FIV IASI
Raspunsuri - Pagina 12
any75 spune:
Laura am uitat sa te intreb ti-ai facut dozarea estradiolului in timpul stimularii adica ti-au spus ei s-o faci?ma gandeam la cea cu hiperstimulare dr nu si-a dat seama la timp sau cum s=a intamplat....in alte clinici mai rar auzi de hiperstimulare......ce ghinion si cu fata aia,cu embrioni atat de frumosi si....
"Viata este o tesatura de dorinte"
Laura2008 spune:
pe unele fete le punea sa faca si dozari hormonale, pe mine nu.
Asa a fost sa fie, voi spuneti ca sa incerc data viitoare la alt centru de fiv (poate in Bucuresti)?
Oricum strigem banii si data viitoare mergem la Giulesti sau Gynera, daca parerea voastra e ca poate fi mediul de cultura vinovat.
Voi vorbi saptamana viitoare cu mediculsa vad ce parere are. Mie imi pare rau ca din 12 ovocite toate fertilizate (deci nu erau imature), nu amputut congela nimic, si ce mi-a transferat avea fragmentatii, si acum trebuie sa o iau de la inceput cu stimularea, dar asta e , am plins destul, trebuie sa vad cum fac rost de alti bani
Laura2008 spune:
21ali, am citit la subiectul fiv ca si tu astepti rezultatul, iti tin pumnii, dar nu am vazut unde ai facut fiv-ul si cu cine, poate data viitoare ma iau dupa tine
Ma
pentru tine sa fie 
21ali spune:
Laura sa dea Domnul sa fie,am facut FIV cu dr Dracea la giulesti si pot spune ca m-a costat in jur de 4000ron medicatia,1400euro FIV,plus drumurile la Bucuresti.Multumesc dr cum s-au purtat cu mine, fara "atentii ",iar la dr Onofriescu am mers cind avea el cabinet la Bila si mi s-a parut un dr care lucreaza pe banda nu este ordonat cu pacientele (nu retine problema fiecarei paciente).Ok inteleg ca suntem multe dar programeaza-ti nr de pacienti de 10/zi dar stai de vb cu ele ,nu 20si nici nu stii ce are fiecare.Mie personal imi mi-a facut rau,ptr ca i-a dat sotului undestor fara sa-l vada la ochi ,fara sa faca anal. ceva inainte ceea ce i-a omorit total
,nu mi s-a parut un dr care sa puna si suflet in ceea ce face.Imi pare rau si-mi cer scuze daca supar alte fete dar asta este parerea mea despre acest dr.,rezolva cazuri de infertilitate feminina iar cele masc. doar ia banii.Traim in Romania............si da Laura astept rezultatul sunt in a 4 zi de la ET SI DACA PINA IERI MA DUREAU SINII AZI NU MAI SIMT NIMIC ,VOM VEDEA.mULT SUCCCES!
any75 spune:
Poate k 21Ali are dreptate cu Dr Onofriescu.....dar ce sa fac k l-am ales pt ca e mai aproape de mine...sper sa nu fi facut o greseala si sa am noroc
Laura iti doresc din inima sa gasesti cat mai repede banii necesari pt alt fiv
any75 spune:
21Ali nu te lua dupa simptome k poate fi diferit,nu toate sunt la fel iar pana vei face testul de sange trebuie sa ramai pozitiva si sa speri k va iesi cu ochisori 
tin pumnii pt tine,eu cand vad o reusita ma bucur ca si cum as fi eu pt k stiu cat este de greu si prin cate trecem pt a obtine ceea ce ne dorim
Laura sa ne ti la curent cu ce mai faci 
dasalina spune:
http://tainacasatoriei.wordpress.com/2008/03/01/unirea-rodnica-a-lui-adam-si-a-evei-cautarea-de-ajutor-pentru-reproducere/
Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga
bytzi spune:
laura,de asta mi-e si mie frica sa merg la Iasi din lipsa de expierenta... cum a spus si 21ali e altceva cand mergi la un dr care face fertilizari de ani de zile.....eu te-as sfatui daca imi permiti sa incerci si in alta parte...dr Dracea e un dr deosebit are f multe reusite,intradevar sant atatea drumuri de facut ....la Giulesti e mai ieftin dar e f multa aglomeratie si nu stiu cat v-a sta dr de vorba cu voi..dar in schimb la Gynera iti v-a acorda f multa atentie ,acolo e 2500e FIV-ul.....
sau mai poti incerca la Polisano -Sibiu la dr Chicea e un dr f bun cu multe reusite...Fiv-ul acolo costa 68 mil (cu ET in Ziua 1-3) si 77mil (cu ET in z 4-5 ,cultura de blastocist) ,eu acum acolo merg pt IA si pt FIV tot acolo voi merge daca nu voi reusi si ultima inseminare,sant niste dr deosebiti...
sa dea DD ca urmatorul Fiv sa fie o reusita
any75 spune:
[black]Dasalina[/black]multumim pt site este f interesant DD ne da putere! 
any75 spune:
Offfff fetelor sunt asa descurajata dupa ce am citit ce a-ti scris voi....oare nu e bine sa fac fiv in Iasi......vad ca toate va indreptati spre alte locatii....nici nu stiu ce sa mai fac