Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

LauraIoana - broccoli i-am pregatit asa:
cateva buchetele fierte in apa cu un praf de sare; dupa ce s-au fiert, le-am pus intr-un castron termorezistent cu cateva feliute subtiri de unt pe deasupra si mozzarella si le-am pus 10 minute la cuptor.
Separat am fiert carnita de pui. Le-am mixat pe toate la blender si am mai adaugat iaurt. Mie mi-au iesit 2 portii si i-am dat 2 zile la rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

o draga de ea ,tu Ramo nu o poate vedea un doctor?parca si vine acasa la inceput med de fam ,ceva,nu stiu ca nu ma pricep dar i prea mica ca sa stea cu ea

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Va rog sa imi dati un sfat sau o parere: nepotica mea care are o saptamana este foarte rosie la piele, rosie de parca e oparita, si are si cateva bubite pe corp mici cu varful alb.Are pete multe si mari rosii si pe fata si pe gat si aproape pe tot corpul.Doar manutele sunt curate.Bubitele nu-s multe ici si colo.
Eu ma gandesc ca e dermatita, da nu stiu precis pt ca nu am vazut niciodata cum arata doar ce am auzit de la voi.
Voi ce parere aveti?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

ramo ,sara a avut ceva mic mic de tot ,niste bubite dar doar pe fata, vazut-o doc ,eram tare speriata,si a zis sa ma fac ca nu le vad ca in cateva zile dispar in rest nu a mai avut nimik pe corp,si intradevar au disparut in o sapt asa ceva

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

uite, Lala doc e la nunta ,nu va intra curand ,poate maine dupamasa ,ea sigur stie ce ar putea fi ca doar ea e doc al nostru

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

suna fff bun,o sa incerc si eu ,dar intai sa testez pe d-ra brocolii,nu iam prea dat

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

LauraIoana - broccoli i-am pregatit asa:
cateva buchetele fierte in apa cu un praf de sare; dupa ce s-au fiert, le-am pus intr-un castron termorezistent cu cateva feliute subtiri de unt pe deasupra si mozzarella si le-am pus 10 minute la cuptor.
Separat am fiert carnita de pui. Le-am mixat pe toate la blender si am mai adaugat iaurt. Mie mi-au iesit 2 portii si i-am dat 2 zile la rand.

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Stop pagina mea

Stefan e mort dupa copii si la tv daca aude voce de copil imediat se intoarce si e "interesat"
In schimb, imediat se pune pe plans la adulti pe care ii vede mai rar sau necunoscuti care se baga in seama cu el

apropos de plans la necunoscuti... ma duc eu voioasa la epilat cu copilul in carut, copilul mesterea la o jucarie, dormit, mancat deci fara motiv de plans 30' cat dura operatiunea "defrisarea". Intru si fatuca aia de la receptie, bine intentionata, il ia din carut... pana atunci o privise incruntat dar isi vedea de treaba lui... s-a pus pe un plans de a trebuit sa mi-l aduca inauntru si uite asa m-am epilat eu inghinal cu 9 kile pe piept

aaaa...si-i mai place reclama la Bonduelle, rade la ea

Mergi la inceput

a pai aia e si preferata nostra,dam din fundulet si cantam de mama mama sa te tii,i mortala
eu cred ca a plans sa o vada pe mami unde si ce face
uite ,sa o tina D-zeu dragutu ,dar pana acum nu a dat nici un semn ca nu i plac intrusii

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

hi hi hi ca o fost pg mea

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

pai pana m-am strofocit eu sa scriu un mesaaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Apropo de reclame, lui Razvi ii place reclama de la kinder, la inceput cand intreaba tanti aia :copii ce v-ar placea cel mai mult, si ei striga Ciocolata!!!Razvi striga dupa ei Ataaaaa!!!!

Despre necunocuti, Razvi nu are nici o treaba se hlizeste una doua la oricine ii adreseaza o vorba.Si ii plac si lui copiii f mult.Cand mergem in parca sta acolo nemiscat si seuita la ei cum se joaca.Nimic nu-l mai intereseaza in jur doar sa ii vada pe ei.Si rade asa de bine daca se mai maimutareste vreunul pe acolo...

Stoisor

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput