FIV IASI

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

mersik pt raspunsuri, esti o dulcik
Nu ma asteptam sa fie la punctie dr.Bucur Cezara,tu stiai dinainte ca ea va face punctia? cate fete mai erau la punctie? se face pe loturi?
stiu k pun multe intrebari dar sper sa ma intelegi....

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

buna
da se face pe loturi, erau o data cu mine inca 4 cupluri, deci 5 in total. Stiam ca va veni dr Bucur, ne anuntase din timp. Practic ea stabilea doza de puregon, pt stimulare, daca trebuia marita sau nu in functie de cum raspundeam la tratament.
Am inteles ca data urmatoare va veni d-na Dracea la punctie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

laura, sa vii cu un bhcg mare,poate a fost prea devreme...multumim pt detalii ,eram si eu curioasa cum se procedeaza,data viitoare vine DR Dracea ?eu am fost la clinica ei la Gynera e f draguta si are f multe reusite....cred ca procedeaza pe loturi doar la inceput pana capata si ei expierenta...cam asa s-a procedat la toate clinicile la inceput...

Mergi la inceput

da la lotul din decembrie vine dr Dracea,pana capata experienta
tu cand vrei sa incepi procedura?
faci FIV la Ominiclinic?

Mergi la inceput

Eu fac fiv la Ominiclinic si nu cred ca intru in lotul din decembrie(as vrea eu) pt ca nu am inceput inca stimularea,azi il voi suna pe dr sa vad cand incepem...... si am niste emotii chiar daca nu am demarat.Eu speram ca voi face ET inainte de sarbatori dar lucrurile au decurs mai greu asa k....nu stiu
Laura iti tin pumnii pt test,vineri sa-ti iasa cat mai mare sa-ti dea DD un cadou mult asteptat de Sfintele Sarbatori
te astept cu vesti dintre cele mai bune

Mergi la inceput

voi face un test vineri, dat fiind ca sambata e Sf Nicolae, teoretic luni fac 14 zile dar e real si daca il fac vineri
insa nu sunt optimista, ba din contra ca marti mi-a iesit doar 1.03, si chiar dac s-ar dubla la 48 ore cum trebuie tot nu as avea nici vineri nici luni o valoare mare, peste 25. Dar poate data viitoare, sa mai string niste bani. Pentru noi a fost un efort destul de mare financiar, si nu cred ca prea curand ne mai permitem. Problema mea fiind doar trompele, poate voi mai face laparoscopie, ceva si poate mai incerc natural, restul am ovulatie, spermograma buna, dar ne chinuim de ani buni, si nu mai rezist stresului, in plus am inceput sa ma simt batrina, (am facut anul acesta 30 de ani), dar incercand de atata timp, in fiecare zi ma intreaba lumea ce am mai facut, de ce nu raman, ce fac noaptea, si asta ma termina psihic, am botezat 2 baietei si o fetita care acum au 3-4-5 ani, si mereu vin la noi, si parintii ne tot streseaza cand facem un bebe, si nu ne e usor deloc.

Mergi la inceput

Laura in cele scrise de tine ma revad pe mine dar referitor la probleme eu pot sa spun k am mai multe:endometru cam micut, ovulatie nu f buna am noroc cu sotu k el sta bine cu gigeii dar nu-i suficient.
Te inteleg perfect si crede-ma ca stiu ce simti
Sa-ti spun o faza: am fost intr-un an la tara si stii k acolo toate fac copii k pe banda iar eu intrebata fiind am raspuns k nu am copii dar ca-mi doresc f mult si stii ce mi-a spus "dar ce draga esti stearpa?" vreau sa-ti spun k aceste cuvinte(spuse cu rautate) m-au daramat si a trecut mult timp pana mi-am revenit
Cu varsta sa stii k stai bine, eu am cu trei ani mai mult dar ma amagesc cu gandul k sunt altele care reusesc sa aiba copii si la 40 ani
Asa ca...hai sa fim optimiste(eu defel sunt km pesimista) si sa speram ca nu va trece mult timp pana cand ne vom vedea cu pruncul in brate
nu renunta la lupta....mergi mai departe
sa ne tii la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

laura,eu sant inca la stadiul de IA ,am facut 5 pe la diferiti dr si clinici Giulesti,Chisinau,Gynera,Polisano ...ultima am facut-o la Polisano Sibiu si mai incerc una in ianuarie desi dr ne-a recomandat FIV ,apoi ma mai gandesc poate FIV-ul il voi face la Omniclinic caci imi e multtt mai aproape,ca ne-au terminat drumurile si imi sant de folos informatiile voastre,doamne ajuta pt vineri sa vii cu o valoare frumoasa la bhcg

ma scuzati ca ma bag si eu pe aici,dar va citesc si va sant aproape caci sant si eu moldoveanca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor va urez succes in ceea ce vati proppus sa faceti iar cu ajutorul maicii domnului si a sf nectarie ocrotitorul fam noastre, sa me auzim cu bine

cand ma intorc de la spital..am sa va povestesc si voua..va pup dulce pe toate si o sa imi fie dor de voi..

Mergi la inceput

dar chiar va rugam sa va alaturati cat mai multe
asa ne mai impartasim si noi bucuriile si necazurile in drumul spre obtinerea unui mult visat
bytzi sa de DD sa nu fi nevoita sa faci fiv si sa obtii sarcina dorita prin IA, iti doresc mult, mult succes

Mergi la inceput