Gravidute si mamici de Constanta (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ce vreme,si eu care vroiam sa iesim afara sa alergam dupa catei si pisici,ca doar mergem in picioare.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna dimineata fetele

ma primiti si pe mine in randurile voastre???? sunt si eu o constanteanca graviduta ... sunt in sapt 27 si astept o fetita .... eu sunt la doctorita balasa de la medgidia ... a nascut cineva acolo ???? sa-mi dea si mie mai multe amanunte????

pupi
26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bine-ai venit, Cami! felicitari pt sarcina! Cu dr Balasa urmeaza sa nasca in decembrie prietena mea, ea e ff multumita de ea, dar ca de orice medic s-au auzit si lucruri bune si lucruri rele despre ea. Acum esentialul e sa te intelegi si sa te potrivesti tu cu ea. Noi suntem o gasca vesela si plimbareata, sa nu eziti sa vii la intalnirile cu noi!

Kay, ma rog si sunt convinsa ca totul va fi bine!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Avem si noi poze noi http://good-times.webshots.com/album/567658223xpHfMJ?start=36

Inimioara mea

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Kris, sa vezi ce o sa mai strangi la mingiile alea.eu le-am luat de la marvimex cu 30 ron.fata de metro unde rau asa scumpe.ce mari v-ati facut.pe zi ce trece.si pana la urma ai sau nu breton?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput
Mergi la inceput

MI-am adus aminte ce mai voiam sa scriu ieri si am uitat.

Mada, ff bine ai facut ca ai plecat si La multi ani pt cei 8 ani de casatorie. Si eu l-am alaptat pe nepotelul meu si nu a strambat absolut deloc din nas. Asaca, Adina, daca o vezi ca pe o solutie, eu l-as putea vizita pe Ioan pe post de doica, daca plecati undeva.

Mocutza, ma bucur din tot sufletul ca ii prieste combinatia de laptic si mai ales ca a luat in greutate, stiu ce stress poate fi asta!

Dar stau si umplu pagina singurica? Pe unde umblati? Nici nu aveti scuza ca sunteti plecate ca ploua siroaie!!!!

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Avem si noi poze noi http://good-times.webshots.com/album/567658223xpHfMJ?start=36

Inimioara mea

Frumos foc, Pupi! Doamne, are niste ochi!!!! Da' nici mami nu-i mai prejos
Vreau si bile pt Luca. Sunt cu tot cu piscina? De unde?

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Roxx, piscina am luat-o asta vara din carrefour, bilele de la un magazin de pe strada Unirii, monica stie mai bine. dar uite ca zicea nastasie ca stie ea chiar mai ieftine.

Multumim de aprecieri!

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Citat:
citat din mesajul lui jojo_miha

Mergem IN PICIOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Vai ce dulce este,merge cu mainile in sus ca si cum s-ar preda.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Felicitari!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput