FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 14
pogonici1977 spune:
pe unde umblati fetelor??? Onofriceanu a inchis portile pe anul acesta??? haideti mai spuneti ceva
eu astept sami vina ciclu si sa fac monitorizarea de 12 zi..cu pregnyl....
nu fac FIV ci doar o anume schema de tratament...clomifen apoi pregnyl si continui cu duphaston......ma rog la Dezu sa se intample minunea pana a ajunge acolo
any75 spune:
nu mai intra nimeni pe aici?
cred ca e mai multa aglomeratie la alte topicuri sau toate fetele sunt ocupate cu pregatirule pt sarbatori
eu va doresc din toata inima sa aveti sarbatori fericite si un an nou plin cu teste II

"Viata este o tesatura de dorinte"
gsarariu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura2008 buna am sa raspund pt ANY75 si CRISTINICI. Eu am urmat protocolul scurt dar am vazut paciente carora li s-au recomandat protocolul lung. Aceasta o decide medicul in functi de fiecare caz in parte. Monitorizarile din timpul stimularii sunt incluse in pretul fiv, dar nu si tratamentul medicamentos care e foarte scump. La monitorizari te cheama cam la 2-3 zile. Injectiile de stimulare poti sa ti le faci si singura dar de cate ori veneam la monitorizarea foliculilor o administrau ei injectia/injectiile. Persoanele din iasi veneau zilnic sa li se faca injectia. Problema pentru care am recurs la fiv a fost un hidrosalpinx bilateral (rtrompe infundate si pline cu lichid), dupa laparoscopie, mi s-a spus ca pot ramane insarcinata natural , numai ca aceasta nu s-a intamplat si la hidrosalpinx, aceasta boala reapare dupa 6-8 luni, deja trompele mele se infundasera la loc. Datorita varstei, si problemelor am realizat ca sansa mea cea mai buna e vitro, pentru ca in caz contrar trebuie sa repet la cate 6 luni operatia laparoscopica si sa astept minunea, mai ales ca trompele nu mai sunt chiar asa functionale din cauza lichiduluii care statea acolo La prima discutie de fiv, ti se da si ce analize trebuie sa faci pt fiv pentru tine si sot, si e bine sa ai si analize mai vechi pentru ca pot sa renunte de pe lista la anumite analize daca le ai facute anterior. La iasi se deplaseaza si medici cu experienta la punctie (recoltarea de ovocite), si la ET (embrio transfer), deci sunteti pe maini bune. De asemeni ei cominica cu medicul din Bucuresti si in timpul stimularii pentru a mari sau micsora doza. Va doresc la toate sa fiti mamici ![]() ![]() ![]() |
buna din anul 2002 ma lupt cu aceasta problema "hidrosalpinx"
nu vreau sa te dezamagesc dar calea cea mai sigura care trebuie urmata ptr reusita FIV trb sa faci celeoscopie si sa ti scoata trompele. exista riscul ca in timpil sarcinii acel lichid toxic sa ti omoare fatul.Nu vreau sa te sperii dar e lucrul cel mai bun de facut .Gindestete ca a trompele tale nu te vor ajuta doar pot sa ti fac rau. sunt o mamica in 5 luni care a facut celioscopie in luna iulie iar in august a am facut FIV. care a fost o reusita. succes mult!
gsarariu spune:
buna fetelor si Craciun Fericit!
FIV se mai poate face si in Republica Moldova la CHISINAU,medicii sunt super de treaba iar pretul e OK costuri mult mai mici decit in Ro
Mult succes!
pogonici1977 spune:
blue]gsasariu[/blue].am si eu o intrabare la tine..sa stii ca am mai auzit de FIV la chisinau
dar simi si mie care este clinica..are sait..preturi...dane mai multe detaliiii...
dar mie frica sa nu ajung in aceasta situatie ..ptr eu tocmai am facut celioscopie acum 8 decembrie,iar trompa stanga era cu hidrosalpinx si mia curatato, trompa drepta cu aderente....si un microb mia gasit nenorocitul de clamydia.., e ok tot acuma, si astept sami vina ciclu... si urmez un tratament...si vom vedea..ptr detalii am mai pov eu in paginile anterioare
gsarariu spune:
| citat din mesajul lui pogonici1977 blue]gsasariu[/blue].am si eu o intrabare la tine..sa stii ca am mai auzit de FIV la chisinau dar simi si mie care este clinica..are sait..preturi...dane mai multe detaliiii... dar mie frica sa nu ajung in aceasta situatie ..ptr eu tocmai am facut celioscopie acum 8 decembrie,iar trompa stanga era cu hidrosalpinx si mia curatato, trompa drepta cu aderente....si un microb mia gasit nenorocitul de clamydia.., e ok tot acuma, si astept sami vina ciclu... si urmez un tratament...si vom vedea..ptr detalii am mai pov eu in paginile anterioare |
Centrul Na#355;ional de S#259;n#259;tate a Reproducerii #351;i Genetica Medical#259;
sa spunem ca ma costat in jur de 2000 euro ( medicamente, procedura, transport, eco, absolut tot) se merge dimineata si dupaamiaza te intorci sunt in jur de 170 km,
http://www.asm.md/?go=laboratoare&n=83&new_language=0
eu am facut 3(trei) celeoscopii mi sa curata trompele si degeaba hidrosalpinxul a reaparut asa ca nu mai cred ca se poate sa ramai (NATURAL) cu acest neneorocit de hidro sansele sunt foarte mici sub 10 la suta sa stii doctora mea a fost foarte sincera de la inceput si a incercat sa ocupat de mine foarte bine,dar sincera sa fiu nu poti scapa de hidrosalpinx asa ca vreau sa te gindesti bine ce faci cu viata ta si sa nu astepti ca mine 6 ani ca sa te hotarasti sa faci vitro. sincer regret ca nu am facut acest pas mai demult dar acum sunt bucuroasa ca l am facut si dumnezeu ma ajutat sa am un bebe.Asa ca te rog sa ai grija de tine si sa iei hotararea cea mai buna, un lucru iti spun sigur nu scapi de hidrosalpinx, el apare din nou. daca m ai ai intrebari scrie si iti voi raspunde cu drag.
pogonici1977 spune:
stiu ce inseamna acest hidrosalpinx..si am plans enorm cand am aflat....dar daca sa ma lasta Dezeu nu am ce sa fac..mie dct mia zis asa>
timp de 3 luni ovarele si tromple mele vor fi ok, dar exista posibil ca pe trompa stanga sa reapara hidrosalpinx, iar ptr a nu pierde aceste 3 luni mia recomandat acesta schema: clomifen din 4 zi de CM ( care nu mai vine si am intrat in panica ca e in intarziere deja cu 5 zile si nici insarcinata nu pot fi sigur...)apoi la 12 zi monitoriza cu pregnyl, apoi continui cu duphaston,.....si poate cu ajut lui dezu apare minunea...
eu am credinta in DZeU si in minuni ca se vor intampla si cu mine
iti multumesc de sfaturi oricum..imi sunt de mare folos
pogonici1977 spune:
dar zimi si mie te rog cele 3 laparoscopii unde leai facut????
si pana la urma cu tromple ce ai facut leau scos sau ti lea clipsat???
tu acum ptr sarcina unde mergi ptr monitorizare la chisinau sau acolo la la iasi???
dar acesta adresa ce miai dat tu e de la clinica de unde ai facut FIV ??? ca mam uitat si nu sunt prea multe detalii de FIV acolo...
sa te ajute Dezu sa duci sarcina la capat si sa fii o mama fericita asa cum speram si altii sa ajungem
gsarariu spune:
| citat din mesajul lui pogonici1977 dar zimi si mie te rog cele 3 laparoscopii unde leai facut???? si pana la urma cu tromple ce ai facut leau scos sau ti lea clipsat??? tu acum ptr sarcina unde mergi ptr monitorizare la chisinau sau acolo la la iasi??? dar acesta adresa ce miai dat tu e de la clinica de unde ai facut FIV ??? ca mam uitat si nu sunt prea multe detalii de FIV acolo... sa te ajute Dezu sa duci sarcina la capat si sa fii o mama fericita asa cum speram si altii sa ajungem |
cele 3 laparoscopii le am facut la iasi, monitorizare sarcina merg la doctora mea in iasi, trompele le am scos clar , nu am vrut sa risc. asa e nu sunt prea multe detalii despre FIV dar ei se ocupa de asta din 1992. BAFTA SI DUMNEZEU SA VA AJUTE.
pogonici1977 spune:
gsarariu..hai sa mai vb pe mes..daca iti face placere..dar tu nu ai activat sa iti pot trimite adresa mes de mes...
trimitemi tu mie adresa sa iti poti scrie