FIV IASI

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

Bytzi, eu cred ca ai dreptate si data urmatoare ma voi indrepta spre Dr Dracea, eu ma bucurasem cand am auzit ca vine si Dr Bucur la punctie, si avand in vedere ca ea stabilea doza de puregon, prin telefon in functie de nr, si marimea folicululor, eu m-am bucurat si fiind si mai aproape de mine am ales sa fac la Iasi FIV-ul. Nu am crezut ca embriologul, poate crea un mediu neprielnic, embrionilor, si astfel toti 12 sa se fragmenteze.
Oricum un alt fiv nu mai fac la iasi, chiar daca costa mai mult sau fac mai multe drumuri-decat sa fac2 fiv-uri nereusite la iasi, fac unul si bun la Bucuresti-acolo din 12 ovocite poate aveam si embrioni de congelat si nu mai treceam iar prin stimulare.
Miercuri vorbesc si cu doctorul dar un alt fiv nu fac la ei. Stiti cumva daca au experienta la inseminare artificiala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

laura,eu am vorbit cu o dr de la mine din oras si am intrebat de dr Onofriescu si mi-a zis ca e un dr f bun si cu rezultate bune,inseminari mi-a zis ca face de mult timp si ca e OK ,probabil ca in timp v-a capata expierenta si in FIV ,toti dr au un inceput...cred ca pt IA e ok daca vrei sa incerci

intradevar intr-un Fiv e f important embriologul si mediile de cultura

doctorii de la Polisano au zis ca rata de reusita prin Fiv la ei
este de 60% ca au medii de cultura f bune..acum nu stiu ce sa zic

si la fel la Gynera cica de un timp incoace au rezultate mult mai bune,probabil au schimbat mediile de cultura
mult succes pt alegerea clinicii...

any,imi pare rau nu am vrut sa te descurajam,sant doar niste pareri ....acum stii cum e fiecare cu sansa lui,poate tu vei avea noroc,ceea ce-ti doresc din suflet

mult succes pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor dar unde ati disparut?????????????

nimic nici o noutate????

Mergi la inceput

buna fetele
eu voi merge la iasi si vorbesc cu doctorul miercuri
nu stiu daca pot face inseminare, ar fi mai ieftin pt mine, daca stiam incercam de la inceput. Eu am avut hidrosalpinx bilateral, deci singura sansa era fiv, dar prin laparoscopie mi-a rezolvat problema si nici hidrosalpinxul nu s-a refacut si am un an si jumatate, dar trompele mele au si aspect rasucit, ceea ce iar impiedica ajungerea unde trebuie. Am vazut pe internet ca ar fi sanse de inseminare daca sunt permeabile trompele chiar daca au aspect rasucit, eu cam la 6 luni fac cate 3 instilatii sa verific permeabilitatea, sa vad si daca nu se reface hidrosalpinxul si voi incerca inseminare daca e de acord si dr Onofriescu.
Va mai scriu dupa ce vorbesc cu el, voi intreba si daca din grupul meu a reusit cineva
Pupici si bebici la toate va doresc

Mergi la inceput

laura2008 zimi te rog dar prin laparo trompele tale sunt ok atata timp cat faci instilatii din cand in cand, am inteles, dar fiind la onofri, nu tia recomandat prima data o inseminare, sa vada cum raspuns si apoi sa fi incercat fiv???

mai stii cumva pe cineva care a facut FIV la onofri??? si care e rezultatul???

Mergi la inceput

laura2008 iti relatez povestea mea de la operatie..a avut loc pe data de 8 decembrie 2008 ora 9 dimineata
acum sa va povestesc ce am avut..tot la onofri am fost operata
am avut trompa dreapta cu hiddrosalpinx, exact cum am presupus,,mia curatat locul, acum e ok acolo, iar pe trompa dreapta am avut atat de multe aderente incat sa unit trompa cu ovarul drept, a curatat si e ok

probl ceea mai mare e ca am la mijloc min 3 luni si max 6 luni sa fac BB, ptr dupa cum stiti acest hidrosalpinx se poate reface din nou si poate infunda trompa stanga

ptr acesata acum dupa ce imi vine CM voi lua CLOMIFEN, apoi in a 12 zi merg la monitorizare la dct sa fca un eco endovaginal si imi va face un pregnil si apoi continui cu duphaston ,si sa dea DD sa fie apoi cu ochisoriiii ...dar cu ajut lui DD eu simt ca va fi bine si ma va ajuta sa fac si eu un BB

numai rugaciunile ma intaresc pe mine si simt ca sf meu nu ma va lasa si va face o minune cu mine

dar eu sunt tare increzatoare in DD si stiu va fi bine

dar la tine laura eu nu prea am inteles povestea ta

in cel mai rau caz daca nui luna urmat sa fie dct mia dat si a 2 schema pe care sa o urmez

mie mia zis ca ptr orice probl ne auzim la tel si sa ii trimit si email sai povestesc daca intervine ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Bytzi stiu k sunt opinii dar stii cum e....dar eu voi privi partea plina a paharului
Pogonici sper k luna urmatoare sa fie cu ochisori sa dea DD!
Laura te asteptam cu vesti
Fetelor va doresc din toata inima ceea ce-mi doresc si mie adica sau macar unul.... pe toate

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

pogonici1977, povestea mea este urmatoarea.
Am incercat sa raman insarcinata imediat dupa nunta, dar dupa cateva luni vazind ca nu am ramas am mers la dotori, cum aveam ovulatie, si spermograma buna, toti doctorii din Bacau spuneau ca sa mai incerc asa a trecut mai bine de un an jumate fara sa vada nimeni problema. Intr-un tirziu mi s-a recomandat HSG, si in urma histerosalpingografiei, trompele mele erau dilatate, infundate, cu aspect rasucit, si ca sa citez pe doctorita care mi-a citit filmul "cu trompele astea cat bananele nu ai sa ai niciodata copii". Am facut antibiotice si antiinflamatoare (perfuzii) in spital timp de vreo doua saptamani, si apoi mi s-a spus sa incerc o laparoscopie. Am mers la DR Dracea la Giulesti (bineinteles a mai durat ceva timp pana m-a programat la consult la Gynera, si apoi la operatie), si in urma laparoscopiei a desfundat trompele si mi-a spus sa incerc 6 luni daca nu se reface hidrosalpinxul, si sa vin la monitorizarea ovulatiei din nou la ea, la menstruatia urmatoare.
Eu fiind din Bacau si faptuil ca mi-a dat sanse natural am facut marea prostie sa merg la monitorizare la Bacau si nu la Dr Dracea. Au trecut lunile in care am facut stimulare cu clomifen si pregnil, si tot nu s-a intamplat nimic. Dupa vreo 8 luni doctorita din Bacau a spus ca sigur s-au infundat iar trompele si ca e bine sa fac cate 3 instilatii, si am facut, si apoi iar 6 luni si iar nimic, si iar 3 instilatii, si apoi, dupa alte cateva luni am spus sa nu mai incerc asa ci sa merg pe vitro intrucat banuiesc eu trompele nu mai sunt functionale, adica cilii din ele nu mai ajuta la marea intalnire, sau faptul ca au aspectul rasucit, nu stiu. A trecut un timp in care am strins bani si am vrut sa ma programez la Dr Dracea la vitro, intrucat cu trompele cu probleme inseminarile nu prea au succes. Si am aflat ca se face vitro la iasi. Am mers cu dosarul si am incercat, dar nu a mers, banii s-au dus
Ieri am fost la controlul de dupa vitro si ovulam , normal ziua a 10-a un folicul de 17.5, si endometru 6.5, si a spus Dr Onofriescu sa incerc luna asta natural, iar in ianuarie sa fac iar o laparoscopie sa vada cum arata trompele si daca se poate o inseminare (trebuie minim o trompa sa fie functionala si desfundata), si asa ca incerc inseminare.
El nu mi-a propus de prima data deoarece era sigur ca trompele sunt infundate, deoarece acestea se infunda daca ai mai avut hidrosalpinx si mai ales faptul ca venea si dr de la bucuresti cu experienta, si dorinta mea de atata timp sa am un bebe cat mai curand, am zis sa incercam vitro.
Si din grupul meu de vitro la toate a fost cate o problema, dar una din doamne a avut BHCG mare dar a facut sarcina biochimica.
Eu zic dupa cum se comporta ca sunt doctori buni care isi dau interesul , a zis ca ecograful nu ma costa, la un alt vitro ramane pretul vechi care l-am prins noi si inca o reducere de 10%, a spus ca laparoscopia o face in spital si ca nu ma costa nimic, si chiar se ocupa de cupluri in continuare, deci eu raman sa vad situatia trompelor, si voi continua cu ei, pe inseminare sau vitro.
Echipa Dr Onofriescu , si Dr Bors, am vazut ca in cazul esecului nu dau din umeri ci incearca sa vada si alte cai pentru a-ti realiza visul
Eu am toatastima si respectul pentru ei, nu vede pacientul doar o sursa de bani.
Va pup si ii recomand cu caldura

Mergi la inceput

uff laura 2008..mai cam speriat sincer iti zic..daca ai vazut tu si eu am trecut prin jum din exeperienta ta...laparo cu una din trompe de hidro si cealalta cu aderente care acum sunt curatate si sunt ok, dar stii tu pov hidro, offff
eu aastept rusiii si incep a4 zi cu clomifen, apoi monitorizarea cu pregnilul si apoi continui cu duphaston...

sincer mie asa de frica sa nu fiu in aceeasi situatie ca tine, desi pov noastra e tare asemanatoare

dar eu am speranta la cel de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Laurale-ai pomenit tu medicilor de faptul k nu ai bani deocamdata pt cel de-al doilea fiv? f frumos din partea lui k nu ai platit ecograful iar daca laparoscopia o vei face gratis atunci intr-adevar merita tot respectul...sa dea DD sa reusesti asa cum ti-ai propus
poate k la lotul din ianuarie vor mai fi si reusite....si daca da domnul sa fiu si eu printre ele.....
Pogonici sa-ti ajute DD sa fie cu ochisori dupa tratament

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput