Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neataaa,

dau o pentru cine doreste la ora asta, eu mai stau ca ma duc inapoi in pat. m-am trezit sa-i dau antibioticul evei si sa-i dau sa pape. a facut nani fata de la 22 la 6.30 m-a marait ea de vreo 2 ori inainte de nani dar uite ce frumos adormit!

acum am intrat sa verific mailul de serviciu ca am niste chestii importante de facut dar vad ca nu am primit nimic de la persoanele respective ...

stoisor am primit, iti trimit cat pot de repede!!

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

acum neata si de la noi!!am poftit la cafeluta dupa noapte horror din motiv de dinti!!!groaznica,asa nu s-o mai chinuit parca....

elle poti trimite si pt mine tot pe adresa lui stoisor?asa am motiv sa ma vad si eu cu ea in sfarsit...e scump?daca cer 2 am pretentii?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

www.reclamamascataatentie/ghid_medical_Rubeolapojarelul101_263.html" target="_blank">pojarel si
www.reclamamascataatentie/ghid_medical_Rujeolapojarcori101_262.html" target="_blank">pojar

Grati, citeste. Esti sigura ca e pojar? Simptomele sunt mult mai agravate la acesta din urma.
Multa sanatate la Dudu mic!

Mergi la inceput

ah si sa va spun ca de 3 zile ne-am mutat la tati in camera pt ca a venit sora mea acasa si a trebuit sa-i elibgerez camera..si abia la 10-11ai ajunge la birou...e distrus cu trezirile lui robi...el care facea misto de mine ca ce sunt tot asa obosita si ma plang ca de aia am concediu....el are impresia ca dupa o 10 luni de nopti nedormite eu ziua stau,dorm,ma uit la tv....binenteles ca replica e acum ca eu nu trebuie sa merg la birou sa muncesc...da ce fac eu cu copilu toata ziua ce=o fii???nicicum n-ar recunoaste...as vrea sa-l vad sa stea o noapte si-o zi cu el singur singurei sa vedem daca mai are ceva de comentat

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

grati sory...nici eu nu stiu sa te sfatuiesc...stiu ca bolile astea debuteaza cu simtome de raceala apoi febra si eruptie..pe net am gasit si eu tot asa simtome..eu nici acum nu stiu daca robi a avut sau nu pojarel....ca 4 medici fiecare cu parerea lui a fost...multa sanatate lui dudu!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

poze noi http://community.webshots.com/album/568408530pPThjB?start=0

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

'neata de la mine

da, sunt treaza la ora asta. pt. ca feciorul meu a suferit de dinti aseara (sau mai bine zis de gingii?? ca de dinti nici poveste inca) si a plans tare mult, ca pe vremurile colicilor. asa urat a fost, noi suntem dezobisnuiti de bebe plangacios.....
eram in vizita la nasii nostri de cununie si ai lui de botez cand a inceput plansul si a trebuit sa plecam acasa cu catel, cu purcel, ca pana nu i-am dat Nurofen nu s-a pototlit....
oricum, s-a culcat numai la 11, asa ca s-a trezit, in premiera, numai acum, la 4:15 pt. laptic

nasii nostri au bebe mic de 2 saptamani. si un baiat de 13 ani dar ce bebe cuminteeeee!! cica de cand s-a nascut se trezeste doar o data pe noapte (pe la 12-1), papa si se culca la loc, pana dimineata la 6.....va dati seama?? eu o invidiez sincer pe mamica, ei i se pare putin incredibil ce-i povestesc eu cum dormeam eu 2-3 ore pe noapte in prima luna de viata a lui mathias.....si mai urla si ziua non stop.....iar acum la 10 luni, se trezeste de 2 ori pe noapte....

la ei si baiatul cel mare a fost cuminte ca bebe, a dormit toata noaptea de la 3 luni, ca Markus al meu, deci ei chiar i se par science-fiction chestiile astea cu trezit copilul de 'n' ori pe noapte...

m-am tot gandit la ce a scris Dana, ce i-a zis dr., ca Albert ar putea avea o forma de aciditate la stomac, de aia se mai trezeste noaptea sa pape, desi e pe formula....
poate si mathias are la fel....nush ce sa mai cred, el intre 6 si 10 seara bea 2 ture de lapte (de 200 ml fiecare) si apoi pana dimineata inca 2 tot pe atat. deci 800 ml lapte in 24 h
plus 3 mese de solide, pt. ca mai multe nu vrea
seara nu e chip sa-i bag ceva in gura cu lingurita
numai biberonul vrea sa-l vada/simta
nah

asa, avand in vedere ca sunt la ora de aberat singura pe forum, mai am o dilema
sotul are in 15 nov. intalnirea de 10 ani de la faculta
cu ce sa ma imbrac eu, avand in vedere ca:
- nu e intalnirea mea, deci nu-s eu personajul central
- e frig afara pe atunci, desi noi vom fi la caldura, la restuarant
- tare as vrea sa bag la inaintare cizmele frumoasele de la zara? oare or fi total nepotrivite?

ideas? ms

asa, mai vroiam sa intreb de stancutza. parca n-am vazut-o lately....unde esti, diana? ai fost la dr. cu dilemele tale legate de sofia? ce face scumpica mica?

gata, ma duc sa incerc sa dorm. daca nu reusesc, vin si mai aberez

va pup!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

ven vad ca si voi v-ati chinuit cu dintii!! pai daca i se pare incredibil ca mathias te trezeste de 2 ori noaptea de mine ce-ar zice ca-mi face si 10 treziri???sau ca doarme cate 10 min si se trezeste....m-a tinut cateva nopti bune cu somnu asta tot cate 10 min... azinoapte a fost prima oara insa cand nu prea se consola cu titzi si mi-a plans intr-un hal...acum e rupt si el si tatas-o asa ca dorm amandoi...mie binenteles ca mi-o sarit somnu..
cizme de la zara???oare ai poze cu ele?ma bag sa vad acum...eu zic ca le poti lua cu o rochie ceva...sunt elegante ma gandesc//..hai ca intru sa vad///

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

ven vreau sa vad cizmele!!!! sora-mea merge azi la zara sa-mi ia o rochie...m-as baga si la niste cizme/..
m-am uitat la ei pe site da nu vad pantofi cizme...mi se pare un pic aiurea siteu...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Neata!

Cynthia - l-as fi lasat si eu cu tati sa merg la epilat dar nu am gasit liber pt programare decat la ora 13 cand tati baga servici la greu... asa ca l-am luat cu mine.

Fug sa stransg prin casa ca pe sot l-am expediat afara cu cupilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neataaaaaaaaaa

mama ce de activitate pe aici,.....zuzica Monica ti-am spus eu ca pe la noi nu sa auzit de picaturile alealasa ca ne salveaza Elle,ai gasit pm -ul nu Elle?
Ven si fina mea crede ca vb limbi straine cand i spun ca Sara face prezenta in fiecare noapte de cand o am ,si are anumite tabieturi,etc,finutu NU face aia,si aia,si ailalta....fiecare cu copilul lui ce sa mai zic,lasa ca crestem mari si ne facem noi model si ei ...hmmm ...sa te tii

Grati eu platesc 80 ron dar e irelevant ,sigur sunt alte tarife pe la voi,cred ca ar trebui sa chemi doc sa il vada pe Dudu mic,nu ma pricep ....imi pare rau

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

as vrea sa stiu ce face Ioana din Ct,mami cum e fetita ta?a mai facut febra,a vazuto doc sau asistenta?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput