Gravidute si mamici de Constanta (34)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
roxx spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AngeliquedeS Roxx, piscina am luat-o asta vara din carrefour, bilele de la un magazin de pe strada Unirii, monica stie mai bine. dar uite ca zicea nastasie ca stie ea chiar mai ieftine. Multumim de aprecieri! Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Aham, multumesc.
![](pupic.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madaluta spune:
Vorba lu' Motu Pitis: "baaai, ce ploaie e afara....daca v-au placut bufonii, mai poftiti si maine seara..."
Am fost la careefour, k altceva pe ploaie nu prea am de facut si nu-mi venea sa mai plec de la raionul de jucarii. Nu mai fusesem de vreo 10 zile si acum am innebunit cand am vazut cate jucarii au putut baga. Si pentru k am fost singura, am lalait-o vreo daua ore pe acolo, k doamne ce bine e fara copii la cumparaturi...mai vreau...
Angi: sa-ti fie de bine pt noua tunsare..te prinde tare bine...
Ai tu timp sa deschizi capitol nou k de mine trage darius intr-o veselie si nu cred k reusesc...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
Capitol nou
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129327
Nu vreti sa stiti cum l-am facut, cu el in picioare, tinandu-se de umarul meu
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!