Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Btw,v-ati facut planuri de Craciun si Revelion?Eu recunosc ca nu am curaj nici sa ma gandesc ca ma apuca niste emotii ceva de groaza Minunica mea 30+ cu David Christian sau David Gabriel ![]() AMR- CEL MULT 10 SAPT.![]() |
eu ma gandesc asa: de Craciun imi iau cateva zile inainte sa apuc sa fac curat (ca la carte
... apoi sa umblam cu gasca de la unii la altii ....Iar de Rev, am zis sa nu ne abatem prea mult de casa, sa nu ma apuce ceva..desi cred ca vor fi destul de slabe sansele, mai ales ca DPN-ul meu e pe la jumatea lui februarie. Deci la mine va fi destul de normal programul, asemanator cu anii trecuti, atata ca acuma nu merg la sky

Jasmi
25+ cu 
way to go, BB
CADIA spune:
Ledi, eu vreu sa stau acasa de Craciun si Rev, eventual cu niste prieteni.
Mie imi place asa de mult sa am brad natural in casa, incat dupa ce-l impodobesc nu mai vreau sa plec de acasa.
Mai mult, dorm in sufragerie de dragul lui, cu luminite si muzicutza.
27+cu
CLARA
bebelusi spune:
Draga mea sa stii ca eu nu imi fac planuri de sarbatori. La 1 Decembrie intru in prenatal si sunt super bucuroasa ...abia astept. Langa jobul meu este un magazin de Hobby si vreau sa imi iau diverse chestii de confectionat in luna decembrie pentru brad si in special pentru camera ingerasului. De exemplu am vazut rame de poze din lemn pe care le pot picta viu colorat (ca au acolo si vopseluri) si sa le pun in perete cu primele poze ale lui bebe....sau vreau sa iau diverse floricele sa le prind pe pereti sau pe mobila, o sa fac poze si o sa va arat.....
Abia astept ca o sa am o luna plina de creativitate.
As vrea totusi in decembrie sa mergem la parinti in Caracal cateva zile ca sa stau asa ca la mama acasa....sa mi se puna masa....sa mi se ridice. 
25+
Vlad
roxanaz spune:
asa e cum zice Dark, se recomanda ca salteluta sa fie intotdeauna noua. se evita asa eventualele sensibilizari la acarieni, atopism, etc.
| citat din mesajul lui Leditia Btw,v-ati facut planuri de Craciun si Revelion?Eu recunosc ca nu am curaj nici sa ma gandesc ca ma apuca niste emotii ceva de groaza |
hehe, da, da... acasa la TV. pe mine cel mai tare ma distreaza ofertele de revelion care imi umplu casuta de e-mail... cu ski in Austria sau destinatii exotice
mvb, ia dicarbocalm, maalox, rennie.. la rand. sau aleatoriu
Anculet, dragut portret al Alexandrei
bebelusi spune:
Ca bine zici CADIA, si eu sunt innebunita dupa bradul natural, si luminite si colinde.....nimic nu imi face mai bine decat toate astea
25+
Vlad
Leditia spune:
Jasmi tu n-ai de ce sa-ti faci griji,ca ai dpn-ul in febr.Vezi mai usor cu gatitul si curatenia,ia-ti ajutoare.
Cadia si eu sunt nebuna cu bradul de Craciun,cu luminite...ma intreb unde o sa-l mai pun si pe ala ca inca nu stiu pe unde-i fac loc la patut.![]()
Bebelusi,bine ca te pricepi,eu sunt antitalent la pictat..Olteanca??
Roxana,da stiu..numai de sky n-o sa fi atunci in stare
.
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
bebelusi spune:
Ledi sa vezi ce bijuterii faine imi fac
de cand e magazinul langa mine....la salariu acolo ma opresc. Trebuie sa va arat o data ce bijuuri faine mi-am facut din sticla de murano
Si DA, sunt olteanca si eu si sotul meu dar a trebuit sa venim in ardeal ca sa ne intalnim
26+
Vlad Mihai
Leditia spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Ledi sa vezi ce bijuterii faine imi fac ![]() de cand e magazinul langa mine....la salariu acolo ma opresc. Trebuie sa va arat o data ce bijuuri faine mi-am facut din sticla de murano![]() Si DA, sunt olteanca si eu si sotul meu dar a trebuit sa venim in ardeal ca sa ne intalnim ![]() 26+ Vlad Mihai |
Pai pune si tu niste poze,macar ne clatim si noi ochii cu ce minunatii faci tu.
Si eu tot olteanca :)
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
Venerata spune:
Buna burtici,
Veronica75, multam pentru mesaj. Am intrat si eu si am vazut niste burtici frumoase si purtatoare vesele si fericite!
O sa postez si su curand cateva cu noi.
Pupici,
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
23s+