FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 16
gsarariu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui any75 gsarariu era bine daca primea analizele pe care le-am facut deja si m-a costat ceva bani dar daca nu le primeste asta e, o sa le fac acolo din nou da as vrea daca vrei sa-mi dai nr de telefon al dr(este a lui personal?)ca eu am un nr de tel cred ca este al clinicii(care apare si pe forum) drumul pana acolo cum este? la vama trebuie sa prezinti pasaportul?cum sunt vamesii? sotul meu a fost de vreo trei ori in Chisinau cu treburi si l-au cam hartuit aia de la vama, acum sper sa nu fie la fel si sa se poarte frumos.... eu am trimis un mail pe adresa de e-mail al profesorului si astept raspuns dar cred ca nu o sa raspunda prea curand fiind sarbatorile stii ce e minunat pe acest forum? ca fetele se ajuta cu sfaturi neconditionat si ma bucur ca exista atat forumul cat si toata aceasta comunitate atat de frumoasa care lupta pt un acelasi scop "Viata este o tesatura de dorinte" |
LA MULTI ANI! 2009 SA FIE PTR VOI CUM A FOST 2008 PTR MINE CU BEBE
DR. MOSIN 0037322564056 numar personal
drumul este ok au strazi bune eu am iesit pe la vama Albita, iar la vama nu am avut probleme, da se trece numai pe baza de pasaport. Atentie ei au sarbatorile dupa noi pe stil vechi.
Mult succes!
pogonici1977 spune:
LA MULTI ANI dragelor mele fete
sarcina usoara la cele ce sunt gravidute iar noua celorlalte sa ne trimita doamne doamne si noua un 

multumim gsarira ptr toate sfaturile cu clinica de la Chisinau, tu cum te simti?? sarcina ta e ok???
fetelor eu sunt in ziua 6 si iau clomifen, ma simt bine, nu am inca nici un simptom de la ac pastile, e ok pana acum, abia stept data de 8 ian sa merg la ONOFRI la monitorizare, cu pregnylul si apoi ma rog la doamne doamne sa ne trimita un bb , poate se indura de noi,,,,of doamne cai tare greu
any75 spune:
LA MULTI ANI! TUTUROR FETELOR
Gsarariu multumesc mult de tot pt raspunsuri 
sper sa nu fie probleme....si sa incep anul cu dreptul si....... cu siguranta voi mai reveni cu intrebari,oricum am multa speranta in inima ca voi reusi anul acesta
iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos 
Pogonici sa-ti dea DD un bebe dupa acest tratament pe care-l urmezi, asa-i este greu dar trebuie sa luptam pt a obtine ceea ce dorim 
"Viata este o tesatura de dorinte"
pogonici1977 spune:
seara buna fetelor
maine merg la Onofriceanu e 12 zi, fac monitorizarea si apoi pregnylul....abia astept sami zica cati folicului voi avea,,..uitam ca apoi continui cu duphastonnnn
doamne te rogggg ajutane si dane si noua un bbebelus....
angel33 spune:
Buna fetelor si un an productiv si cu
in burtici!
Sunt si eu din zona voastra si ma fugareste varsta din urma sa ma apuc de fiv. Am cochetat o vreme cu fiv in strainatate, dar bine ar mai fi sa fie si in Ro, numai sa fie pozitiv.
Am vrut sa merg la Onofriescu, ca pe e-mail imi raspundea destul de politicos, dar cand am vorbit cu el la tel. m-a bagat in sperieti, ca nu am mai avut curajul. As vrea sa aud mai multe pareri despre el si omniclinic, dar se pare ca nimeni nu vrea sa sparga gheata, iar cine o face nu sta pe net...
Merita si Chisinaul incercat, dar inca nu am ales, sunt in stadiul de cercetare.
Sa va binecuvinteze Doamne-Doamne
plateea spune:
eu sunt pacienta dr. Onofriescu... doar de jumatate de an.
sunt cu PCOS, mi-a facut drilling ovarian in vara, apoi am tot mers la el la control, si am facut 3 luni de stimulare cu clomifen, metformin si duphaston.
nu ma pot pronunta in legatura cu ce fel de om este. ca dr, in afara faptului ca e ocupat, nu pot sa ii reprosez nimic din punct de vedere profesional, pana in mom de fata!
omul s-a comportat frumos, si din cate mi-am dat seama, a facut treaba buna la operatie, mi-a dat schema de tratament si pregnyl cand a fost cazul... cand am ajuns la hiperstimulare a vrut sa il tin la curent cu situatia. acum, stau si astept sa scap de chistul hemmatic cu care m-am procopsit dupa hiperstimulare, si mai vad apoi.
eu una, ce sa va spun? pt moment, raman la el.
sunt si dr. oameni, au si ei zile mai bune sau mai rele, mie una omul asta, nu mi-a vb urat, numi s-a part dezinteresat, si mi s-ar parea ciudat daca ar reusi sa isi tina minte toate sutele sau miile de paciente. pt moment, imi pun ina, sperantele in el!
bafta multa tuturor, si sunt aici, daca aveti intrebari![]()
pogonici1977 spune:
fetelor sunt bucuroasa..am fost la doctor, azi fiind ziua 12 si mia gasit astfel:
ovar stang foliculi de 16-17 mm
ovar drept foliculi de 26 mm
dar mia gasit endometru mic...dar nu stiu cat e ca nu prea inteleg scrisul dct, maine dim fac pregnylul, si de maine seara ma rog continui ca cei 2 sa se intalneasca si sa se fecundeze s a fie cu ochisori....
doamne ajuta...sunt multumita..am simtit ca azi ma ajutat doamn doamne , am fost si la cuvioasa Parascheva..asa mam bucurat...
doamne ai grija de noi si dane un bb
annaa spune:
Buna!
Asa cum spuneam cand am deschis topicul am fost la medic, si totul era ok, urmand sa incercam cu utrogestan si poate cu o stimulare usoara mai taziu.
Din fericire la trei saptamani dupa control am avut doritul test cu doua liniute.
Pe 9.12.08 am foat la dr. la eco si aveam 6.5sapt, si totul parea ok, am primit utrogestan 4/zi, avand in vedere ca era o sarcina dorita si ca am peste 40ani, si sa revin in sapt 12-a., adica trebuia pe 17.01.09.
De ziua sotului meu miercuri am zis sa ii fac si o surpriza sa ii pun in cadou si o poza cu bebelusul, si am fost la un eco.
Mare suparare
, puiul nu avea activitate cardiaca, si ce e mai grav e ca se oprise in evolutie de cel putin 2 sapt, si la eco se vedea o infectie destul de mare in burtica mea.
Am sunat la Dr. Onofriescu seara pe la 19 cand am ajuns acasa si era in operatie a a zis sa il sun dupa 22.
Pe la 21,30 m-a sunat el si am stabilit ca joi la prima ora sa fiu la spital.
Ieri mi-a facut chiuretaj la sarcina oprita in evolutie, dar a fost ceva groznic.
Asistenta (o stangace si la propriu si la figurat) nu mi-a pus branula in vena, ci pe alaturi, si anestezia a mers sub piele, si nu am adormit, si cand medicul a tipat la ea sa verifice, era prea tarziu, el deja chiureta si eu aveam tensiunea peste 17, si a spus ca trebuie sa continue si ca nu poate sa mai faca nimic local, si tot ma ruga sa mai rabd putin ca nu are ce face, si ma intreba de fetita mea.
Prima sarcina oprita in evolutie in 2004 mi-a chiuretat-o tot el, si atunci am inteles ca este un om deosebit.
Acum chiar si dupa o asemena experienta traumatizanta, pot sa spun ca intradevar este un om de milioane.
Am fost dusa in salon-ca aveam internare in spital- si cand a venit sotul dupa mine am dat telefon sa vad unde il gasesc, sa ii multumesc macar, ca oricum nu i-am dat nimic, si a spus ca deja i-am multumit, si sa merg acasa, si daca am ceva probleme sa il sun si peste 3-4 sapt, sa merg la control.
Depinde de fiecare paceinta in parte acum, dar eu pot sa spun sigur ca la Suceava nimeni nu se uita la mine daca nu vedea plicul mai intai.
Va doresc multa sanatate, si sa aveti numai reuiste.
angel33 spune:
anaa imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Tocmai citeam ca multe probleme, cum ar fi pierderile de sarcina, fertilitate ne-explicata si fiv-uri nereusite sunt create de sistemul nostru imunitar, bata-l vina, de boli autoimune, etc.
http://repro-med.net/tests/endomet.php