FIV IASI

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna seara..si eu sunt pacienta dct Onofri, de 1 an zile, am facut IUI dar cei drept nu nea reusit, iar acum astept din mom in moment sa imi vina rusiii, si MERG SA MA op laparo, dar am o mare nelamurire, la a cata zi de CM se face laparo?? ptr mie dct mia zis sal sun a 2 zi seara de CM
e valabil DOAR ptr fetele care au fcaut laparo la dct, cat merge acum o laparo??? oare cat treb sai dau ca bahar nu am ??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greatanca spune:

Any, si mie imi pare rau sa aud ca rezultatul de la histeroscopie nu a fost cel dorit. Eu nu am mai facut histeroscopia. Dr. a spus ca sala unde se face procedura este ocupata si oricum sunt intr-o zi prea inaintata a ciclului. A amanat procedura pentru urmatorul ciclu.
M-am simtit usurata si suparata in acelasi timp. Suparata pentru ca voiam sa scap odata de procedura asta. Am stat cu emotii toata duminica si toata noaptea spre luni. Dar poate ca tot raul e spre bine.
Oricum mi se pare ca dr. este foarte ocupat. Cand ti-e lumea mai draga si trebuie sa faci vreo procedura, auzi ca trebuie sa plece in strainatate.
Chiar voiam sa le intreb pe fetele care incearca FIV sau IUI. Are timp dr. Onofriescu sa monitorizeze ovulatia si altele? Sau dupa stimulare te trezesti ca nu poti face procedurile pentru ca dr. e plecat?
Any, te rog sa-mi spui si mie cu cine ai facut histeroscopia si daca te-a durut. Ti-a fost rau dupa din cauza anesteziei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

[size=6][size=6]Greatanca eu am facut histeroscopia luni cu dr. Onofriescu dar vreau sa-ti spun ca m-am internat dim la 9:00 si abia pe la ora 14 am intrat in sala unde se face pocedura.Mi-a facut anestezie, nu am simtit nimic in timpul procedurii dar nici nu am putut sa vad nimic pe monitor(si-mi doream f mult)pt ca nu am fost constienta.Nu stiu exact cat a durat interventia dar nu cred k mai mult de 20 min,mi-a rezolvat o mica sinechie cervicala(asa scrie pe bilet)...in fine rezultatele nu sunt cele sperate.Dupa anestezie mi-a fost tare rau, nu puteam nici sa beau o gura de apa si asta dupa cateva ore bune de la interventie dar nu trebuie sa te sperie asta pt k fiecare org reactioneaza diferit la anestezie
Eu fac fiv cu Onofriescu si sincer chiar nu stiu cat timp va aloca el procedurii, daca va fi disponbil atunci cand va fi nevoie....
Astept cu nerabdare primele fertilizari....k are cupluri la tratament

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pogonici,dar laparoscopie pt ce faci?eu am facut laparo in urma cu 3 ani la Giulesti pt chisturi si atunci mi-a descoperit si endometrioza ,pai cred ca trebuie sa suni in z1 a CM sa te programeze sau cum ai zis tu in z2 , laparo de obicei se face in z7-8 a CM ....te duci cu trimitere de la medicul de familie si te costa doar atentia....acum 3 ani la Giuli mergea 3mil dr si un mil anestezist ,mult succes

Mergi la inceput

greteanca,pai e absurd ce ti s-a intamplat,iti faci prog si te trezesti ca e sala ocupata?pai la Giulesti e o aglomeratie de nedescris cu laparo,histero o gramada de dr si tot se fac toate daca ai programare....

cat despre FIV si IA daca esti pacienta lui probabil el se ocupa ,el iti stie cazul.....unde am mai mers eu la o clinica ,daca dr principal nu putea ajunge la o monitorizare facea alt dr tanar care e tot timpul la clinica si e specializat in reproducere asistata si ii transmitea prin telefon rezultatul,probabil si aici va face la fel ..dar nu punctia si ET .....

Mergi la inceput

mie la HSG nu mia iesit f bine trompele, mai zis ca sunt ceva aderente..sper sa nu fie grav, uff mie asa de frica, ca in seara asta il sun pe dct si il intreb cand sa vin sa ma internez ptr laparo

cu ajut lui DD stiu ca voi trece si acest hop

Mergi la inceput

pogonici,mult succes si iti doresc ca dupa aceasta interventie sa-ti vezi visul implinit,fara IA sau FIV ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

buna, fetelor!
vad ca aici e liniste tooootala....ceva noutati....vesti bune nu are nimeni? fetele care sunteti pacientele dr Onofriescu.... si nu numai intrati sa ne povestiti ce ati mai facut
va ic pe toate

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Vis-a-vis de dr. onofriescu, eu nu sunt inca pacienta lui dar o sa fiu in curand, dar este cumnata mea care este insarcinata si stiu ca se ocupa foarte bine de pacientele lui chiar daca este foarte ocupat, e adevarat ca pleaca mult in strainatate dar lasa ajutorul lui sa pastreze legatura cu fiecare, ceea ce e foarte rezonabil avand in vedere ca alti medici te lasa cu ochii in soare si e si foarte bine pt noi ca paciente pt ca omul se duce acolo sa se scoleasca, sa mai invete ceva nou sa ne ajute pe noi....decat in tara si mereu de gasit mai bine astepti mai mult dar sigur te rezolva. Oricum, va sfatuiesc sa aveti o atentie la voi.....si atunci o sa se poarte si mai frumos.
In legatura cu sala de operatie ocupata, mie mi s-a intamplat sa fiu programata la HSG la cuza voda si sa fie Dr. in concediu si m-a trimis la elena doamna unde a fost foarte bine, nu m-a deranjat deloc lucrul asta. Trebuie sa intelegem sistemul sanitar din Romania si sa intelegem ca sunt sute de femei in situatia noastra si Doctori putzini. Daca Onofriescu nu era un medic bun sau preocupat de paciente nu cred ca s-ar mai fi facut coada la el la cabinet....
Va doresc la toate sa va reuseasca FIV-ul cat mai curand si aveti incredere in Dr, pt ca suntetzi pe maini bune!
Va pupici!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

fetelor dct Onofri nui in tara acuma, abia luni seara ajunge, marti vb la telefon cu el si miercuri tup la operatie-LAPAROSCOPIE, am sa va spun dupa
cum a fost, detalii, etc
va pup dulce si o seara buna la toata lumea

Mergi la inceput