Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
lisa79 spune:
ingrid,ti-am trimis pm.
vai fetelor,nu va zic ca maine imi aduce prietena asta a mea patutul cu tot cu saltea...asta da economisit de bani. off Doamne ce bine e sa ai asa prieteni!
de abia astept
27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
eli spune:
crisspoliss, distractie placuta la babyshower.
Naty, ai grija de tine. mult succes sa fie totul ok. la mine bebelina azi era cu capul in jos.
ingrid70, sa stapaniti sanatosi patutul! nu ai primit e-mailul de la mine? sau ziceai de parola de la utilizatorul IanFeb09?
Vreau si eu parola de la contul IanFeb09 de pe DC! Multumesc!
Alina1976, multa sanatate!
bebelusi, sa treaca cat mai repede sapt de singuratate. te asteptam pe forum! Si mie imi plac ficateii
Arya, de mult vreau sa zic. mi-l si inchipui pe sotul tau injurand in 2 limbi. apoi, la bravo lui si felicitari tie ca te ajuta si te sustine. pupicei la puii scumpi. ai grija de tine!
cami_antonia, spor la finalizat casa si succes la cumparaturi! ce-as da si eu iama prin magazine, dar ma abtin, sa vad ce mai primesc. un alt motiv, astept reducerile de sarbatori.
lisa79, sa treaca repede, repede herpesul. si de acum, multe, multe lichide. tinem pumnii! felicitari pt patut si salteluta. si eu am primit patutul de la o prietena. abia astept sa se apropie termenul si sa pun lenjeria.
tuchi123, bine ai revenit! ne bucuram ca bb e bine. sa fie asa pana la termen. pupicei!
DarkBendis, succes la cumparaturi! ff fain bouncer-ul. Si cand eram insarcinata cu Stef am vazut pe net, cred ca e super fain pt bebei, aici nu am vazut, din pacate, pe cand in USA, Anglia e ff utilizat.
Miere, distractie placuta la party!
Ttenzika, felicitari pt schimbarea semnaturii!
Ce geloasa sunt eu pe fetele din America pt ca au produse pt bebei ff frumoase, viu colorate si ieftine.
Ieri, am avut tensiunea mica, 99/46 . Spre seara, eram la soacra si dintr-o data am ametit, simteam ca-mi vajaie capul si inima incepuse sa-mi galopeze. Ce o fi fost? M-am calmat cu un pic de icecoffee.
Azi, asa mi-as fi dorit sa dorm pana mai tarziu. Dar Stef, cu toate ca ieri nu a facut nani la pranz si seara s-a culcat destul de trezit a dat desteptarea intregii case la 7'30. Macar de s-ar trezi singur si bine dispus si in cursul sapt sa fie la timp la camin.
Noi avem weekend prelungit, e liber si luni. Poate reusim sa-l ducem pe Stef la un filmulet pt copii. O duminica placuta!
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
yashy spune:
Eli, meriti bataita!! Dupa ce ca te culci tarziu te trezesti si devreme... multumita lui Stef. Ce mai faceti? Cum te mai simti cu burtica? Si eu cred ca am avut ieri o scadere de tensiune sau poate de calciu... cine stie... Noroc ca am gasit repede o bancuta sa ma asez, ca eram la plimbare. S-a dus Luka repede sa-mi cumpere un suc taare dulce, si mi-a trecut.
Multumim pt noul capitol. Am cerut si eu mai de mult parola de la contul DC... dar n-a ajuns inca la mine.
Mie imi place halloween-ul... nu am vazut cum se manifesta prin State, dar mie-mi place sa vad mascati. Petrecere frumoasa, Miereamara!! Asteptam poze frumoase, ca de obicei.
Tuchi, ma bucur tare mult ca esti acasa. Sper sa mai intri si sa ne mai spui cum te simti!
Salutari si pupici tuturor!!
Adina & Luka& bobita din burtica24+
obraznicatura lu' mami
cami_antonia spune:
neataaaaaaaa feteleeeeeeeee
ei sunt prima pe ziua de azi?????? atunci va urez o zi linistita de duminica .... eu merg la biserica .... sa ma rog pt prietena mea care azi tre sa imi nasca finuta in mod natural .... sa o ajute Dumnezeu ...
eli mercic de urari ... deja am facut comoda pt bebe si am pus cele cateva cosmetice pe care le-am cumparat si cele cateva hainute pe care deja le-am primit .... mai ramane sa le spal sapt viitoare si sa le calc .... caci nu am apucat sa iau detergent de la farmacie ... si eu voi mai lua unele lucruri de sarbatori doar ca la noi atunci se scumpesc toate nu prea sunt reduceri ....
tuchi ma bucur mult de tot draguta ca esti bine .... uite ca a mai trecut timpul .... hai inca putin .... si Doamne ajuta!!! sa ai grija de tine ....
mire sper ca te-ai distrat bine ..... sa ne povestesti ....
eu plec la biserica si apoi dupa slujba la o onomastica in tara vecina bulgaria .... va pupi .... poate pana plec se mai trezeste cineva ....
25+ANTONIA IOANA
Camelia
dalma spune:
M-am trezit si eu...Neatza la toata lumea
Pentru mine ieri parca a fpost cea mai putin confortabila zi din toata sarcina...
Obosesc foarte repede si ..nu stiu daca vi se intampla si voua, dar ma dor picioarele si zona lombara (asa se numeste????), adica deasupra fundului.
Am crezut ca e de la lipsa de miscare, dar dupa plimbare nu s-a ameliorat deloc.
Va doresc o duminica placuta.
Doamne ai grija de Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
cami_antonia spune:
dalma este de la sarcina care iti apasa pe nervii sciatici .... si la mine se intampla .... dar ma dor diverse regiuni ... de fiecare data alta .... pupi .... ai grija de tine
25+ANTONIA IOANA
Camelia
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 ingrid,ti-am trimis pm. vai fetelor,nu va zic ca maine imi aduce prietena asta a mea patutul cu tot cu saltea...asta da economisit de bani. off Doamne ce bine e sa ai asa prieteni! de abia astept27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
ingrid70 spune:
Buna dimineata! M-am trezit si eu si va invit la o cana de lapte fierbinte cu miere sau fiecare la ce are pofta!Cami, te invidiez! Nu am mai fost la biserica de nu stiu cand! E departe si sotului meu, nu stiu de ce, nu-i place la biserica! Dar eu cam simt nevoia cateodata!Eli si Yashy, v-am trimis eu parola pe PM, ca tocmai am primit-o si eu de la Lisa!Merg la !24+
ingrid70 spune:
Doamne, Bebelusi, cat de slaba esti! Nu cred ca am mai vazut vreodata o gravida atat de slaba in viata mea! Te invidiez! 24+