FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 17
any75 spune:
GSARARIU te rog frumos sa ma ajuti si pe mine spunandu-mi traseul pana la clinica din Chisinau sau un punct de reper ceva ca pana in Chisinau ma descurc
Adresa este aceeasi? Str. Burebista 93 ?? cred ca nu s-a schimbat
eu luni trebuie sa merg la consultatie la el si sper sa gasesc cat mai repede la clinica si sa nu ma invart prin Chisinau prea mult
sper sa intri si sa-mi dai un raspuns
multumesc anticipat 
"Viata este o tesatura de dorinte"
gsarariu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui any75 GSARARIU te rog frumos sa ma ajuti si pe mine spunandu-mi traseul pana la clinica din Chisinau sau un punct de reper ceva ca pana in Chisinau ma descurc Adresa este aceeasi? Str. Burebista 93 ?? cred ca nu s-a schimbat eu luni trebuie sa merg la consultatie la el si sper sa gasesc cat mai repede la clinica si sa nu ma invart prin Chisinau prea mult sper sa intri si sa-mi dai un raspuns multumesc anticipat ![]() buna! trecem prin vama Albita. de acolo e simplu tii traseul tot inainte. o sa ajungi la un moment dat asta la vreo 80 km ( cu aproximatie ) ajungi la o intersectie cu doua strazi una spre Chisinau si una spre Leuseni, tu mergi spre Leuseni ( chisinau are doua intrari si ca sa ajungi la clinica este mai usor sa intrii prin Leuseni) mergi spre leuseni ajungi la un pod intri pe sub pod urci pe pod si faci dreapta tii traseul tot inainte si ai sa vezi ca scrie mare CHISINAU ( o sa vezi pe dreapta leuseni nu te abati de la traseu si nu intri in Leuseni) tiiniin traseul tot inainte ajungi la un pasaj mare tu nu intri prin pasaj tii strada pe dreapta pe linga pasaj, apoi la primul semafor de dupa pasaj faci dreapta ( chiar pe colt unde tu trb sa faci dreapta e o spalatorie) faci dreapta si tii strada tot inainte o sa treci multe semafoare dar tu trb sa tii strada inainte , la un moment ai sa vezi pe un bloc inalt o minge mare rosie ( nu e minge dar arat ca o minge) ei pe linga ea trb sa faci stanga mergi pana in bulevard si acolo faci dreapta o tii asa pe bulevard doua semafoare treci pe langa stadion si la al doilea semafor asta dupa ce treci de cel de unde faci tu dreapta trb sa faci stanga (imi doresc sa nu fi incurcat numarul semafoarelor) la semaforul unde trb sa faci stanga spre clinica o sa fie un indicator care arata spre aeroport ( asta fiind inca un indiciu) faci stanga mergi foarte putin si pe dreapta ai sa vezi un cazinou ei pe acolo undeva trb sa parchezi pe dreapta e cazinoul si pe stanga e clinica intri pe o portita mica si e drept in fata intrarea spre cabinetul profesorului cabinetul e la etaj. imi doresc sa ti fi fost de ajutor, iti doresc multa bafta. ( ar fi bine sa ti notezi tot ce ti am scris , daca am incurcat ceva imi cer scuze) "Viata este o tesatura de dorinte" |
pogonici1977 spune:
si noi suntem curioase ce ai fcaut la chisinau..
eu sunt in ziua 3 de duphaston..mai am 12 zile si apoi asteptam sa se intample minunea cea mare cu ajut lui Dzeu
any75 spune:
Buna fetelor!
Gsarariu multumesc mult pt traseu, esti o scumpik 
Fetelor, a dat DD si am ajuns cu bine in Chisinau, am ajuns la cabinetul profesorului si erau multe paciente(avand in vedere ca la ei era cu o zi inainte de anul nou) dar am intrat relativ repede.Acum vreau sa va spun parerea mea despre profesor:este o persoana deosebita, cu mult bun simt si mai ales ce e mai important da dovada de profesionalism, mi-a dat foarte multa incredere(ceea ce la Iasi nu am avut nici o clipa, acolo mizam pe noroc sau mai precis pe DD).Mi-a spus ca nu putem incepe deocamdata stimularea pt k in urma ecografiei facute nu-i place ovulatia mea,uterul si ca am endometrul f subtire(iar la Iasi ovulatia cica era buna).Deci mi-a dat sa iau cycloprogynova(doar pastilele albe) pana marti cand ma duc sa ma vada din nou si mi-a luat sange pt hormonale iar rezultatele le vad tot marti.
A zis ca el poate incerca o stimulare dar k nu va iesi nimic si dau banii degeaba pt fertilizare asa k va incerca sa vada unde e problema,alte noutati voi avea marti
Vreau sa va mai spun k in clinica aia toata lumea se poarta si vorbeste f. frumos, eu am fost incantata
va pup 

"Viata este o tesatura de dorinte"
gsarariu spune:
BUNA!
Any75 ma bucur mult pentru tine,ma bucur ca ti a placut comportamentul celor de la clinica. Sa dea domnul sa ma anunti peste citeva luni ca esti mamica.
Acelasi lucru le doresc si celorlante fete de pe acest forum.
Sa fiti mamici grase si frumoase 
any75 spune:
Gsarariu
sa dea DD sa fi pocita, sa fiu la fel de norocoasa ca si tine,nu te cunosc dar simt de parca te-as cunoaste de mult timp, asta mi se intampla de fiecare data cand intru pe forumul asta, e minunat
Tu ce probleme aveai inainte de a recurge la fiv?
pt toate fetele
pogonici1977 spune:
any75- daca esti draguta sa ne spui, tu de ce ai apelat pana la urma la FIV??? ai trompele scoase..sau altceva???
gsariu- iti multumim mult ca neai deschis calea spre Chisinau, nici nuti imaginezi cat bine ai facut ptr noi cele care luptam de a avea copiii< eu inca nu am ajuns la FIV dar hidrosalpinxul meu care lam avut pe trompa stanga poate reapare, ceea ce inseamna inseminare sau FIV, depinde ce va zice dct in viitor... acum nui cazul ca fac tratamnet si astept sa se intample minunea fara a ajunge in pasul acesta, dar nu stiu cemi ofera viitorul si de aceea ma informez f bine cu toate...mie frica sa numi fie utile.....si de aceea ma bucur enorm cand vad atatea informatii si sfaturi utile ne dai despre cei de la Chisinau...daca vrei ne zici si noua care a fost cauza ptr care ai fcaut FIV???
eu sper ca minunea sa se intample curand...cu ajut lui Dezeu

gsarariu spune:
BUNA SEARA!
Asa cum am mai spus problema mea a fost hidrosalpinx, m am luptat cu aceasta problema din 2002, greseala mea e ca am stat si am asteptat 6 ani ca sa ajung la FIV trb sa ma hotarasc atunci cand medicul meu mia spus care sunt sansele sa ramin natural din cauza acestui nenorocit de hidro, dar ca si voi speram ca dupa celioscopii, si dupa ce acest hidrosalpinx a fost indepartat sa ma ajute domnul sa ramin, deci nu am ramas, am facut doua celio si de fiecare data hidrosalpinxul a reaparut, asa am ajuns la FIV, si inca ceva cele care aveti aceasi problema (hidrosalpinx) stiti cat de periculos este acest lichid toxic el poate ajunge la bebe si e de rau.(nu vreau sa va sperii dar eu am citit foaret mult despre aceasta boala asa ca e bine sa discutati cu medicul vostru foarte serios, ar fi bine sa va spuna ce se intampla daca ramineti insarcinate si acest hidro reapare)
despre Chisinau ce sa va spun am recomandat aceasta clinica deoarece profesionalismul cu care se comporta PROFESORUL cat si medicii din jurul lui, sunt atenti cu tine nu ptr ca esti nustiu ce vedeta sunt atenti si se comporta frumos ptr ca le esti pacienta si iti doresti un mediu mai cald si primitor,ca e suficient ptr. tine ca esti trista si ai o durere in suflet ca nu poti fi mama,e normal sa ai parte de un mediu cald si nu de tipete si comportari de parca ai fi ultimul om ( ma refer la unii medici din Ro )nu mai spun ca de fapt platesti acest serviciu, iar al doilea motiv e pretul mic mi sa parut mult mai bun ptr cei care nu pot face rost de sume mari de bani ptr ca fiecare stie cit de greu e ( ptr ca daca DD vrea sa ai un bebeb te ajuta indiferent unde faci FIV)
PUPICI SI SA VA AJUTE DOMNUL SA AVETI
MULTI.
daca m ai aveti intrebari va raspund cu drag