FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 7
annaa spune:
Buna!
Eu am fost si sunt pacienta dr. Onofriescu din 2003, si a, facut doua histeproscopii, una in 2003 si alta in 2005.
In 2002 am avut o interventie laparoscopica facuta de alt medic
, de fapt o tampita- prof.univ.
) pe deasupra, care in graba mi-a sectionat trompa stanga.
Am devenit pacineta Dr. Onofriescu si am luat-o de la capat, am facut o histeroscopite, am urmat tratament si tot in 2003 am ramas insarcinata dar din pacare s-a oprit in evolutie la 14sapt.
Mi-am revenit foarte greu si in 2004 am luat-o de la capat.
Am stabilit sa facem inseminare si cum una din trompe era dusa, dr. a zis sa fecem din nou histeroscopie, si intradevar aveam sinechie uterina (de la chiuretajul facut la sarcina oprita in evolutie.
Nu am avut succes cu inseminarile, si in 2005 ma pregateam pentru FIV, si Dr. a spus ca fecem o luna stimulare cu menogon, 1 luna pauza, 1 luna stimulare cu puregon si iar alta pauza si pe urma sa vedem ce ar fi mai bun pt. fiv, ca fiecare persoana reactioneaza alt fel la tratament.
Idea e ca am facut monitorizare in ziua a 10 si a 14, si la mine reactia a fost mai buna luna urmatoare dupa stimulare, ca din pacate in luna cu stimularea am ovulat pe partea cu trompa taiata
.
Si in luna urmatoare stimulari cu menogon pe 17.11.2005 am ramas insarcinata
.
Pot sa spun ca am incercat orice, in paralel am urmat tot felul de tratamente naturiste, homeopate, concediul in cei patru ani l-am fauct la Sovata, si cred ca toate au contribuit cate putin, dar cel mai mult cred ca DD
m-a ajutat cel mai mult.
Va doresc mult succes, si sper sa ne vedem la viitoare mamici.
Aici e comoara mea cand era mica
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8377&cid=4983
any75 spune:
Doamne Anna ce ti-a facut o nenorocita de dr, cat pot fi de incompetenti unii medici...
Dar uite ca in final ai reusit sa-ti implinesti visul si asta cu o singura trompa...ma gandeam la mine pt ca si eu am ramas cu o trompa dar deja nu mai sper sa raman insarcinata pe cale naturala asa ca apelez la invitro si sper ca DD sa ma ajute....chiar daca nu merit![]()
"Viata este o tesatura de dorinte"
diaconmaria spune:
Buna feteleor,
din pacate nu am mai reusit sa mai fac tratatmentul pentru deoarece ca in loc de 27 zile mi-a venit la 24 si nu am fost in localitate...asa ca am amant IA pt luna viitoare...mai eu am facut HSG- histerosalpingografie, care nu m/a durut si a aratat ca trompele sunt ok, insa la 2 zile am facut sonohisterografie si am crezut ca mor pe patul ala...totul arata ok, insa am crezut ca mor de durere...
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria
Laura2008 spune:
buna
mara80, laparoscopia am facut-o a giulesti cu Dr Laura Dracea, si am facut-o teoretic prin casa de sanatate-adev salariat, trimitere medic familie..., dar am dat bani si doctoritei ca asa se practica, dar nu a vrut sa ia decat dupa interventie. Asta a fost acum un an jumatate si am dat 150 euro la doctor si 100 ron la anestezist, dar altii dadeau si mai putin. Acum cred ca tot asa merge.
Initial am fost la consultatie la Gynera la dr Dracea si ea m-a programat in spital, dar stiu ca dr Onofriescu e foarte bun la operatii laparoscopiceasa ca eu as recomanda sa te duci la el, asa va vedea si ce urmeaza, in caz de IA sau FIV.
Se face cu anestezie generala deci nu simti nimic.
Succes
Pupici
any75 spune:
Buna fetelor,
Am facut histeroscopia si nu a fost prea placut ca mi-a fost rau toata ziua desi nu am baut,mancat nimic iar rezultatul nu cel la care speram...dar asta este voi vedea mai departe ce va fi
Greatanca tu ce ai facut la histeroscopie?cum a fost?
dasalina spune:
Any
Imi pare tare rau de rezultat!
fetitza sa-i treaca!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
any75 spune:
Fetelor poate ma ajutati cu un raspuns....please
laparoscopia este obligatorie pt fiv avand in vedere ca am ramas cu o trompa si aceea nepermeabila? din ce am citit eu aceasta operatie este mai mult pt desfundarea trompelor,pt chisturi si aderente
cine poate sa-mi spuna mai mult.....
daca nu este obligatorie eu nu as vrea sa o mai fac si sa merg direct la fiv
any75 spune:
Laura cum decurge la tine procedura? ai facut punctia? in ce stadiu te afli?
cristinici spune:
Any lapartoscopia nu este obligatorie. Daca ai facut histero e OK, dar nu am inteles de ce rezultatul nu a fost cel scontat? Acum totul depinde de ce hotaraste dr tau. Daca restul de analize sunt bune ai putea incepe FIV . Cand te duci sa vorbesti cu dr?
cristinici