eroare?
nu stiu ce se intampla, dar atunci cand vreau sa vizualizez pagina a doua de subiecte la "clinica virtuala", ma duce la index forum. De doua zile aceeasi eroare... Vreo idee de ce?
Raspunsuri
misha71 spune:
si eu am patit azi asa, la subiectele de la "Adoptii", dupa ce am raspuns la subiect "Inapoi la subiect" a fost de fapt inapoi la "toate forumurile".
edit: acum vad ca s-a "reglat" problema! (la mine)
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
andacos spune:
Si eu am probleme de vreo citev azile cu forumul,dar (pentru ca nu este prima oara cind mi se intimpla)am observat ca de cite ori adminul umbla la "fatza"forumului ,imediat apar tot felul de probleme!
Precizez pentru a nu stiu cita oara ca furnizorul de net e ok,problema e doar pe dc!
(tot ce-i posibil ca mesajul sa apara de doua ori datorita vitezei de incarcare a paginii!)
Dana
marius spune:
Vom verifica.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
andruskandu spune:
Test
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancuta-Maria nu stiu ce se intampla, dar atunci cand vreau sa vizualizez pagina a doua de subiecte la "clinica virtuala", ma duce la index forum. De doua zile aceeasi eroare... Vreo idee de ce? ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
As dori un link pt aceasta problema, te rog.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
flower-power spune:
Aici pot sa scriu ,sunt logata e ok ,daca merg la sub http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130558 ,deja nu mai apar logata si nici nu -mi permite sa ma loghez.
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
almyga spune:
si eu am o problema....mi se spune de foarte mult timp ca la pagina mea se lucreaza inca si nu pot avea album foto...cat mai dureaza?
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Aici pot sa scriu ,sunt logata e ok ,daca merg la sub http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130558 ,deja nu mai apar logata si nici nu -mi permite sa ma loghez. The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
fa update la browser. am patit-o si eu si s-a reglat cu asta
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Ancuta-Maria spune:
Problema persista la orice subforum, daca vreau sa caut un subiect pe pagina 2, ma trezesc la index forum. Deci nu stiu ce link sa dau...
Problema o am si pe mozzila si pe explorer.
Cer scuze ca am raspuns asa tarziu, nu am mai avut nevoie de subiecte mai vechi aflate pe pag 2, 3, 4, etc.