Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
lavini spune:
|Just, subscriu la faza cu bufeurile, parca as fi o femeie la menopauza..Imi e cald aproape continuu, si eu folosesc tricouri, asa merg si la serviciu...Din pacate, cel putin in cazul meu, nu am scapat de ele decat dupa ce am terminat cu alaptatul, ba in perioada aia era si mai rau, nici nu faceam dus bine ca trebuia sa fac iarasi...si umblam despuiata, ca ma dureau sanii si ii tineam la aer...din pacate asta e, nu cred ca exista remediu...
Lavinia, 24+
si Andrei (11 iunie 2007)
Carmen_Marieta spune:
Just, Lavini si eu mor de cald, stau numai in tricouri, cat mai subtiri, dar pun o bustiera pe dedesupt sa sustin
, ca se marira bre... Daca misc un pai in casa sunt fleasca....
Lavini distractie placuta diseara, cred ca si Andrei va fi bucuros..
Viorella bine ai venit in odiseea noastra, spune-ne mai multe despre tine.

Alina cum te simti?
Naty cum se simte Ioana?
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
24+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
DarkBendis spune:
Ziua buna!
Tarziu de tot am ajuns acasa dimineata (in jur de 3 a.m.) ca am zis si noi... deh... ultima ocazie de "iesit la goth club" anul acesta. Drept e ca mai mult am stat "afara" la masa, departe de ringul de dans, zgomote si vibratii, am baut cola si am povestit cu prietenii. Frumoase costume am vazut...Leeloo din "Al 5-lea element", luptatori spartani, Hannibal Lecter, Xena, catelul din Nightmare before Xmas, sa nu mai vorbesc regine de zombi, vampiri, printese goth, cavaleri, muschetari, pirati etc. Pacat ca mi-am uitat aparatul foto acasa.
Mai fetelor, si mie mi-e cam cald, ma vantur prin casa in capot si tot vreau sa tin geamurile deschise (noroc cu pisicile si sotul care nu prea sunt de acord).
Viorella, bine ai venit la odisee! Spune-ne datele tale (data nasterii, DNP-ul, daca stii ce e bebe) sa te treaca fetele pe listuta.
Lavini, petrecere frumoasa cu sotul tau! Tot ieri am cumparat si leganut din asta, care e bun si de la nastere (bouncerul poate fi folosit doar de la 3 luni incolo): http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Link-A-Doos-Magic-Motion-Swing/dp/B0009QVFEK/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=kids&qid=1225624407&sr=1-4
Bebelusi, odihna placuta!
Just, inca putin... si o sa fie gata camera lui bebe! Noi avem in plan saptamana asta... azi comandam dulapul, iar sambata viitoare speram sa fim gata cu toate cele.
Fetele care ati pus pozici, foarte frumoase sunteti... ce de mamici frumoase la odiseea noastra!

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
dya-dy spune:
Dragele mele,
N-am mai scris demult , dar va citesc din umbra de ceva timp.
Vreau sa va povestesc ce mi s-a intaplat vineri, de am ajuns la urgente la spital..sunt in saptamana 26.
Aici in Israel nu te poti duce direct la urgente, tocmai ca sa filtreze tot felul de probleme minore, care nu necesita urgente, astfel ca prima data trebuie sa te duci la un doctor (cum ar fi la noi in Ro doctor de garda) dar nu e in cadrul spitalului.
Asa ca, apropo de mine, vineri seara m-am pus in pat si au inceput niste dureri groaznice de spate, incat nu puteam respira bine....ma lasau si iar veneau, incat nu mai stiam cum sa stau sa-mi treaca.
Am asteptat vreo 2-3 ore si am vazut ca nu trec, nu aveam nici pastile prin casa, asa ca am sunat sa vorbesc cu o asistenta. (in Israel poti vorbi la orice ora cu asistente, daca nu stii ce pastila sa iei, etc). Am sunat si tipa cu care am vb m-a intrebat tot felul, inclusiv daca durerea se repeta, si la cate minute. I-am zis ca e mai mult ca o durere surda, care nu se repeta la un anumit interval de timp , la care ea a tras concluzia ca pot fi contractii....
M-am cam speriat...am zis sa merg la doctorul asta de garda...am fost cu sotul si abia ma puteam misca! Ma rog, am ajuns acolo si vad ca acel cabinet era la etajul 2 si nu era lift!!
Incet,incet am ajuns acolo, si doctoritza care era de garda s-a cam ratoit la noi ca de ce suntem cam panicati, ca nu par contractii, iar cand sotul m-a intrebat cum te mai simti, s-a rastit la el:"ce o intrebi atata cum se simte?daca o durea ,iti spunea ea! Pe mine nu ma intreaba niciodata sotul cum ma simt!" -
- Eu chiar ma gandeam cum de am ajuns acolo...
Ma rog, am terminat cu "profesionista" de doctoritza, care m-a trimis la urgente, la sectia de Nasteri.
Intrand acolo....m-au pus la un monitor sa vada dc am contractii, si mi-au luat tensiunea. In timp ce stateam eu lungita acolo, aud niste tipete de groaza, care m-au bagat rau in sperieti. Pareau tipete din Iad...ale cuiva caruia i se smulge pielea pe viu!
Pot sa spun ca m-a speriat sa aud asta, si am hotarat in acel moment ca eu fara epidoral nu accept sa nasc! 
Am intrebat-o pe doctoritza care ma consulta daca se poate lesina de la acele dureri, tipete, etc...Ea se uita la mine zambind si zice:" Nu, nu am vazut nici o femeie care sa lesine de la dureri, dar soti....o gramada!" ![]()
Sotul meu si el a ramas socat de la acele tipete, cred ca saracul se gandeste deja sa nu intre in sala de nasteri, dar nu are sanse cu mine! Vrea, nu vrea, sta pe pozitie langa mine! ![]()
Nu, glumesc, nu il pot obliga, e alegerea lui, dar nici eu nu vreau sa fiu singura acolo.....pare groaznic sa fii singura in sala de nasteri.
Deci, rezultatul acestei excursii in sala de nasteri a fost ok, in sensul ca nu au fost contractii acelea (a si ras un pic de mine doctoritza, zicand ca se vede ca e prima sarcina ,ca nu veneam la urgente daca stiam ce sunt contractiile)....dar m-au trimis acolo.
Deci, am tras o spaima groaznica, cred ca ce aveam eu erau junghiuri, dar macar ma bucur acum ca sunt bine, si eu si fetitza.
Va pup
Dya 25+
" Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!"
bebelusi spune:
Dya dy nasoala experienta, cica sa te duci la spital ca te linistesti fiind pe maini bune si de fapt te stresezi mai tare....bine ca totul a fost ok.
Dark, e foarte fain leaganul
Fetele cu caldurile, si eu sunt la fel, dar ma bucur pe de-o parte ca eu de fel sunt foarte friguroasa si urasc iarna ca imi e frig. De data asta e super ok ca nu imi mai e frig![]()
![]()
25+
Vlad
bebelusi spune:
Fetelor stiti vreo reteta buna de fursecuri cu unt ca vreau sa fac
. Am o reteta luata de pe net....dar ma gandeam ca poateti stiti voi vre-una buna
25+
Vlad
DarkBendis spune:
Of, Bebelusi... aici nici macar nu ajungi la spital decat in ultimul moment... eu controalele mi le fac la un health centre care nu e departe de casa... am inteles ca la ultima "clasa" de ante-natal care va fi pe 4 sau 5 decembrie or sa ne duca si pe noi si pe "parteneri" sa vedem si maternitatea unde o sa nastem... noroc ca biroul sotului e chiar langa maternitate, de fapt sunt chiar legate de un coridor direct asa ca am vagi idei unde o sa ajung/unde se fac internarile/unde sa merg in caz de urgenta etc. Tare putin comunicativi mi se par astia de aici... nu prea iti zic nimic din proprie initiativa... bineinteles, daca intrebi ceva iti raspund, daca nu... "all's well, see you next time". Ma cam bate capul sa imi fac asigurare privata "dupa"... pentru urmatorul bebe... NHS-ul ma cam dezamageste. Eh... mai vedem, oi fi eu in pasa proasta. 

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anculet spune:
Hello girls!
Poate cineva sa ma lamureasca? Maine 3 nov,imi iau concediul medical de la dr de familie
,dar n-am chef sa ma inghesui prin autobuze asa de lunea,ca sa-l duc la servici.Pot oare sa-l duc pe 7 nov,adik vinerea?
.Intrebarea mea e: in cat timp,trebuie dus la servcici concediul..e un numar de zile in care trebuie dus?
Daca stie cineva,sa-mi spuna si mie.
25+ cu
Alexandra Maria
miereamara spune:
Hello fetelor, petrecerea a fost foarte faina, mancarica buna romaneasca
. Am si dansat de se zguduiau podelele cu mine
.
oricum o faza tare: o tipa pe care nu o mai vazusem de vreun an, vine la mine si ma intreaba: "Vai, ce ai folosit pt burta??!! Si eu am vrut sa ma costumez in femeie insarcinata, dar nu se vedea f bine, ca am vrut sa folosesc o perna obisnuita. Tu ai folosit ceva special, nu?? arata atat de real si ma impungea cu un deget in burta sa vada cat de moale e "perna"! Vai, dar e tare, ce ai folosit?"
Toata lumea se intorsese spre noi si radea...I-am zis ceva de genu'
You should ask my husband! el stie mai bine ce a pus acolo
.
O sa pun si pozici mai tarziu, astept sa se trezeasca fotograful.
Tuchi, bine ai venit acasa, ai grija de tine.
Bebelusi, ai intrebat de coca cola, da exista varianta fara caffeina, se numeste caffeine free si mai exista o varianta diet, fara zahar, eu de obicei iau din aceea fara cafeina.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
bebelusi spune:
Miere am ras cu lacrimi![]()
super tare faza. Referitor la cola cred ca exista la voi ca in Romania eu nu am vazut
.
Anculet, daca concediul il ai pentru luna noiembrie, in mod normal cei de la personal nu au nevoie de concediul tau pana luna urmatoare cand vor calcula salariile. Acum....depinde de politica firmei unde lucrezi. Ei stiu ca intri in concediu medical? I-ai anuntat?
Parerea mea este ca e ok sa il duci vineri dar pentru siguranta da-le un telefon si anunta-i....ti-am zis sunt patroni printre patroni....
25+
Vlad