FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 2
@dodo@ spune:
diaconmaria, multumim ca ai raspuns apelului nostru, imi pare nespus de rau pt ce ai patit.
Ne poti spune de conditiile din clinica, cum sau comportat doctorii cu tine, au timp sau te expediaza rapid. Ai fost multumita? Cine face IA? Da-ne, te rog mai multe detalii, daca ai timp.
E un lucru imbucurator ca totusi ai reusit de la prima IA, si iti doresc ca la urmatoarea sa fii fericita.

diaconmaria spune:
Am facut cu dr Bors si dr Onofriescu IA si au fost foarte draguti si f atenti. Conditiile sunt foarte bune e totul curat si moderne. Eu nu aveam o parere foarte buna despre dr Onofriescu..Chiar si acum sunt putin reticenta..insa in rest e ok![]()
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui @dodo@ diaconmaria, multumim ca ai raspuns apelului nostru, imi pare nespus de rau pt ce ai patit. Ne poti spune de conditiile din clinica, cum sau comportat doctorii cu tine, au timp sau te expediaza rapid. Ai fost multumita? Cine face IA? Da-ne, te rog mai multe detalii, daca ai timp. E un lucru imbucurator ca totusi ai reusit de la prima IA, si iti doresc ca la urmatoarea sa fii fericita. ![]() ![]() ![]() |
Dodo, dupa cum am scris mai sus, IA-ul mi l-a facut onofriescu impreuna cu bors, pe dr embriolog nu stiu cum o chema era femeie si era si ea f draguta.Mi-au explicat procedeul au fost foarte draguti si nu expeditivi, cum ma asteptam eu sa fie. Si tocmai pentru ca am fost multumita de serviciile lor vreau sa incerc din nou in ian tot cu ei. Daca mai pot sa va ajut cu ceva aveti id meu: diaconmaria@yahoo.com
...Just me
Maria
@dodo@ spune:
diaconmaria, multumesc si sper sa nu te stresez cu intrebarile.
La Dr Onofriescu se respecta programarile si ora, sau stai si acolo de iti vine rau, cum am patit la Giuleti?Eu am facut Fiv in iulie la Giulesti, din pacate nereusit, si as vrea sa mai incerc o IAD, SOTUL ARE AZOOSPERMIE. Initial as fi vrut sa ma duc la Sibiu, dar daca tu spui ca totul e bine, aici, la Iasi am sa iau in calcul si aceasta varianta.Imi este mult mai aproape. Mai ales ca lucreaza cu aceeasi banca de sperma ca cei de la Sibiu. Te pup si iti doresc o seara placuta.

diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui @dodo@ diaconmaria, multumesc si sper sa nu te stresez cu intrebarile. La Dr Onofriescu se respecta programarile si ora, sau stai si acolo de iti vine rau, cum am patit la Giuleti?Eu am facut Fiv in iulie la Giulesti, din pacate nereusit, si as vrea sa mai incerc o IAD, SOTUL ARE AZOOSPERMIE. Initial as fi vrut sa ma duc la Sibiu, dar daca tu spui ca totul e bine, aici, la Iasi am sa iau in calcul si aceasta varianta.Imi este mult mai aproape. Mai ales ca lucreaza cu aceeasi banca de sperma ca cei de la Sibiu. Te pup si iti doresc o seara placuta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
]n nici un caz nu ma stresezi
Mai se respecta...atat cat e posibil
...Just me
Maria
@dodo@ spune:
maria, multumesc, e bine, asta nu e asteptare, sa vezi la Giulesti cand stai cate 2-3 ore si nu te baga nimeni in seama.
Hai, fetelor, nu mai e nimeni care a mai fost la clinica OMINICLINIC, sau cunoaste dr. de acolo?

kriss79 spune:
eu am fost, dar nu pt. fiv.. E foarte bine dotata, personal foarte dragut, locatie centrala..ref. programari..nu se asteapta mult,asa cum zicea si diaconmaria maxim jumatate de ora.. Sunt pacienta dr.Mihaila si acolo am facut toate ecografiile si consultatiile din timpul si inaintea sarcinii. Au in plan sa poata sa se si nasca acolo, insa e mai greu cu obt.avizelor pt.sectia de neonatologie.
diaconmaria,imi pare rau pt.ce ti s-a intamplat..mult succes in ianuarie! cine stie, poate ramai natural daca nu te mai stresezi..si eu ma stresam ca si tine si am ramas cand ma asteptam mai putin, cu un singur contact sexual in luna respectiva si asta in z17, desi stiam ca nu mai eram la ovulatie cf.testelor pe care le faceam lunar..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
@dodo@ spune:
Revin si rog toate fetele care au fost la Ominiclinic sau cunosc doctorii de acolo, sa ne impartaseasca din expierenta lor. Cu bune si rele.
MULTUMESC
cristinici spune:
Gasesti la clinica si medicamentele pentru stimulare?
Si pe mine ma intereseaza cine a facut FIV la ei.
cristinici