Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am AMR....wow,ce mai trece timpul..

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

CADIA, eu nu iau Maltofer, ci FERRO-FOLGAMMA. Pe prospectul lui scrie urmatoarele: Nu trebuie asociat cu: antiacide, suplimente de calciu, medicamente care contin bicarbonati, carbonati, oxalati sau fosfati, deoarece acestea scad absotbtia fierului. Preparatele orale cu fier se vor administra cu o ora inainte sau la 2 ore dupa ingestia acestora.
La alimente sunt mentionate urmatoarele care nu trebuie administrate in acelasi timp cu fierul: ceai, cafea, oua, alimente sau medicamente ce contin bicarbonati, carbonati, oxalati sau fosfati, lapte sau preparate de lapte, paine integrala, cereale, deoarece acestea scad absorbtia fierului. Preparatele orale cu fier se vor administra cu o ora inainte sau la doua ore dupa ingestia acestora.
Cum spuneam, mai bine le luam noaptea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Multzam frumos

27+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, sunt doar o mama care s-a lovit de asta. Prima oara m-am speriat si eu rau. Pediatra lui l-a tratat gresit, si dupa o saptamana copilul meu era fix la fel. Ne-a dat internare, ca ea "nu mai are ce sa-i faca". Noroc ca la Budimex am intrebat de dr. Stanciu (auzisem pana atunci de el de pe DC), care ne-a zis ca nu-i de internare si ne-a dat tratament cu cortizon pufuri.
Atunci din cauza sperieturii am pierdut si laptele. Copilul avea 9 luni.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Jasmi,poate ai anuntat tu,dar eu uit repede in perioada asta si mi-era dor de tine..ce sa facIarta si tu o gravida uituca.

Billy unde e de ex?Tot in vacanta si ea?

Ma uit la lista aia ca e imensa si totusi doar cateva fete scriu si ma mai intreb uneori ce o fi cu restul fetelor de pe lista,cum or fi,ce-or avea in burtica,cum s-or simti..etc etc.

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Jasmi,poate ai anuntat tu,dar eu uit repede in perioada asta si mi-era dor de tine..ce sa facIarta si tu o gravida uituca.

Billy unde e de ex?Tot in vacanta si ea?

Ma uit la lista aia ca e imensa si totusi doar cateva fete scriu si ma mai intreb uneori ce o fi cu restul fetelor de pe lista,cum or fi,ce-or avea in burtica,cum s-or simti..etc etc.

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

uite ca de billy nu-mi amintesc nici eu ... am citit azi ceva de la ea (din ultimele 3 capitole ), dar nu mai stiu sa fi mentionat ceva

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetelor!

Vin de la dr de familie,mi-am luat medicalul,doar 14 zile,bune si alea decat sa ma duc la serv,a ramas sa ma mai duc pe 17 nov,sa-mi dea in continuare.
Spuneti-mi si mie,cum sa fac sa nu-mi apara un carnat de link,cu pozele mele? Pentru ca ieri am muncit si mi-am facut si eu cont,in care mi-am afisat burtica.

25+ cu Alexandra Maria

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Anculet#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetelor, am revenit si eu dupa un weekend plin...mai ales cu mancare.... vineri seara la resto italian, sambata la prieteni, aseara la japonez... zau nu mai vorbiti despre cantare, al meu e excomunicat.

Edinutza, ma bucur ca esti bine, si eu sunt exact cit tine de inalta dar am inceput cu ceva mai multe kilograme, chiar daca am slabit la inceput tot am reluat in forta...

Naty, cum mai esti?

Criss, poate tu ai scris deja si nu am ajuns eu cu cititul, cum a fost la babyshower? BTW, la voi e si babyshower si cadou cand vin sa vada bebe mic? Atunci e raiul pe pamint... Aici vin sa vada bebe mic cu cadouri pentru el, chiar multe, hainute, jucarii, etc...

Ingrid
, imi pare rau de tine ca ai fost bolnava, sper ca esti bine acum!

DarkBendis, felicitari pentru cei cinci ani de casnicie si inca 100 la fel de fericiti, cu pruncii vostri! Din ce povestesti pare un tip foarte fain al tau sir si ma bucur pentru voi!
In seara cu trick or treat al meu a fost singur acasa (eu la resto cu colegii) si a pazit usa, sa nu sune mult copilasii si sa o trezeasca pe Francesca (care la ora 7 seara e in pat).

Ira Liza, imi pare rau de masina de spalat... e aiurea cand lucruri asa de necesare trebuiesc inlocuite, si ca un facut se intampla in cel mai putin potrivit moment!

Alina draga de tine, si tu racita? Sper ca esti mai bine acum... ce mai ajuta, noaptea mai ales, sa tai o ceapa in patru si sa o pui pe o farfurie linga pat, usureaza respiratia. Multa sanatate!

Bebelusi, saraca de tine, o saptamina fara sot...ce sa faci, asa e meseria... insa cred ca esti foarte mindra cand il vezi pe scena!

Ingrid, si tu cu ciocolata?

DarkBendis, dragut bouncer-ul cumparat de voi! Noi il avem pe asta: http://www.viewpoints.com/images/review/2007/262/2/1190186481-38024_full.jpg

Adica l-am primit de la prieteni pt Francesca si inca nu l-au cerut inapoi dar ei nu au bebe mic nou si nu l-au cerut asa ca ii voi intreba daca e ok sa il folosesc si pt bebedoi...daca nu cumpar unul ca tare bine ne-a prins! (gaza adormea instant in el, si ii treceau si durerile de burtica, desi am avut noroc si nu a avut multe)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Buna fetelor!

Vin de la dr de familie,mi-am luat medicalul,doar 14 zile,bune si alea decat sa ma duc la serv,a ramas sa ma mai duc pe 17 nov,sa-mi dea in continuare.
Spuneti-mi si mie,cum sa fac sa nu-mi apara un carnat de link,cu pozele mele? Pentru ca ieri am muncit si mi-am facut si eu cont,in care mi-am afisat burtica.

25+ cu Alexandra Maria

Anculetule,ai grija ca dr de fam nu poate sa-ti dea medical decat 14 zile max pe luna!!!Deci pe 17 nu are cum sa-ti mai dea.
Ce cod ti-a trecut pe medical?Te intreb ca una din fetele de aici,Cadia,daca nu ma insel si-a luat CM si dr de fam i-a trecut codul 08 si i-a luat din zilele de concediu de maternitate,adica din alea 126 de zile.
Bun,acum sa-ti spun cum faci cu linkul:
[url =" " ] poze [/url] fara spatii.intre ghilimele pui linkul

Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata fetelor!

Saptamana asta suntem in vacanta (concediul e pentru oameni mari si seriosi, eu am vacanta )asa ca sper sa va citesc mai mult.

Cosulet luam si noi, de la Babies'R'Us, deja am ales "obectul" mai trebuie sa luam si asternuturi (si pentru patut, si pentru cosulet)..tare ma enerveaza faptul ca aici asternuturile costa aproape la fel de mult ca si patutul/cosuletul...si nu ajunge sa iei doar un set, nu?

Selene, multa bafta, liniste si cat mai putine probleme de orice fel.

Bebelusi, sanatate multa la cel mic!

Dark Bendis

30+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 10 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Leditia,mi-a trecut codul 01,de boala obisnuita...o auzeam ceva legat de-o afectiune respiratorie,si ma gandesc ca daca m-a chemat pe 17 nov sa-mi dea in continuare,o avea dr cum sa se descurce...o sa mai cercetez.Acum ma apuc de prelucrat pozele,sper sa reusesc :P

25+ cu Alexandra Maria

Mergi la inceput