FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 6
cristinici spune:
laura nu vreau sa te spertii. Daca ai trompele clipsate poti continua FIV-ul fara probl si ai sanse de reusita, dar daca nu ar tb sa ai o discutie f serioasa cu d-nii dr despre ac problema.
cristinici
sophie76 spune:
Laura iti tin pumnii!!Abia astept sa dai tonul unui lung sir de reusite la Iasi !!!
Din cite stiu eu FIV se adreseaza tocmai celor care au pb cu trompele, pt ca la FIV se implanteaza direct embrionul in uter, in trompe are loc in mod normal intilnirea dintre ovul si spermatozoid si fecundarea, operatie care se face in laborator in cazul FIV.Sunt convinsa ca cine ajunge deja la FIV , din pacate, stie toate detaliile si informatiile de acest gen.
Inca o data multa bafta, si te rog tine ne la curent cu toate detaliile, in masura posibilitatilor, bineinteles.
sophie
any75 spune:
Laura mersic pt detalii
DD sa fie cu tine si sa reusesti!!
"Viata este o tesatura de dorinte"
greatanca spune:
Buna, fetelor!
Si eu voi fi in curand o candidata pentru inseminare si, in caz de nereusita, la FIV. Dar mai intai, Dr. Onofriescu m-a programat pentru histeroscopie la spital. Va rog sa-mi spuneti si mie cum se desfasoara procedura.
In ce zi a c.m. trebuie facuta? Are importanta ca voi fi in ziua 15 a c.m. cand m-a programat pentru histeroscopie?
Multumesc. 

bytzi spune:
greatanca,eu stiam ca cel mai bine e sa se faca din z8 si max pana la ovulatie,caci dupa ovulatie colul e mai rigid si se poate sa doara cam tare...
cristinici spune:
Eu stiu ca se face pana in Z11, max 12 , pana la ovulatie asa cum zicea si bitzi. Ti se introduce un gaz in uter pt vizualizarea acestuia, asta este histeroscopia exploratorie. In cazul unor sinechii se rezolva automat. Daca sunt probleme mai grave se face o alta histeroscopie cu anestezie pt a interveni asupra eventualelor probleme .
cristinici
any75 spune:
Bauna fetelor!
In legatura cu histeroscopia, eu de exemplu o voi face in ziua 10 de ciclu dar o puteam face si in timpul ovulatiei dupa cum mi-a spus dr.Din cate stiu motivul pt care se face inainte de ovulatie este pt a nu dauna unei eventuale sarcini si a nu perturba activitatea normala din timpul ovulatiei
"Viata este o tesatura de dorinte"
greatanca spune:
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. 
Din ce-am inteles eu, histeroscopia se poate face cu anestezie sau fara.
A facut cineva fara anestezie? Doare tare? Si...a mai facut cineva histeroscopie la dr. Onofriescu? 
Eu sunt programata maine pentru procedura si sunt putin ingrijorata pentru ca sunt in ziua 15 a ciclului. Daca am ramas insarcinata si histeroscopia va dauna sarcinii?
Desi... daca nu am ramas insarcinata 5 ani cu atatea tratamente, nu cred ca am ramas tocmai luna aceasta, nu-i asa?
Va pup pe toate.