Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

deci si voi ati dormit separat?eu incep sa imi fac probleme caci tare vreau inapoi in pat cu tatiiiiiii,cred ca cat de curand se va produce evenimentul si va ramane Sara singurica noaptea
am noroc doar ca tati ma intelege,deocamdata,si are ff maregrija de mine in primul rand,cand i spun ca NU MAI POT chiar ia masuri,si ma crede,e ff importanta treaba asta pt psihicul meu

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

ah si sa va spun ca de 3 zile ne-am mutat la tati in camera pt ca a venit sora mea acasa si a trebuit sa-i elibgerez camera..si abia la 10-11ai ajunge la birou...e distrus cu trezirile lui robi...el care facea misto de mine ca ce sunt tot asa obosita si ma plang ca de aia am concediu....el are impresia ca dupa o 10 luni de nopti nedormite eu ziua stau,dorm,ma uit la tv....binenteles ca replica e acum ca eu nu trebuie sa merg la birou sa muncesc...da ce fac eu cu copilu toata ziua ce=o fii???nicicum n-ar recunoaste...as vrea sa-l vad sa stea o noapte si-o zi cu el singur singurei sa vedem daca mai are ceva de comentat

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

ven vad ca si voi v-ati chinuit cu dintii!! pai daca i se pare incredibil ca mathias te trezeste de 2 ori noaptea de mine ce-ar zice ca-mi face si 10 treziri???sau ca doarme cate 10 min si se trezeste....m-a tinut cateva nopti bune cu somnu asta tot cate 10 min... azinoapte a fost prima oara insa cand nu prea se consola cu titzi si mi-a plans intr-un hal...acum e rupt si el si tatas-o asa ca dorm amandoi...mie binenteles ca mi-o sarit somnu..
cizme de la zara???oare ai poze cu ele?ma bag sa vad acum...eu zic ca le poti lua cu o rochie ceva...sunt elegante ma gandesc//..hai ca intru sa vad///

Moni, v-am vazut pozutele. Sunteti niste frumosi amandoi, iar poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2330739860102331993wjqQDd mi-a placut la maxim!

Pt durerile de gingie, da-i Nurofen seara, nu stiu daca ai incercat, dar ar trebui sa ajute. Iar cu trezirile dese, ia vezi, nu o merge si la voi ce a mers la Irina si Ema - sa nu mai doarma bebe cu voi in camera? Stiu ca acum e mai complicat - va mai mutati? - dar daca puteti incerca si asa, poate in sfarsit nu iti mai face prezenta atat de des.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Moni da ce balaceala pe cinste acoloce fain,am tot zis de cand am vazut-o pe Ramona cu Razvanelu in baita ca facem si noi si tot nu am facut inca.....o sa facem si noi promit

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Stancuta si eu am trait mult cu frica aia in san din cauza injectiilor de gentamicina pe care le-am facut in sarcina,dar am scapat,e ok ,tin pumni si pt voi pup fetele cochetele

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

deci si voi ati dormit separat?eu incep sa imi fac probleme caci tare vreau inapoi in pat cu tatiiiiiii,cred ca cat de curand se va produce evenimentul si va ramane Sara singurica noaptea
am noroc doar ca tati ma intelege,deocamdata,si are ff maregrija de mine in primul rand,cand i spun ca NU MAI POT chiar ia masuri,si ma crede,e ff importanta treaba asta pt psihicul meu

Si la noi tati a dormit in sufragerie in prima luna a Sofiei, chestie pe care i-am acceptat-o doar temporar, pt ca eu nu sunt de acord cu dormitul separat al parintilor, decat daca exista motive bine intemeiate... Faptul ca Sofia se mai trezeste uneori plangand noaptea nu mi se pare un motiv justificat sa dormim separat, pt ca oricum eu sar din pat imediat si tot eu sunt cea care o linisteste si o pune inapoi la somn. Dar vroiam de fapt sa spun ca atunci cand am dormit separat, ma simteam ca naiba. Adica, desi eram cu Sofia in camera, ma simteam singura - destul de ciudat, nu?

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

nu am vrut sa zic nimik aseara dar Sara mea iara a varsat.....da ,putin dar totusi,manca frumos laptele cu cereale cand din senin tipa biberonu si dai ,era doar la inceputul mesei si nu beuse mult dar oricum,am lasat-o cam 25 min si am reluat fara incidente,trage din biberon de efectiv il aduna de il face vid,nu mai vine nimik in el apoi il slabesc ,il scot din gurita si se apuca iara,si oricat as oprio eu ea tot asa nehalita papa,umpic daca se agita i gata ,se ineaca

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

asta simt si eu si tot nu am taiat inca cordonul....zici ca suntem colegi de apartament cateodata,ne pupam ,ne giugiulim dar degeaba,noapte buna pe hol ,un pusi ca in scoala si fiecare la el in camera,daca Sara plange pe noapte sau sunt zgomote ciudate imediat vine si el la noi ,chiar vine dar degeaba
deci nu am nici un fel de problema ,conjugala ma refer ,dar nu ma simt ok asa,deja e prea mult

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Si la noi tati a dormit in sufragerie in prima luna a Sofiei, chestie pe care i-am acceptat-o doar temporar, pt ca eu nu sunt de acord cu dormitul separat al parintilor, decat daca exista motive bine intemeiate... Faptul ca Sofia se mai trezeste uneori plangand noaptea nu mi se pare un motiv justificat sa dormim separat, pt ca oricum eu sar din pat imediat si tot eu sunt cea care o linisteste si o pune inapoi la somn. Dar vroiam de fapt sa spun ca atunci cand am dormit separat, ma simteam ca naiba. Adica, desi eram cu Sofia in camera, ma simteam singura - destul de ciudat, nu?

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ali,intr-un fel barbatu-meo nici nu ma prea poate ajuta chiar daca ar vrea din moment ce ajunge seara la 10 acasa...iar dimieata de obicei la 7 e la birou...de asta si am dormit separat de cand am nascut...in conditiile in care robi se trezeste de 4-5-10 ori pe noapte..mi se pare groaznic sa se chinuie si el daca oricum numai eu il pot linisti...
ah..stancuta...cred ca si eu m-as fi simtit singura daca nu eram asa rupta de oboseala...da adorm cum ma intind in pat...asa ca nu prea am timpsa ma simt singura...si intr-un fel...ma bucur ca am scapat de sforait da e bine acum ca ma tine in brate noaptea..mi-era tare dor de asta

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

moni, ali da, e ok, va trimit pe aceeasi adresa. sa vedem daca pot sa trimit direct acasa.

moni, imi pare rau ca robi te trezeste asa des, si eva a avut o perioada din asta. dar nu m-am mutat cu ea in camera, sotul a "suferit" alaturi de mine chiar daca se duce la birou a doua zi .. imi era si mila de el cand il vedeam dimineata cu ditamai cearcanele .. dar asta e .. o singura noapte am dormit separat .. prima cand am venit acasa cu eva de la spital. sper sa treaca perioada asat agitata si sa faca roberticul nani toata noaptea.

stancutza sofiuca .. o printesa frumoasa, tare dulce e pitika.

alina cum e ioana? a facut febra? e foarte important daca face 39 si peste sa nu o lasi cu febra, sa i-o scazi.

grati uff .. chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc. stiu ca cei de la medlife vin acasa, patrca 230 ron am vazut eu tariful cand am fost acolo. sanatate lui dudu frumos.

moni .. uite astea sunt cizmele .. pe care le are ema in picioare

http://good-times.webshots.com/photo/2321107450103950812mCtGGS

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sau aici se vad mai bine

http://good-times.webshots.com/photo/2422390730103950812wDdSpQ

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva