de noapte nu indraznesc, ca as ingheta de frig noaptea.

Asa, si tot pentru ca am scapat de stres: CE SE AUDE DE INTALNIREA BURTICILOR DE LA PLAZZA?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cadia foarte bine ca faci miscare, bravo...eu nu prea fac din pacate
Ira la multi ani pentru sotul tau....sa va traiasca
Bee m-am indragostit de cosul tau dar costa prea mult 500-600daca gasesti mai ieftin te rog sa imi spui, imi place la nebunie

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Porumbita ia Maltoferul cu un pahar de limonada(fierul se absoarbe bine in prezenta vit C)..Si inca ceva,daca iei si vitamine care au Ca,ia-le la intervale mai mari de timp unele de alte,Ca inhiba absortia fierului.Sper ca te-am lamurit cat de cat.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

o sa incerc varianta cu limonada... in rest nu iau decat magneziu (sa nu ma mai doara oasele) si utrogestan (ocazional no spa)

merci frumos

Mergi la inceput

Se poate sa imi dati si mie contul si parola de la mailul comun?

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Porumbita ia Maltoferul cu un pahar de limonada(fierul se absoarbe bine in prezenta vit C)..Si inca ceva,daca iei si vitamine care au Ca,ia-le la intervale mai mari de timp unele de alte,Ca inhiba absortia fierului.Sper ca te-am lamurit cat de cat.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

o sa incerc varianta cu limonada... in rest nu iau decat magneziu (sa nu ma mai doara oasele) si utrogestan (ocazional no spa)

merci frumos

Sau suc de portocale. In plus, scrie pe prospect cu ce nu trebuie asociat fierul (sa nu iei la aceeasi masa). Si e un pomelniiiiic. Nu cu lactate, nu cu fainoase si cred ca mai sunt. Si nu prea ai cum sa nu ai la o masa, macar una din toate cele interzise.
Cel mai sigur il iei noaptea, daca te trezesti pentru pipi e numai bine. Pui pastila si un pahar cu ceva pe noptiera, si sigur se absoarbe bine.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pt fetele cu dureri de oase, pe mine ma luasera durerile astea in saptamani mici insa de cnad iau constant magneziu nu le mai am; poate va ajuta si pe voi

bun venit noilor mamici

ira la multi ani sotului !!!!!

roxanaz merci de raspuns da chiar nu stiu ce sa elimin ca nu mananc prajit, lactate nu servesc de cat sana sau kefir si cand si cand lapte de 1.5 (unt destul de rar); oare sunt alimente care sa ajute la scaderea colesterolului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor sa va spun ce am patit. Dimineata cand am ajuns la serviciu m-a chemat seful meu in birou si m-a rugat sa ma duc la ITM cu niste acte la inresgistrat. M-a intrebat omu' daca pot merge pe jos sau iau un taxi. La care eu viteaza am zis...merg pe jos ca e aproape...ma descurc (sunt cam 10 - 15 min de mers pe jos). Iau actele le dau nr de inregistrare si plec. Talanga talanga... ca o ratusca....intru la ITM fericita ca am ajuns la destinatie. La care doamna de la ghiseu imi zice:"Doamna, dar nu ati pus stampila pe acte....va rog sa va intoarceti la birou sa puneti stampila si sa reveniti" am crezut ca mor in momentul ala. Mi s-au inmuiat picioarele....Am plecat catre firma dezamagita ca mai tre sa fac inca un drum dus si unul intors si pe mine ma trecea pisu....ma durea spatele ...Am ajuns la serviciu intr-un final, am pus nenorocita de stampila si m-am asezat pe scaun sa ma odihnesc putin....Si minuneo colega de birou s-a oferita sa ma duca pana acolo cu masina....nu mai puteam de drag. Am scapat de un drum...caci de intors m-am intors pe jos.....vedeti fetelor ce minte gravida am!!!!

25+ Vlad

Mergi la inceput