Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neatza burticutze,

Tuchi ma bucur ca esti acasa, si ca bb e bine. Hai ca mai ai putin, si apoi o sa poti merge la plimbare cu baietelul. O sa faci atata miscare...
Pentru fetele care au pus poze: sunteti minunate!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

24+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

buna burtici!sunt noua p-aici,desi am mai citit discutiile voastre,foarte interesante de altfel.cred ca e foarte important sa vorbesti cu cineva care se afla in aceeasi situatie ca si tine,sa impartasesti din experientele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata gagici, m-am trezit si eu, nu mai pot de drag ca m-am trezit asa tarziu, ca in timpul saptamanii ma trezesc devreme sa plec la serviciu si asa as dormi....asa ca in we vreau sa profit. Dar din pacate m-am trezit fara tati al nostru in pat care a plecat la ora 5 dimineata in turneuEu sunt asa dependenta de puiu meu, de zici ca nu am maini si piciare cand e plecat. Totusi sunt bucuroasa ca sta la Galati doar pana miercuri, deci mai putin decat stiam eu....asa ca sper sa treaca repede.

Fetelor eu ma duc sa acum ca mor de foame si mai pove dupa...

25+ Vlad

Mergi la inceput

Ingrid mersi, esti o draguta, sa stii ca par mai slaba in poze, mie in oglinda mi se pare ca sunt mai grasa. Totusi am pus deja 9 kg in plus...Ideea e ca eram slaba tare aveam 52 kg la 1.74 inaltime, asta a fost norocul meu....plus ca am inteles ca intre lunile 7 si 9 se pune cel mai mult....

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi esti intr-adevar f slaba pt ca esti f inalta ... nu se vede ca esti in atatea saptamani .... la mine e ditamai burticaaaaaa ....

ingrid ar trebui sa mai mergi la biserica .... e tare bine ... ca o cura de curaj si ruga .... singura nu te poti duce???? e chiar asa de departe ????? eu am avut probleme pana am ramas .... daca nu ma ajuta Dumnezeu nu faceam nimic .... de aceea trece mereui sa ii multumesc si sa ma rog sa nassc un prunc sanatos ...

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui viorella

buna burtici!sunt noua p-aici,desi am mai citit discutiile voastre,foarte interesante de altfel.cred ca e foarte important sa vorbesti cu cineva care se afla in aceeasi situatie ca si tine,sa impartasesti din experientele tale.

Bine ai venit!

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Viorella, bine ai venitPovesteste-ne mai multe despre tine si bebe

Fetelor eu cred ca ma duc sa fac nani ca imi e asa somnic....vorbim dupa..

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Salutare si de la noi!
Viorella, bine ai venit, povesteste-ne mai multe despre tine si bb!Stii ce ai in burtica?

Tuchi, bine ai venit acasa, ma bucur ca esti bine, ca nu mai faci tratament injectabil....Mai e putin mamico si o sa poti sa zburzi in voie...

Alina, tu cum mai esti?A trecut febra, te simti mai bine?

Dark, foarte frumos leganusul pt bebelus...si sotul meu insista la un moment dat sa cumparam ceva asemanator, dar pt copilasi mai maricei...Am zis pas atunci, dar m-am procopsit la ziua lui Andrei cu un fel de leagan, iar el ar sta toata ziua nunmai acolo..si io sa il dau huta-huta si sa ii recit poezii...ca fi-miu e amorezat de poezie....

Bebelasi, tu intrebai ce mai gatim...pai azi am facut peste prajit cu mamaliguta si lamaie, iar pt maine o sa fac niste ardei umpluti, ca nu am mai mancat demult.

Fetelor, sunt asa de fericita, astazi imi vine sotul meu acasa, mai sunt cateva ore pana aterizeaza...de data asta o sa stea mai mukt timp, va mai pleca din cand in cand dar va fi pe perioade scurte...asa ca diseara am proramat sa iesim in oras, ca doi porumbei...Abia astept.
Sa aveti o duminica placuta!

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Hello!
Fetelor..eu nu mai pot sa dorm nicicum..ma dor toate oasele, muschii parca s=au blegit, ce mai!!??..ma simt ca o baba! Si cand ma gandesc cat mai e pana nasc, ma apuca spaima..e tare bine, in schimb sa stai acasa, fara grija serviciului,dar sa vina banii...e taaareee bine! Sunt fericita ca au promulgat legea cu 85%,sa le dea Dumnezeu sanatateLa mine in casa inca e santier, sotul si socrul pregatesc de zor camera lui bebe..eu doar ma uit Ia sa imi spuneti voi alta chestie: cum stati cu bufeurile de caldura? Mie mi=e super cald, stau la tricou toata ziua, iar sotul e cu bluze d-alea groase..noaptea..ce sa zic..mor de cald si nu alta! Cred ca e de la cantitatea asta mare de sange ce ne circula prin corp,nu?Am intrat in saptamana 32 si ma tot gandesc la saptamana 37..pentru mine, psihic acolo pare a fi limita maxima pana la care cred ca pot astepta

Justme 31+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Aaaa si daca la inceputul sarcinii nu vroiam sa aud de dulciuri (nu ca mi-ar fi fost greata, pur si simplu nu ma atrageau deloc), acum sunt disperata..bag o gramada de dulciuri in mine de zici ca am luat-o razna. Pana acum, am luat 11 kg!

Justme 31+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput