Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
Leditia spune:
Anculet,ti-am vazut pozicile,ce frumusica esti.
Burticutza e frumoasa foc,mai ales in poza aia unde ai desenat-o pe Alexandra..ce talent dom'le
e super funny..
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
jasmi spune:
acuma mi-am amintit si de draga de Naty
, prin cate a trecut ... citisem ca ioana s-a intors acasa si ca e bine acuma, si tot asa sper sa fie si de acuma incolo, sa nu mai treaca prin asa ceva 

Anculet, nici nu e nevoie sa ne dai linkul la poze, eu deja le-am vazut "vizitand" contul comun
E suficient numai sa mentionezi ca-s acolo. Majoritatea fetelor au deja contul si parola pt a intra acolo
... si ce vroiam sa te intreb... la cate sapt sunt pozele facute? ca si burtik mea arata cam la fel de mare acuma la 25+ 
Jasmi
25+ cu 
way to go, BB
Iris2002 spune:
Tuchi, ma bucur ca ai revenit.
Lavini, sper ca sotul a ajuns cu bine si revederea a fost cu siguranta dulce.
Justme, si eu am momente cand mi-e foarte cald, apoi foarte rece... a zis gine ca e din cauza hormonilor.
Miere, faina faza, deci aratai a femeie insarcinata
?
DyaDy, cred si eu ca ai avut o experienta aiurea, insa trebuie sa iti spun ca epidurala o primesti doar cand ai o anumite dilatare (3cm parca). Primii cm trec repede pentru unele, pentru altele greu. Poate vei avea o nastere superrapida si usoara, nu te gandi la ce e mai rau.
Apropo de nastere, joi mergem iarasi la control si vom discuta despre combatarea durerii acum
.
Delia, stai linistita si spune-i lui bebe mic sa ramana acolo la caldurica, sa mai creasca.
Bun venit fetelor noi, Alexandra si Viorella, si sarcini usoare si bebei rozilici!
Cadia, tu cum mai esti?
Porumbita, ce de rezultate, stii tu ca sunt ultima care sa ti le explice
...
Andreea, cred ca si eu in aceeasi oala sunt, daca nu mai rau...acum imi intra cu greu o camasa pe care o purtam in ziua cand am nascut-o pe Francesca
! Dar eu am inceput cu surplus, asta e. Insa am si pus serios, cred, dar nu vreau sa stiu exact cit.
Jasmi, si eu intarziata ca si tine, si poate mai omit citeva fete, dar nu e dezinteres ci lipsa de timp si miscorare a nr de neuroni.
Acum fug la munca (vorba vine, ca lucrez de acasa) cit mai doarme gaza. Va pupacesc si aveti grija de voi!
Leditia spune:
Anculet,ma repet..nu are cum sa se descurce dr pt ca asa e legea!
Uite citeste www.hih.ro/W_CAS_IS/FSM/Elib_CM/elib_CM.php" target="_blank">aici mai multe .
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
mvb spune:
Buna fetelor,
Am citit cat decat din urma si ma bucur ca sunteti bine.
Eu de cateva zile ma simt tare anemica.....sambata era cat pe ce sa cad la baie, ieri si azi ma simt super ametita.....maine ma duc sa fac niste analize sa vedem care e starea calciului, fierului si a glicemiei......cred ca BB trage din mine toate vitaminele si de asta ma simt ca pierduta.
30+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 8 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
mvb spune:
Ce remedii naturiste aveti pt arsurile de la stomac? Nu as vrea sa iau medicamente, iar biscuiti uscati am mancat o tona pana acum.....mananc cam 1 kg la 3 zile
AMR 8 saptamani
mvb spune:
Ma bucur ca suntem in linie dreapta si ca vad tot mai multe AMR-uri!
AMR 8 saptamani
DarkBendis spune:
Iris mersic frumos de ganduri bune! Noi am ajuns la indian... la italian ne-am dus saptamana trecuta iar la japonez me'c dupa ce nasc... ca cica sushi nu-mi face bine acum. Si eu am excomunicat cantarul (nici nu stiu unde l-am ascuns). Sunt tare faine bouncerele/swing-urile de la Fisher Price... as lua de toate marimile daca as avea loc in casa...si finante in buzunar.
Offf.. cand va aud ca va puteti lua medicale... eu tot zic si zic si la GP si la moasa poate -poate se prinde cineva... da' aici chiar trebuie sa ai probleme serioase sa iti spuna "stai fata acasa cateva zile ca nu e foc". Raceala? Ca ma doare capul/spatele/curge nasul/ mi-e rau de la stomac pe autobuz? Neee... nu se pune...sau poate am eu mutra de om care nu are nici pe naiba. Iar sa "imi iau eu liber" (adica sa-l anunt pe Craig al nostru ca nu ma simt bine si nu vin) parca nu as incerca - am dreptul la max 5 zile o data fara certificat medical... nu de alta da' poate chiar o sa am nevoie si nu am chef sa mi le "mananc". Oricum, cu totul mai am 4x5zile=4 saptamani, o sa treaca si alea cumva.
Pentru fetele care au primit patut de la rude/prieteni... aici ni s-a spus sa avem grija ca salteaua sa fie noua, chiar daca patutul nu e... caci salteaua nu se poate dezinfecta bine. Astia recomanda saltea noua chiar daca patutul e folosit in aceeasi familie de al doilea copil.
Baby Shower nu se poarta pe la noi... probabil o sa primim cadouri de la colegii de la banca (eu) si de la spital (sotul)...de multe ori am strans banuti cand ne pleca vreo colega in concediu de maternitate si ii dadeam vouchere - eu zic ca asa e fff bine, cumpara omul ce crede ca ii trebuie. Bineinteles, prietenii sar si ei cu una-alta cand vin sa vada pe bebe... numai ca la cat ii duce mintea pe multi dintre ai nostri, ma astept sa primesc light-sabers din Razboiul Stelelor, dragoni de plus si alte nametenii din astea
Ieri pomenisem unui amic ca am cumparat sterilizator si bottle warmer iar saracul m-a intrebat da' ce nu pot incalzi laptele pe foc intr-o oala? Ca el asa face (pentru el, nu pentru copil ca nu au). Cat despre sterilizator... acolo spal hainitele ? Si credeti-ma, omul vorbea serios ![]()

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"