FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 4
cristinici spune:
Eu am trimis e-mail pe adresa lui Adi Bors de pe site si asa mi- a raspuns. Nu mi se pare firesc sa dai ceva la dr atata vreme cat faci FIV la privat si costa cat costa.
cristinici
any75 spune:
Cristinicitu ai facut histeroscopia? si daca da unde? la particular sau la spital? si eu cred ca-i cam mult 1000ron...vor sa ia pielea de pe om, in alta parte e mai ieftin(ma refer la Buc)
"Viata este o tesatura de dorinte"
cristinici spune:
Eu am facut la Buc , la Giulesti , cu Marinescu, dar nu am dat nici un ban. M-am dus cu trimitere de la dr de familie, adev de serviciu si atat.
cristinici
any75 spune:
Si eu fac histeroscopia cu dr care va face fiv-ul si la fel mi-a cerut adev de sal dar daca "asteapta" sa-i dau ceva?Tu ce ma sfatuiesti?vreau sa fac cum e mai bine, nu vreau sa se "supere" pe mine
Laura2008 spune:
fetele, eu sunt in plin tratament de fiv la Ominiclinic. Acolo iti dau medicamentatia si ti-o si administreaza. Iti raspund la toate intrebarile (doar platesti nu?), sunt punctuali, si sper si eficienti.
Va mai pot tine la curent cu detalii, daca doriti.
Pana acum eu sunt multumita
Astept punctia si ET
Ma rog pt toate care isi doresc un BB sa-si vada visul implinit
sophie76 spune:
Salut fetelor!!
Sunt noua pe acest topic ,dar din pacate am multa "vechime" ca aspiranta pt BB.
Ma bucur ca s a deschis acest topic, sunt si eu f interesata de FIV la Iasi, intrucit doctorita mi a recomandat FIV si recomandarea ei fusese pt Chisinau, dar daca se face la Iasi cu atit mai bine!
Astept cu interes aenorm toate informatiile despre acest subiect.
Am vazut ca discutati despre histeroscopie: este obligatorie pt FIV, eu am doar laparoscopia facuta??
Ma rog la Dumnezeu si tin pumnii fetelor care se pregatesc acum pt FIV! Multa multa bafta
sophie
mara80 spune:
eu am facut histeroscopie la iasi la cuza si am dat eu ceva simbolic la dr.!nu costa nimic daca ai trimitere!
sper in curand
any75 spune:
Laura ma bucur sa aud ca mai este cineva care face fiv la Ominicliic, eu abia acum fac histeroscopia dar sunt f curioasa cum va decurge la tine daca esti acum la tratament
Ce protocol urmezi?Este primul fiv?De ce ai recurs la fiv?
any75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara80 eu am facut histeroscopie la iasi la cuza si am dat eu ceva simbolic la dr.!nu costa nimic daca ai trimitere! sper in curand ![]() |
Mara ce inseamna "simbolic"? vreau sa ma "orientez" si eu

any75 spune:
Sophie bine ai venit printre noi dar..... sa te muti repejor la Odisee
Histeroscopia din cate stiu eu este obligatorie pt fiv(este in lista cu baremul minim de investigatii pt fiv)