FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 3
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinici Gasesti la clinica si medicamentele pentru stimulare? Si pe mine ma intereseaza cine a facut FIV la ei. cristinici |
Cristinici, ca sa iti raspund la intrebare, da se gasesc. Ei fac tratamentul cu puregon si pregnyl. Puregonul e cca 1100 ron si pregnylul crec ca e 20 ron fiola de 5000 ui daca retin bine.
Sper sa iti fi fost de ajutor

...Mereu sperand si visand la un
...Just me
Maria
any75 spune:
Buna fetelor! Sunt si eu pacienta dr.Onofriescu si ma pregatesc sa fac fiv la ominiclinic.Prea multe nu stiu despre acest medic dar am inteles ca va colabora cu dr.Marinescu.Pe site-ul clinicii nu mentioneaza echipa de medici care fac fiv-ul si mai ales embriologul care este f important.dar cu toate astea merg cu DD inainte.Sunt in faza de analize premergatoare procedurii
Astept sa impartasesc pareri si cu alte fete care sunt din zona si s-au gandit la aceasta clinica
viata este o tesatura de dorinte
cristinici spune:
Any ai fost la o prima consultatie? Ce analize ti-au dat de facut ? Cum decurg intalnirile? Detaliaza putin
cristinici
any75 spune:
| citat din mesajul lui cristinici Any ai fost la o prima consultatie? Ce analize ti-au dat de facut ? Cum decurg intalnirile? Detaliaza putin cristinici |
CristiniciPrima mea consultatie am avut-o pe 1 oct si ma asteptam sa fie prezent si medicul embriolog(asa scrie pe site-ul lor)dar au fost prezenti Onofriescu si un medic f tanar(nu stiu ce-o fi cu el, o fi rezident)dar zice ca face si el parte din echipa de medici pt fiv.Am intrebat daca va fi prezent si dr Marinescu si mi-a raspuns ca da, doar la cazurile speciale.Mi-a dat lista cu investigatii si analize barem minim iar eu am facut:dozarile hormonale,investigatii serologice(eu si sotul), analiza uzuala a sangelui, Chlamydia, Micoplasma, ureaplasma, secretie din col iar acum urmeaza sa fac histeroscopia.Bineinteles ca si-a facut si sotul spermograma si spermocultura si au iesit bine.Medicul cel tanar imi tot repeta la prima consultatie ca daca sotul este ok avem sanse de reusita dar eu nu stiu ce sa cred deocamdata pt ca nu am deplina incredere in ei dar DD ne va ajuta
Eu va voi tine la curent cu ceea ce mi se intampla

Viata este o tesatura de dorinte
any75 spune:
| citat din mesajul lui bytzi any 75 ,dr mai tanar o fi Adi Bors?care vad ca raspunde la mail-uri? |
Da cel tanar e Adrian Bors dar ce ti-a raspuns la mail?Are timp si de asa ceva?
"Viata este o tesatura de dorinte"
any75 spune:
Bytzi acum am vazut pe site-ul lor ca e specializat in reproducere umana asistata(acum vreo luna nu scria asa ceva pe site)cred ca recent au modificat.Oare chiar asa o fi? Mi se pare cam tanar sa fie specializat in fiv...
cristinici spune:
Any histeroscopia o faci tot la privat/ Ca ma intrebat cat casta si mi-a zis ca 1000RON , ceea ce mi s-a parut f mult.
cristinici
any75 spune:
| citat din mesajul lui cristinici Any histeroscopia o faci tot la privat/ Ca ma intrebat cat casta si mi-a zis ca 1000RON , ceea ce mi s-a parut f mult. cristinici |
Unde ai intrebat? Stiu ca la particular poate ajunge la pretul asta dar mie dr mi-a spus ca fac histeroscopia la spital nu la clinica lui part, de aceea nu stiu cat sa dau la dr