Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi vezi ca am trimis un mail pe gmail cu poze la niste bijuuri facute de prietena mea cea mai buna. Am facut si eu ceva de genula asta

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Buna burtici,

Nu am mai intrat ca in week-end am fost plecata din Buc si nu am avut net.

Am o problema: se pare ca incepe sa mi se umfle maseaua. Pana acum m-a durut, dar am rezistat cu stoicism. Acum observ ca nu ma mai doare. Programare la medicul stomatolog am abia miercuri.

Credeti ca e vreo problema daca stau pana miercuri? Pot sa fac vreo infectie care sa afecteze bebelushul?

Crisspy 23 sapt Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

luna a 7-a fetelor...si a mea bblina se bucura cu niste suturi la ma-sa!
anculaet,frumoasa burtica
bun venit fetelor noi
eu de abia aspt sa intre crisspoliss sa vedem ce a primit la babyshower.
suntem bine,tot cu problema noastra veche ,umflatul picoarelor,dar trece,nu ma plang.aseara am fost la o petrecere si am dansat toata noaptea...toata lumea venea si ma intreba:mai poti??,eu nu aveam nici o treaba. cum ma asezam cum bbelina continua cu dansatul in burtica.la sf serii(12 noaptea) eram rupta de oboseala,am venit cu papaucii in mana ca nu mi-au mai intrat picioarele in ei,dar am si tras chiulul azi de la munca ca nu m-am putut trezi...rusinica!

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Anculet, vazut burtica, e ceva mai mare ca a mea...si mi-a placut desenul, frumusica foc Alexandra :))

Iris, a fost taaaree dulce revederea, a meritat din plin asteptarea!

Vorbeati de sarbatori...pai planuri speciale nu am, vom merge la parinti de Craciun, ca am si eu nevoie de chestia aia cu pun-te masa, strange-te masa, si nu am chef sa stau sa gatesc...asa le primesc de-a gata...o sa fiu incantata sa observ reactia lui Andrei la bradut, Mos, cadouri, fiindca anul trecut era prea mic ca sa reactioneze in vreun fel...desi a pus varful bradului impreuna cu tati.De Revelion probabil in Bucuresti, fie acasa, fie la niste prieteni sa ciocnim un pahar de sampanie, dar nimic special..Oricum de ski nu poate fi vorba, nu?Si la 33 de sapt ma indoiesc ca as avea curaj sa plec prin tari straine, asa ca asta e, la anul...

Lisa, zici ca i-a placut micutei dansul, nu?

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Noi ne gandeam ca de Craciun sa ne invitam parintii la noi, asa ar fi primul Craciun petrecut impreuna in casa noastra.

Dar pana atunci trebuie sa terminam de renovat apartamentul de care ne-am apucat acum 2 luni. Sper ca saptamana viitoare sa fie toul gata

Dupa urmeaza cumparaturile pentru bebe si cele pentru Craciun. De-abia astept ....

Crisspy 23 sapt Razvan

Mergi la inceput

o daaaa,daca seamaan cu ma-sa...o sa fie o dansatoare mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ce singura ma simt....ma duc sa mi platesc mobilul si sa mi iau Maalox ca nu mi l mai gasesc...ma doare si stomacu' asa ff surd cu o senzatie de plenitudine..grea perioada si eu abia il astept acasa pe tati pui sa vina si sa vina si decembrie cu mirosul de sarbatoare...deocamdata suntem singuri pe aici

bb mic

POZE
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna burticute :-)

Eu am fost in week-end la soacra-mea si m-am suit pe cantar! Am luat 7.5kg! Deci: evident ca m-am simtit BINE! La prima sarcina luasem deja 10 pana acum...

Intrebare: De 3 zile imi torn in nas OLYNTH picaturi pentru copii! Desi pe prospect scrie ca nu se recomanda in sarcina...de fapt la toate scrie la fel. Dar ce sa fac daca nu pot sa respir? Sa continui cu asta??

Lavini, descrie-ne cum a fost cu sotul pana la urma? I-a placut outfit-ul tau? Ai avut un succes nebun sau nu?!

Bee, saracuta de tine imi pare rau sa aud ca te doare spatele. Mai da-i niste imbolduri bebelinei sa se mute :-)

IRA, LA MULTI ANI!! Sa-ti triasca tati lu'bebe Si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.

Andre_ea, eu stiam ca nu au site in RO astia de la MC. Mai bine vi la magazinul din Beller (cel mai mare) si au si catalog acolo daca vrei ceva iti poti comanda din catalog si iti aduc ei la comanda in nu stiu cate zile...
Pijamale super misto cu nasturi mi-am luat de pe net, din USA de la (Motherhood Maternity). Pret mic, calitate super buna, livrare in 7 zile. Iti recomand!

Iris, TARE faza cu ceapa!! Cred ca mi-o da al meu sot fix in cap daca vine in dormitor si simte miros de ceapa...el care nu suporta nici mirosul de mancare daca intra in casa din bucatarie...ma pune sa deschid LARG toate geamurile pana inghet

MVB, poti lua LINISTITA Dicarbocalm!! Nu afecteaza DELOC bebelusul!! Crede-ma, eu am luat folii intregi la prima sarcina si Ana este perfecta. Si acum la fel, iau in fiecare noapte aproape.
Daca vrei ceva homeopat mai este Gastrocynezine...dar nu este la felo de bun.

Ledi, PLANURI de Craciun si Revelion??? Ma faci sa . Eu am DPN pe 1 Ianuarie!! MAXIM! :-)
Un plan am, sa strang toti prietenii in spital! :-)

IRINA , nu esti singura, esti cu noi!! Timpul trece REPEDE-REPEDE!! O sa vezi ca vine tati imediat si fac pariu ca-ti aduce ceva frumos...si poate si pentru BEBE

31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

alina,pai tu ai cel mai tare plan pt revul de anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Lisa, inainte cu vreo 3 saptamani inainte sa nasc, am fost la o nunta...am dansat ceva, nu ca in zilele mele bune, dar copilul a saltat toata noaptea, cred ca de la muzica, stateam oarecum in apropierea boxelor...nu stiu daca il deranja zgomotul sau era de placere...cert e ca Andrei e mare dansator, are niste miscari bestiale din cap, iar uneori da si din fund.Din pacate nu sta sa il filmez, dc vede camera se opreste.Plus ca ii ploace o toba pe care a primit-o de ziua lui, iar cand merge la mama canta la un pian (de jucarie) si care mi-a apartinut.Deci, cine stie?Poate chiar au legatura chestiile astea pe care le aud cand sunt in burtica....

Io mor de plictiseala...daca Andrei e la bunici, nu am ce sa fac...casa e curata ca am facut sambata curatenie, mancare am facut, m-am si epilat azi, stau de vreo ora si ma uit pe pereti.Il astept pe sot ca sa mergem la piscina.Acu imi dau seama cat timp liber aveam inainte de bb1...

Nu mai stiu cine intreba de programul de 6 ore...La mine nu a fost nevoie de nici o viza sau ceva de genul asta, am facut o cerere insotita de recomandarea medicului de familie, si de a doua zi m-am dus la 6 ore...nu a comentat nimeni nimkic, nici nu mi s-a spus ca tre sa urnmez cine stie ce procedura...Asta la Andrei, ca acu am deja program de 6 ore, fiindca Andrei nu are inca 2 ani si cand m-am intors la mmunca m-au urmarit aia de la HR sa oimi zica sa fac cerere pt 6 ore ca e dreptul meu.Or fi ai mei mai ciudati?

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput