FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 15
any75 spune:
gsarariuacolo la Chisinau preturile sunt in euro sau se plateste in leu moldovenesc? trebuie sa astepti mult pt o prima consultatie? cand ai facut tu erau mai multe fete din Ro care faceau?
te rog da-ne mai multe detalii
"Viata este o tesatura de dorinte"
gsarariu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui any75 gsarariuacolo la Chisinau preturile sunt in euro sau se plateste in leu moldovenesc? trebuie sa astepti mult pt o prima consultatie? cand ai facut tu erau mai multe fete din Ro care faceau? te rog da-ne mai multe detalii "Viata este o tesatura de dorinte" |
se plateste in lei moldovenesti,pe care ii cumperi de la banci sau schimb valutar de la ei dai lei romanesti si primesti lei moldovenesti.procedura costa in jur de 11000 mii de lei mildov , mai platesti 585 lei moldov, pentru punctie, si ptr analize care se face tot acolo inca vreo1000 lei parca sunt preturi cu aproximatie.
nu astepti deloc iti faci programare prin telefon la profesor si a doua zi te primeste, am inilnit fete din ro dar nu foarte multe,dar din ce stiu de la profesor sunt multe fete din romania care merg acolo. bafta multa daca m ai ai intrebari iti raspund cu drag.
pogonici1977 spune:
ptr cine nu a auzit de acesata clinica de la chisinau, va mai zis eu diverse: anul trecut cand nu stiam ce diagnostic avem, intamplator soacramia a auzit de o tanara pereche care a facut n FIV la Bucuresti si nu a reusit, si sau dus pana la urma la Chisinau si acum au deja un bebelus cu ajutorul celor de acolo, cica profesionalismul si bunul lor simt nu se compara cu al romanului nostru..plus ca preturile sunt mai mic acolo.
daca doamne fereste singura solutie la mine ar fi FIV eu tot Chisinau aleg si nici intrun caz la Onofriceanu, ptr acolo e mult mai ieftin plus experienta si reusitele lor imi dau incredere
asata e parerea mea
Laura2008 spune:
fetele, am vrut sa va urez La multi ani! si la Craciunul urmator sa va tineti
in brate. Eu in ianuarie fac o noua laparoscopie si daca hidrosalpinxul a aparut imi clipsez sau scot trompele. E greu sa iei o astfel de decizie dar iti da mai multe sanse la un vitro. Asa ca vad starea lor, daca nu a reaparut (doamne ajuta), macar sa le vada laparoscopic. Stiti cumva daca exista un nr de luni intre anestezii generale ca in noiembrie am facut pt punctie si in ian pentru laparoscopie, caci nu vreau sa agresez prea tare organismul.
Pt gsarariu la celioscopii te taie in acelasi loc?
Scuze ca pun atatea intrebari dar vreau in 2009 sa-mi tin
in brate.
Pupici la toate
any75 spune:
gsarariu multumesc pt raspuns
daca eu am facute toate analizele care se fac inainte de fiv le accepta acolo la clinica din Chisinau? si sunt si recente nu depasesc 6 luni
pt monitorizari la cate zile trebuia sa mergi?
nu am inteles referitor la pret 11000 lei ce intra doar embriontransferul? iar punctia separat 585 lei??
eu intentionam sa fac fiv la Iasi dar ei inca nu au experienta sunt la inceput de drum si imi este frica.....daca ma ajuti tu cu mai multe informatii despre clinica din Chisinau si ma hotarasc
laura din ce stiu eu cred k pauza de 2 luni intre anestezii generale este suficienta dar poate mai auzi si alte opinii
pogonici daca mai afli ceva despre clinica din Chisinau,reusite sau nereusite sa ne spui....
va doresc la toate 
pt anul 2009
gsarariu spune:
buna seara!
Pentru Laura 2008 sunt aceleasi taieturi daca le putem numi asa.eu am luat decizia ptr a scoate trompele pe loc as fi facut orice tr un bebe. iar scoaterea lor era varianta cea mai sigura
ptr Any 75 ei vor ca analizele sa fie facute in laboratorul lor dar fata de la noi sunt eftine nici nu se compara cu preturile de la noi toate analizele si sunt multe credema sunt in jur de 230 lei romanesti asa ca sa intelegi nu sunt scumpe si e normal sa fie afcute acolo, Ptr monitorizare ce sa ti spun medicul hotaraste la cite zile sa mergi e in functie de fiecate organism, eu ma fost si dozile consecutiv, asta stabileste medicul.da 11000 de lei moldovenesti care faceau atunci in jur de 2750 lei romanesti se platesc in afara clinicii te trimite medicul si iti spune el unde sa faci plata, 585 lei moldov care inseamna atunci in jur de 150 lei romanesti e ptr punctie astea se platesc acolo in spital.eu te ajut cu placere si iti raspun la fiecare intrebare cu drag, vreau sa ajut fiecare femeie sa aiba bebele ei.daca te hotarasti sa faci la chisinau iti dau nr profesorului MOSIN vb cu el te programezi iti dau chiar si traseul cum sa ajungi acolo.
iar in legatura cu reusite si nereusite am avut o prietena care a facut inaintea mea cu o saptamana si nu a ramas , mai stiu o pereche care a reusit inaintea mea cu vreo 4 luni care a reusit au un baietel care sa nascut pe 19.12.2008 o domna de la chisinau care a facut minainte de vreo 2 ori fiv in italia si nu a ramas acum a facut si bineinteles e insarcinata, iar o doamna a facut acum 2 luni si la fel nu a reusit fiind a doilea ptr ea unu facut la bucuresti. depinde de fiecare organism, de dumnezeu, de noroc si ce sa spun sunt si reusite si esecuri dar asta e viata. eu vreau sa va spun ca eram tare suparat la minitorizare ptr ca nu aveam decat 3 foliculi din care 1 era de calitate inferioara. asa ca la embriotransfer am avut numai 2 foculi, si pe cind alte fete aveau 5 6 iar eu 2 va dati seama ce suparata eram eu dar domnul a fost cu mine si ma ajutat.
any75 spune:
gsarariu era bine daca primea analizele pe care le-am facut deja si m-a costat ceva bani dar daca nu le primeste asta e, o sa le fac acolo din nou
da as vrea daca vrei sa-mi dai nr de telefon al dr(este a lui personal?)ca eu am un nr de tel cred ca este al clinicii(care apare si pe forum)
drumul pana acolo cum este? la vama trebuie sa prezinti pasaportul?cum sunt vamesii? sotul meu a fost de vreo trei ori in Chisinau cu treburi si l-au cam hartuit aia de la vama, acum sper sa nu fie la fel si sa se poarte frumos....
eu am trimis un mail pe adresa de e-mail al profesorului si astept raspuns dar cred ca nu o sa raspunda prea curand fiind sarbatorile
stii ce e minunat pe acest forum? ca fetele se ajuta cu sfaturi neconditionat si ma bucur ca exista atat forumul cat si toata aceasta comunitate atat de frumoasa care lupta pt un acelasi scop
greatanca spune:
Buna, fetelor!
Ca si noutati, histeroscopia a iesit bine, urmeaza sa fac dozarile hormonale si din februarie trec la inseminari.
E o idee buna cu FIV in Rep Moldova. Si eu am auzit ca au multe reusite. Oricum au mai multa experienta decat cei din Iasi.
Am intrat pe forum mai mult pentru a va ura "La multi ani!" cu sanatate, fericire si voie buna. Fie ca in 2009 sa ne indeplinim visul nostru cel mare.
Va pup pe toate
pogonici1977 spune:
fetelor de asta suntem aici pe acest forum ..sa ne ajutam reciproc...cu sfaturi sau orice alte indicatiii..stit cat de mut conteaza acestea ..enorm..
pai ce mas fi facut eu fara acest forum oare?? ca am aflat si invatat enorm de multe ..in conceperea unui bb...pasii pentru cei ca noi sunt f importanti...
va pup dulce pe toate si mai vb
sophie76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gsarariu buna seara! Pentru Laura 2008 sunt aceleasi taieturi daca le putem numi asa.eu am luat decizia ptr a scoate trompele pe loc as fi facut orice tr un bebe. iar scoaterea lor era varianta cea mai sigura ptr Any 75 ei vor ca analizele sa fie facute in laboratorul lor dar fata de la noi sunt eftine nici nu se compara cu preturile de la noi toate analizele si sunt multe credema sunt in jur de 230 lei romanesti asa ca sa intelegi nu sunt scumpe si e normal sa fie afcute acolo, Ptr monitorizare ce sa ti spun medicul hotaraste la cite zile sa mergi e in functie de fiecate organism, eu ma fost si dozile consecutiv, asta stabileste medicul.da 11000 de lei moldovenesti care faceau atunci in jur de 2750 lei romanesti se platesc in afara clinicii te trimite medicul si iti spune el unde sa faci plata, 585 lei moldov care inseamna atunci in jur de 150 lei romanesti e ptr punctie astea se platesc acolo in spital.eu te ajut cu placere si iti raspun la fiecare intrebare cu drag, vreau sa ajut fiecare femeie sa aiba bebele ei.daca te hotarasti sa faci la chisinau iti dau nr profesorului MOSIN vb cu el te programezi iti dau chiar si traseul cum sa ajungi acolo. iar in legatura cu reusite si nereusite am avut o prietena care a facut inaintea mea cu o saptamana si nu a ramas , mai stiu o pereche care a reusit inaintea mea cu vreo 4 luni care a reusit au un baietel care sa nascut pe 19.12.2008 o domna de la chisinau care a facut minainte de vreo 2 ori fiv in italia si nu a ramas acum a facut si bineinteles e insarcinata, iar o doamna a facut acum 2 luni si la fel nu a reusit fiind a doilea ptr ea unu facut la bucuresti. depinde de fiecare organism, de dumnezeu, de noroc si ce sa spun sunt si reusite si esecuri dar asta e viata. eu vreau sa va spun ca eram tare suparat la minitorizare ptr ca nu aveam decat 3 foliculi din care 1 era de calitate inferioara. asa ca la embriotransfer am avut numai 2 foculi, si pe cind alte fete aveau 5 6 iar eu 2 va dati seama ce suparata eram eu dar domnul a fost cu mine si ma ajutat. |
Buna seara!
In primul rind doresc sa urez un sincer "La multi ani!" tuturor fetelor de pe acest forum si sa dea Domnul ca noul an sa vina cu multe teste II.
Nu foarte de mult am incercat sa aflu pe acest forum mai multe informatii despre FIV la Chisinau, intru cit doctorita mea din Iasi mi a recomandat sa fac cit mai curind posibil FIV, avind o parere foarte buna despre clinica din Chisinau.
Draga gsarariu, experienta ta reusita ma umple de bucurie si de speranta; te as ruga, cind ai timp sa mi imparatasesti mai multe detalii despre experienta ta, ma intereseaza si aspectele practiuce, logistice, ca sa spun asa, nu doar cele medicale.
De ex. as vrea sa stiu cind a avut loc prima intilnire cu profesorul, in ce a constat? analizele cind le ai facut, presupun ca se fac si analizele hormonale, ai mers in zilele (din CM) indicate pt analize pentru a ti le face la Chisinau? alte analize in afara de cele la singe se mai fac?Spermograma se face la Chisinau, daca da ,au vreo incapere potrivita pentru recoltarea spermei la clinica sau nu?
In timpul monitorizarilor ai stat la Chisinau? cite zile a fost necesar si cam cit costa cazarea , exista hoteluri in zona clinicii?
Cu ce te ai deplasat la Chisinau, sunt pb la trecerea frontierei?
Ai plecat cu lei romanesti de aici si i ai schimbat cu lei moldovenesti in Chisinau, sau ai avut valuta (eur)cu care ai cumparat leii MD?Cit timp a durat de la prima intilnire cu profesorul si pina la ET?
Imi cer scuze daca am pus prea multe intrebari(sigur o sa mai am si altele), probabil timpul tau este destul de limitat avind si un copil mic, dar esti singura persoana care vorbeste despre experienta ei la Chisinau , te rog sa mi raspunzi cind poti, daca crezi ca sunt prea multe detalii si nu intereseaza pe toata lumea poti sa mi scrii pe adresa de email dana_muraru@yahoo.com.
Iti multumesc din suflet.
Un an nou fericit cu sanatate si multe vise implinite!!

sophie