Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanact spune:
Laura Ioana nu am invelit-o ca este cald in casa sunt vreo 25-26 grade, cand e m rece atunci o invelesc, ea oricum se dezvelste.
Ioana nu a mai facut febra are 36,9, si a mancat toata supica (100 g) + iaurt (200g). Am iesit un pic afara. Vorbim mai tarziu. O zi buna.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
stoisor spune:
Lala doc ,petrecere frumoasa si un pupic pt Andrei care va fi nepotelul model sa stii
Alina imi pare rau sa aud ca si la voi sunt ceva probleme,sa fie ok da?vezi ca a papat pana la urma?
am vazut si ca Eva nu a mai facut febra,uff ce bine
si Dudu mic i bolnavior puiu,sper sa nu se manifeste urat boala,bine macar ca a bifat una din ele si a scapat....dar cum de a facut-o mami?a intrat in contact cu cineva care o avea sau cum?
remi efectiv nu mia fost foame ,asa am ajuns sa nu mai imi dau seama ce e aia foame,vad doar ca e seara si Sara e ghiftuita bine ,tati vine si el acasa si ma intreaba,puiu tu ai mancat ceva??ma trezesc s i constat ca raspunsul e ...nu
cat despre noi,hmmmm,Sara a dormit ca valiza in gara toata noaptea,fara urma de muci,se pare ca ia prins bine panadolul totusi,azi dim m-am chinuit sa i scot ceva din nasuc,la amiaza am avut in schimb ce scoate dar se pare ca e spre bine ,nu acelasi lucru pot sa spun de mine si de tati,noi suntem muciosi si daca Sara isi revine e posibil sa reprimeasca inapoi de la ai ei parinti
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
ce frumos doarme Ioana,nu iti mai fa mami griji ,cand doarme asa linistita inseamna ca nu e chiar nici o problema,ei au somnul ff agitat cand au ceva,de ex Sara prima data cand mi-a facut febra era pe noapte ,in jur de 4 ,si se agita intr-una,m-am ridicat ,i-am pus pipa,i-am pus mana pe frunte si ardea ca soba,deci ei nu dorm linistiti daca au ceva,asta am concluzionat eu
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
intreba cineva de piscina ,eu am luat-o pe asta http://www. pampam .ro/Jucarii-dupa-CATEGORII-Jucarii-de-Exterior-Piscine-pentru-exterior-Piscina-Intex-pentru-copii-p-17752-c-330-pg-1-p.htmlsi imi place ff mult pt ca are si ceva jucarele ,Sara le adora defapt,a fost si fff ieftina si pt acum in casa cu bile e ok,la vara ne reorientam
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ioanact spune:
Gata fetelor ne-am intors. As mai fi stat dar bate vantul.
stoisor eu cred ca de la dinti e febra. Inainte de a iesi afara a avut 37,5 , i-a m crescut de la 36,9. Nu imi faceam griji ca doarme mult ci ca nu mancase de la 6:30 dimineata si se facuse 13:30.
Revin cu o intrebare: dupa ce a spart dintele gingia, dupa cat timp se vede? Daca aveti ideie.
ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Gata fetelor ne-am intors. As mai fi stat dar bate vantul. stoisor eu cred ca de la dinti e febra. Inainte de a iesi afara a avut 37,5 , i-a m crescut de la 36,9. Nu imi faceam griji ca doarme mult ci ca nu mancase de la 6:30 dimineata si se facuse 13:30. Revin cu o intrebare: dupa ce a spart dintele gingia, dupa cat timp se vede? Daca aveti ideie. ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
pai dupa ce sparge gingia se si vede. ca un firisor alb pe gingie. daca pui mana acolo, se si simte.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
nu prea am eu experienta dar avem si noi un dintoc,cum a spart gimgia l-am si vazut si simtit
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ioanact spune:
Va multumesc fetele (Ellenuta si stoisor)
Am schimbat-o pe Ioana si am vazut ca iar a facut febra 38,9-39 i-am pus un supozitor de Novolcamin, am incercat sa ii dau sa pape dar nu a vrut, a mancat afara pufuleti, iar acum doarme. Ioana dupa 2-3 h doarme iar de la 13:30 pana acum 17 ..au trecut mai mult de 3 h.
ALBUM
Alte POZE
Ioanact spune:
...fetelor (Ellenuta si stoisor)
ALBUM
Alte POZE
honey79 spune:
Poze de la Halloween party, AICI:
http://community.webshots.com/album/568409880VLfZim
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali