FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 9
any75 spune:
Fetele, oare de ce unii medici nu trateaza la fel pacientele chiar daca ele au fost la fel de "atente"? sau mi se pare mie...
ori depinde si de starea medicului in acel moment ca doar si el este om si se confrunta cu multe.Nici un medic nu se va implica emotional in problema fiecaruia dar macar sa se poarte la fel cu toate chiar daca una este sotia primarului iar alta una oarecare ca doar platim destul pt serviciile aduse!voi ce spuneti....?
"Viata este o tesatura de dorinte"
any75 spune:
Dasalina, ai dreptate, este un medic bun dr. Onofriescu si are f mare grija in special de gravidute, pacat ca a inceput sa fie cam ocupat...
Pogonici multa bafta iti doresc la laparo,sa-ti revii cat mai repede si sa vii cu vesti bune.......dar de ce faci laparo?am vazut k trompele sunt ok....altceva?
pogonici1977 spune:
any75.cine tia zis ca trompele mele sunt ok, de unde atata fericire..se pare ca ele sunt bupa....iti spun dupa laparo
uffff tare greu trece timpul pana marti, nu mai am rabdare, o sami fie dor de voi cat o sa stau in spital..
va puppp anticipat pe toate 

any75 spune:
Pogonici scuze
am inteles gresit dar oricum e bine ca nu sunt infundate....aderentele se vor rezolva ele....ai sa vezi ca o sa fie totul bine 
te astept cu vesti bune 

pogonici1977 spune:
buna dimineata..ce faceti..cam rarut pe aici...???
hai mai spuneti ceva, ....eu numar orele pana maine dim cand il sun pe ONOFRIESCU..si imi fac bagajul de internare, dar va zic sincer ca nu imi este frica ptr eu o iau cu mine pe Maica Domnului si pe sfantul Nectarie, care au grija de mine si ma ocrotesc.....
sa auzim cu bine, va

pe toate
pogonici1977 spune:
fetelor...am emotii, rugativa pentru mine sa trec si peste acesata interventie, si cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajung cu bine acasa..si poate doamne doamne sa trimita si noua un bebelus acum de sarbatori
uffffff am mari emotii
sa ne auzim cu bine..va pup pe toate 

..o sami fie dor de voi
any75 spune:
Pogonici sa te ajute maicuta Domnului sa treci cu bine de aceasta operatie! 
Fetelor mai stiti ceva de Laurra? sunt curioasa ce s-a intamplat ca era in tratament pt fiv....daca aveti informatii....va rog sa spuneti
va
pe toate 
Laura2008 spune:
Nu am disparut, voiam sa astept pana veneam cu verdictul. Eu am avut punctia pe 22 si et pe 24, ar trebui luni pe 8 sa fac bhcg dar ieri nu am mai avut rabdare si am facut un test, rezultatul doar 1.03, o sa mai repet vineri dar mi-am pierdut speranta deja. Desi pe analiza scrie femei neinsarcinate <1; 3 sapt5.8-72.5, 4 sapt..., eu cred ca 1.03, e prea mica valoarea, dar asta e
la punctie am avut 12 ovocite , toate fertilizate, 11 s-au fragmentat, si in uter am avut 2 embrioni de 4 celule 1calitate A1(fragmentatii pana in 10%), si celalalt A spre B, deci din start sansele mici, nici nu am avut ce congela ca restul erau prea fragmentati.
Dar nu e vina medicului, cum zicea si dr Bors, lucreaza cu materialul clientului
Va mai scriu la urmatorul test
any75 spune:
Laura ma bucur sa aud vesti de la tine. Dar nu fi trista si nu-ti pierde speranta, asteapta pana luni sa-ti faci din nou testul si poate vei primi vestea mult asteptata.Iti doresc din toata inima un beta mare,mare
Daca nu te superi si ai timp... poti sa-mi raspunzi....te rog
punctia si Et le-ai facut la clinica? cu dr.Onofriescu si dr.Bors?
punctia ai facut-o cu anestezie generala?
plata ai facut-o in euro sau se poate face si in ron la cursul zilei?
multumesc 
Laura2008 spune:
Eu am prins cu 6000 ron, in timpul stimularii au schimbat pretul in euro oricum nu era mare diferenta, dar pt noi au spus ca ramanem cu pretul vechi deci nu stiu daca accepta euro sau lei, poti insa intreba.
Punctia se face cu anestezie intravenoasa (generala), iti baga o substanta in perfuzie si adormi, cand te trezesti deja esti in salon, te simti un pic ametita, cateva minute dupa ce te trezesti si unele fete au vomitat. La punctie a fost dr Bucur Cezara de la Giulesti, ea a facut punctia, bineinteles erau acolo si dr Onofriescu, si Bors,
la ET nu te adoarme iei undiazepam inainte cu o ora si iti introduce embrionii prof. Onofriescu, nu e dureros deloc, e ca un simplu control. Dureaza cam 10 min, iti introduce un dispozitiv cu un furtun(sa zic asa ), ca dimensiune cat o pasta de pix dar mai lung, la capat se afla embrionii tai, furtunul are o seringa cu care ii impinge . Embrioloaga verifica daca se mai afla pe furtun, si apoi iti face ecograf endovaginal si iti arata pe monitor bebelusii unde se afla. Dupa et stai vre-o ora in pat la ei sau cat vrei dar nu vei simti nimic deosebit, si apoi poti pleca acasa.
Au o aparatura performanta in sensul ca in cabinet iti arata embrionii live, si impreuna cu embrioloaga alegeti embrionii cei mai buni.
Daca mai avetri intrebari.....