Dansez pentru tine, sezonul 6 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyanne Echipa Ginei trece de duel... intra iar la duel cu perechea Giuliei... trece iarasi de duel... ajunge in finala... si evident castiga locul I E simplu... e exact ca la emisiunea cand a castigat perechea lui Victor Slav... au fost in vreo 5 dueluri, pe toate le-au castigat si au luat marele premiu Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Ufffff, ce tare mi-as dori sa va pot contrazice fetelor. Dar din pacate....si am aceeasi viziune sumbra
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Buna seara, fetelor !
WOW, ce prezentari faine la dansuri ! Mai ales Adriela cu Bursucu, desi, preferatii mei au fost mereu, Andreea si Petrisor.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
april spune:
Buna Nina
Da, chiar au fost superbi.
Ma bucur ca o sa vedem in seara asta si dansurile internationale/tiganesti ale celor ramasi in competitie. Cele mai reusite ale lor.
Alinutzaa spune:
Buna seara si de la noi
In seara asta nu imi place rochia Iuliei.
Frumoase prezentarile dansurilor. Iar Adriela si Bursucul......superb!!!!!
Un pici pe nume Tudor
Alinutzaa spune:
Primul dans din seara asta....mie nu prea mi s-a parut rock'n'roll.Melodia nu mi s-a parut potrivita, miscarile...
Imi pare rau, chiar imi pare rau
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Da, slabutz dansul Giuliei cu Andrei. Nu mi s-a parut rock'n roll melodia absolut defel. Mai degraba rock.
Mie imi place rochia Iuliei.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Anina_n spune:
Foarte frumos dansul scotian al Lucianei cu Pavel si coregrafa lor, dar cam lipsiti de energie.
Alinutzaa spune:
Asa e Nina. Parca mi-a placut mai mult prima data.
Interesant dansul si mesajul grupului de balet.
Intrebare: este oare intamplatoare alegerea acestei seri pentru acest dans? Asta tinand cont de faptul ca Denis a fost implicat in dans, ca bunicul pentru care el lupta sufera de pe urma unui accident de masina, ca Denis si Alina sunt la duel.
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Hm....nu stiu ce sa spun, Alinutzza. O fi un mesaj ascuns.
Rock'n roll-ul duelistilor a fost slabutz. Vladimir se misca foarte bine, dar Gina nu-l ajuta defel. Se misca ca o...fetitza.
Wilmark a exagerat cu nota lui de 9,5.
Alina a fost prea rigida din nou, dar mi-a placut mai mult dansul ei cu Denis, decat al Ginei cu Vladimir.
Alinutzaa spune:
Nina, s-ar putea sa nu fie nimic. Poate totul e doar in capul meu. Hm
N-am vazut rock'n'roll-ul duelistilor ca mi-am spalat si hranit copilul. Acum e la el in pat.
Un pici pe nume Tudor