Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

bebelusi am vazut cele 2 pozici cu cercelusii..foarte faine.Bravo voua ca va pricepeti.Eu ma pricep sa le cumpar de-a gata.

Lisa,felicitari pt luna a 7-a..ce mai, cresteti,cresteti..

crisspy,o sa vada dr daca ai infectie sau nu,deci nu are rost sa iei de acum antibiotice.Hai ca pana miercuri nu mai e mult.

Lavinia,da, evident ca nimeni nu merge la sky,dar poate unele merg totusi pe undeva..Eu n-am curaj sa plec din oras,asta zic..si n-am curaj sa fac mai nimic.
Si eu vreau la ai mei,sa ma rasfete..dar sunt la 600 de km.Anul trecut am fost de Craciun si tare mi-a placut.Ma gandesc ca anul trecut de Craciun si Revelion nici nu visam ca anul asta o sa am un bb..ba din contra,pt ca am muncit,ba a doua zi de Craciun,ba pe 2 dupa Revelion si nu m-am putut bucura si eu in voie de sarbatori ne-am facut niste planuri pt anul asta,mama ,mama,sa plecam,sa mergem,sa facem :))))..

Alina,doar 7,5kg? ce fain..
Eu am luat deja 9 si-s tare suparata pt ca azi mi-a fost foame intr-una..nu stiu ce-am patit,ca pana acum nu mi-era foame,iar azi am urlat intr-una de foame..
Referitor la ce faci tu de Sarbatori..am ras cu mare pofta..draga de tine,uitasem ca tu ai dpn-ul pe 1ian..si de fapt mai sunt 2-3 fete care probabil se intreaba in ce formatie vor fi de Sarbatori:))

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ledi, glumeam cu mersul la ski, fiindca acum 3 ani am zis:iarna viitoare mergem in Austria de sarbatori, ocazie cu care vrem sa invatam sa folsim ski-urile.Si evident, am ramas gravi cu Andrei.In anul urmator, copilul avea doar 6 luni, era primul lui Craciun, nu ne-a lasat sufletul sa plecam.Acu sunt iar gravi...Poate la anul, cine stie?

Alina, sotu a fost mai mult decat incantat...nu stiu daca de outfit sau de action, da io am fost incantata de action.Ma gandeam ca am ruginit rau, da a fost foarte bine, o seara cum nu mai avusesem de mult timp.Am zis ca sigur tre sa repetam, doar ca nu mai am alta costumatie care sa ma incapa

Gata, a venit husbandu, ma duc la piscina.O seara buna sa aveti!

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Intru pe fuga sa dau raportul. Am fost sambata la doctor, totul e in regula, intr-adevar s-a intors fata (hehe ce perspicace sunt, am zis eu ca asa s-a intamplat ) si din cauza asta am avut asa contractii. Dar colul e OK. Mi-a luat doctorul mana si m-a pus sa palpez singura pe burtica, indrumata de el, capsorul bebelinei, am simtit asa de bine conturul caputului ...

Ioana e mai bine dar plictisita rau ca pana marti nu avem voie sa iesim din casa.

Revin dupa ce reusesc sa citesc ce ati mai facut.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sarbatorile de anul asta... DNP-ul meu e pe 3 ianuarie (dupa primul scan) 5 ianuarie (dupa al doilea scan) sau 7 ianuarie (ultima menstruatie)...adica... tot pe acolo. Oricum bebe vine cand vrea ea, nu cand vreau eu Deci, in caz ca vom fi 2 in 1 de Sarbatori, vom fi cuminti... adica pe acasa cu madamele noastre. Maica-mea vine in Scotia pe 4 ianuarie, familia mea e in Romania, familia sotului nu locuieste in Glasgow, ne vor vizita pe rand in decembrie sa dam/primim cadouri sa punem sub brad si sa desfacem in seara de ajun. Chiar ma bucur... liniste si pace...nu o sa ma agit cu gatitul, adunatul, distratul oamenilor...daca vor sa ne viziteze amicii bine, daca nu, nu. Oricum bietul sot a zis ca el de baut alcool nu va bea, in caz ca oarecine va avea nevoie de plimbat urgent la spital

Tare multumita sunt, fetelor, am reusit sa luam legatura (prin consiliul local) cu un childminder din cartier, sta la 5 minute de noi si chiar are un loc liber din septembrie la anul. Joi seara mergem sa vedem ce si cum si cat... iar daca ne place si am rezolvat problema "ce facem cu copilul cand va trebui sa ma intorc la servici" voi fi super-incantata.

Alina, intreaba la farmacie sau pe medicul de familie daca nu exista altceva recomandat in sarcina pentru nas infundat. Ei ar trebui sa stie ce si cum.

Ira, La multi ani la sarbatorit!

Bebelusi, felicitari, ce bine ca te pricepi sa faci lucrusoare frumoase

Crisspy, numai maine nu-i poimaine... daca ai reusi sa ajungi maine ar fi mai bine, dar acum ce sa-i faci? Vezi si tu cum te simti.

Eu maine me'c la masaj M-a cadorisit o amica cu un voucher de ziua mea, in sfarsit ajung sa-l folosesc. Abia astept!

Dark Bendis

30+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 10 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Bine ai venit acasa TUCHI
LISA imi pare rau ca tre sa te dezamagesc dar eu am inteles ca nu suntem decat in luna 6,,acum chiar ca nu mai stiu ca asa stiam si eu ca am 7 luni=28 sapt.,dar cica nu e asa, inca suntem in luna 6,oricum nu mai pricep nimic

28+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Bine ai venit acasa TUCHI
LISA imi pare rau ca tre sa te dezamagesc dar eu am inteles ca nu suntem decat in luna 6,,acum chiar ca nu mai stiu ca asa stiam si eu ca am 7 luni=28 sapt.,dar cica nu e asa, inca suntem in luna 6,oricum nu mai pricep nimic

28+

nu,nu..sunteti in luna a 7-a.S-au tot pus grafice peste grafice cu privire la aspectul asta.Din sapt 32 incepe luna a 8-a,apoi din sapt 36 luna a 9-a.

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

si atunci cum daca nasti la 33 saptamani se spune ca esti ai nascut la 7 luni

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina ai fost super draguta cu planurile de Revelion, acelasi lucru as putea eu sa zic despre Valentine's day, ca DPN-ul meu dupa calendar e 11 feb, iar DPNul dupa eco e 6 feb.

Crisspoliss abia astept sa ne spui ce ai primit la babyshower, la noi nu se face asa ceva

Crisspy sa stii ca asa am facut eu anul trecut Craciunul, ca tocmai ne mutasem si noi in casa noua. A fost foarte frumos, le-am gatit specialitati "a la Patricia" ca mie imi place sa gatesc si i-am dat pe spate.

Irina sa stii ca eu ma gandesc tot timpul la tine, nu mai fii necajita. Ce te faceai daca nu ne aveai pe noi? Ce te faceai daca nu il aveai pe bebe? Ce te faceai daca nu aveai cui sa ii duci doru? Vezi....ca de fapt esti o norocoasa??!!

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

si atunci cum daca nasti la 33 saptamani se spune ca esti ai nascut la 7 luni

28+

Da,la 7 luni jumate.Am zis ca incepi luna,nu ca o termini.Luna a 8-a este compusa din sapt 32,33,34 si 35..deci nu e terminata.Daca nasti la 33 de sapt,ai 7luni jumate..dar esti in luna a 8-a.

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Aha, am inteles acum,mersi mult pt lsmuriri

28+

Mergi la inceput