FIV IASI

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Ufff sunt singurica pe aici?

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Laura ce tratament faci, lung , scurt si cu ce. cate monitorizari ai facut?vrem detalii.
Any eu zic ca 100Ron e destul pt 10 min cat dureaza toata interventia.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Buna dimineata fetelor!
Am intrat doar sa va incurajez si sa va urez bafta la toate la FIV!
Eu inca nu ma gandesc la FIV si sper sa nu ajung pana acolo....
Va pup pe toate

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Cristinici multumesc iubita chiar nu stiam cat sa dau
dar daca gaseste ceva in neregula pe acolo cred ca "opereaza",nu?sau va fi nevoie de o a doua interventie?

Mergi la inceput

Laura monitorizarile din timpul tratamnetului sunt incluse in pretul fiv-ului, nu?(cel putin asa scrie pe site)
Ai spus ca-ti administreaza ei tratamentul? nu e cam greu sa mergi la clinica sa-ti faca ei injectiile?
la cate zile faci monitorizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

buna
am sa raspund pt ANY75 si CRISTINICI.
Eu am urmat protocolul scurt dar am vazut paciente carora li s-au recomandat protocolul lung. Aceasta o decide medicul in functi de fiecare caz in parte. Monitorizarile din timpul stimularii sunt incluse in pretul fiv, dar nu si tratamentul medicamentos care e foarte scump. La monitorizari te cheama cam la 2-3 zile.
Injectiile de stimulare poti sa ti le faci si singura dar de cate ori veneam la monitorizarea foliculilor o administrau ei injectia/injectiile. Persoanele din iasi veneau zilnic sa li se faca injectia.
Problema pentru care am recurs la fiv a fost un hidrosalpinx bilateral (rtrompe infundate si pline cu lichid), dupa laparoscopie, mi s-a spus ca pot ramane insarcinata natural , numai ca aceasta nu s-a intamplat si la hidrosalpinx, aceasta boala reapare dupa 6-8 luni, deja trompele mele se infundasera la loc. Datorita varstei, si problemelor am realizat ca sansa mea cea mai buna e vitro, pentru ca in caz contrar trebuie sa repet la cate 6 luni operatia laparoscopica si sa astept minunea, mai ales ca trompele nu mai sunt chiar asa functionale din cauza lichiduluii care statea acolo
La prima discutie de fiv, ti se da si ce analize trebuie sa faci pt fiv pentru tine si sot, si e bine sa ai si analize mai vechi pentru ca pot sa renunte de pe lista la anumite analize daca le ai facute anterior.
La iasi se deplaseaza si medici cu experienta la punctie (recoltarea de ovocite), si la ET (embrio transfer), deci sunteti pe maini bune. De asemeni ei cominica cu medicul din Bucuresti si in timpul stimularii pentru a mari sau micsora doza.
Va doresc la toate sa fiti mamici

Mergi la inceput

Draga mea Laura multumim din suflet pt informatiile pe care ni le-ai dat, ne sunt de un real folos.Vreau sa-ti spun ca acum sunt mai increzatoare dupa ce am citit cele scrise de tine.
Mi-ai dat curaj sa sper ca va fi bine.
Nici nu stii cat ma bucur ca pot vorbi cu cineva care face fiv la Iasi
Sa ne ti la curent...

Mergi la inceput

Laura tratamentul trebuie sa-l cumperi tot dinainte sau dupa cum evolueaza stimularea? daca atunci cand ai nevoie de puregon nu mai este la farmacie....ma gandesc si eu
spun asta pt ca am citit pe un topic ca unele fete aflate la tratament cautau disperate puregon si nu gaseau..
pe tine cat te-a costat tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Laura tu ai trompele clipsate? Din cunostintele mele sansele de reusita la FIV cu hidrosalpinx sunt aproape 0 . Ai discutat cu dr despre ac problema? Mai poti intreaba la subiectul cu hidrosalpinx. Te rog studiaza problema si nu arunca banii de un FIV degeaba. Mai poti intreba si la subiectul FIV.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

In legatura cu tratamentul il iei de la clinica, de fapt iti dau doctorii cate cutii ai nevoie pana la uramtoarea monitorizare. Puregonul de 300ui te costa 500 ron cutia, pregnil 5000ui 50 roninjectia, orgalutran 160 roninjectia. Le cumperi acolo in functie de cat ai nevoie. Eu am facut puregon 4 zile 150ui, apoi inca 3 zile 175, s.a.m.d., dar au fost doamne cu 300ui pe zi sau chiar 500, deci aici depinde de cum reactionezi la stimulare.
Sigur ca am vorbit de hidrosalpinx, practic de asta am apelat la fiv. Eu ma lupt de 3 ani cu infertiliatea (de fapt ma lupt cu trompele), am citit despre hidrosalpinx, m-am documentat pana s-a ajuns aici.
Mersi totusi de informatii, asa grijulii sunteti....

Mergi la inceput