Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
DarkBendis spune:
Leditia, felicitari pentru AMR 

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anculet spune:
Inca o verificare
....acum e bine c-am verificat. E posibil ca pe site-ul lilypie,sa fie vreo greseala,ca-mi arata 26 sapt azi...iar dupa calculele mele azi as avea 25 si 4 zile.Nu mai stiu eu sa numar?![]()
25+ cu
Alexandra Maria
fetele 2 in 1
minunea mea
mvb spune:
Anculet imi place fustita cu buline a Alexandrei!![]()
O sa-i fac si eu lui Denis un desen, dar cu bermude....tot cu buline, fireste!![]()
30+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 8 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
Anculet spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Anculet imi place fustita cu buline a Alexandrei! O sa-i fac si eu lui Denis un desen, dar cu bermude....tot cu buline, fireste! 30+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN![]() AMR 8 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule! |

25+ cu
Alexandra Mariafetele 2 in 1
minunea mea
CADIA spune:
Iris, super "incarcat" wnd-ul tau.![]()
![]()
![]()
Eu sunt OK, maine merg la eco sa vad ce face buburuza.

Anculet, suuuper pozele si suuuper burtica.
Si mie sotzul si cumnata tot 2 in 1 imi zic.![]()
![]()
![]()
Ledi, felicitari pt AMR.Tu cum te mai simti, totul e OK?
Arya, Naty,Cristi, Selene, pe unde umblati???
Just, cum este acasa???![]()
![]()
Peste exact o luna intru in prenatal. 

27+cu
CLARA
bebelusi spune:
Anculet sunt de acord cu Ledi cu concediul medical, iar referitor la poze esti o dulce si o burtica pe masura
MVB sa stii ca nu stiu remedii naturiste, am inteles ca depinde de fiecare persoana in parte
Ledi felicitari pentru AMR, abia astept sa ma fac si eu mare sa am AMR
25+
Vlad
Iris2002 spune:
Darkbendis, si aici e la fel cu concediile medicale. Cred ca trebuie sa fii superbolnav ca sa iti zica sa stai acasa. Eu am fost pina acum, trecuta de 30 saptamini, o zi si jumatate bolnava. Insa eu raman cu admiratia nemarginita
pentru femeile olandeze care merg cu bicicleta la cumparaturi, pe ploaie, cu 2-3 tanci pe bicicleta! Si care refuza epidurala. Si vor sa nasca acasa, in mediul lor.
Mi-ai dat de gandit cu salteluta. Ca am cumparat noua pentru noul pat mare al Francescai si ma gandeam pentru bebedoi sa folosesc salteluta fetei. Dar acum parca ma indoiesc.
Anculet, ce burtica frumoasa!
Leditia, si eu am avut ieri 30 saptamini... dar cine stie cat a mai ramas, poate fi 8
sau poate fi 12
! Bebelusii sa fie bine, aia e important, nu?
Va las si ma duc sa pregatesc de cartofi frantuzesti.
va pup, o zi frumoasa!
Leditia spune:
Multumesc pt felicitari.
Cadia,sunt la fel cum ziceam si ieri...de miercuri intru in prenatal.
Bafta multa maine la eco..off eu abia pe 25 merg la dr.
Iris,eu stiu ca-s cel mult 10,ca mie in perioada 15-21 dec imi scoate firul de cerclaj si apoi Dumnezeu cu mila,pot naste imediat sau nu!Ma streseaza foarte tare chestia asta ca pica inainte de Craciun..si mi-e sa nu ma apuce tocmai atunci.Personal as vrea dupa 3 ian,eu am dpn pe 11 ian la fel ca tine parca..dar dupa ce scoate firul saculetul se dezleaga si nu mai am siguranta.Si sa nu mai zic ca sper din tot sufletul ca firul sa stea cuminte acolo pana in sapt 37,ca dupa ce am citit ce-a patit Diana la odiseea de nov-dec,iar ma apuca grijile si stresul..Imi doresc sa fie cu totii sanatosi si cat mai la termen.
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
Leditia spune:
Btw,v-ati facut planuri de Craciun si Revelion?Eu recunosc ca nu am curaj nici sa ma gandesc ca ma apuca niste emotii ceva de groaza
.
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
Anculet spune:
Da,am citit legea trimisa de Ledi,se pare ca n-are voie sa-mi dea dr de familie,mai mult de 14 zile intr-o luna,poate gaseste alta solutie,nu pot decat sa sper
25+ cu
Alexandra Maria
fetele 2 in 1
minunea mea