FIV IASI

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor ma bucur mult ca s-a deschis acest subiect. Eu stau la doar cativa Km de Republica Moldova si de mult ma bate gandul sa-mi fac pasaport si sa le fac o vizita pt ca am auzit ca sunt mult mai bine pregatiti decat cei de la iasi. Initial ma gandeam la austria sau ungaria numai ca pt asta am nevoie de mult timp eu fiind in celalat capat al tarii si numai pana in vama fac 12 ore. sa ne tineti la curent cu ce rezolvati si va tinem pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Pogonici draga mea eu in urma unei extrauterine in 2003 mi s-a extirpat o trompa(daca mergeam din timp la medic reusea sa mi-o salveze iar daca mai intarziam o ora,muream..... dar pe atunci prioritatea mea era alta(realizarea pe plan profesional), asa cum cred ca a fost pt multe dintre noi cele care activam pe acest forum)iar de atunci nu am mai ramas insarcinata.In urma acestei operatii m-am trezit la realitate si mi-am spus ca e momentul sa fac ceva pt a avea un copil.Au urmat analize, investigatii, tratamente in Iasi, Bucuresti,Craiova, am urmat chiar si tratamentul naturist al Liviei dar din pacate rezultatul nu a fost cel asteptat.In 2005 am facut o HSG pt a vedea permeabilitatea trompei ramase si atunci era in regula dar in urma histeroscopiei facute recent s-a descoperit ca orificiul dinspre uter este infundat asa ca singura solutie pt a-mi vedea visul implinit este FIV....trist dar asta-i viata
Ma bucur k exista acest forum, k existati voi, fetele iar atunci cand caut un raspuns sau un sfat sunt sigura ca intotdeauna il voi gasi aici
va pe toate

Mergi la inceput

uitasem...GSARARIU te rugam sa ramai pe acest topic cu noi chiar daca visul tau este implinit.......de fapt sunt sigura ca asta vei face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gsarariu spune:

Buna ziua luptatoarelor!
Nu scapati asa usor de mine, o sa fiu zi de zi cu voi, sa vad ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, vin in atentia voastra cu o petitie: "Petitie pentru recunoasterea prin Lege a Genocidului Anticrestin īn Romānia Comunista" si va rog pe voi toate femeile crestine ale Romaniei sa semnati aceasta petitie si sa o raspanditi catre toti cunoscutii. Prin acest act simplu si responsabil va alaturati demersului initiat pt. recunoasterea sfintilor martiri romani ai inchisorilor comuniste.
Va trimit un link unde puteti citi petitia si o puteti semna:
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_recunoasterea_prin_lege_a_genocidului_anticrestin_in_romania_comunista-p23262044.html
pentru cine vrea sa citeasca si sa stie mai multe recomand site-ul parintelui Savatie Bastovoi: http://savatie.wordpress.com/ - este unul dintre initiatori.
Va multumesc din suflet!! Domnul sa va aiba in paza!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

Fetele eu am facut marti celioscopie unde mi-a fost gasit hidrosalpinx pe trompa stinga si dreapta lent permeabila. Dr Onofriescu a desfundat trompele facindu-le permeabile pe amandoua si acum vreau sa va intreb care este drumul inseminarii artificiale, pt ca in cazul meu am cateva luni la dispozitie sa nu reapara hidrosalpinxul si vreau acum luna urmatoare sa incep inseminarea. Cine a mai facut inseminare cu prof Onofriescu va rog sa-mi spuna detalii cum este procedura si cat costa.
Presupun ca tot la ominiclinic. Oare analizele de la fivul din nov au expirat?
Va multumesc
Pupici

Mergi la inceput

Gsarariu spune-mi te rog: e ok sa-ti recolteze sange pt hormonale daca eu eram in ziua 10 de ciclu si bausem si cafea dimineata?? profesorul a zis ca pt hormonale nu are importanta... asa ca am executat
Tu ai facut in anumite zile de ciclu? tu ce crezi?

Mergi la inceput

Laura ai revenit cu vesti bune...felicitari
acum ai trompe in regula.....multa bafta la inseminare, sa iasa cu ochisori cat mai repede
Din cate imi aduc eu aminte este o fata ANNAcare a facut inseminare cu Onofriescu (are o fetita) si mai incerca pt inca un bebe.....poate intra si te ajuta cu informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

laura2008- uff din nefericire avem ceeasi problema, si mai suntem si la acelasi dct Onofri, eu pot sati spun ca am facut anul trecut inseminare la onofri, dar nu a fost sa fie ptr aveam trompele infundate, iar acum dupa celioscopie mie mia zis la fel ca tine, identic chiar....uf ce situatie nefericita aveme amndoua...deci mia dar sa fac in prima luna dupa op, urm schema>
din ziua 5 am luat clomifen, in ziua 12 monitorizare, ziua 13 pregnil, si apoi. sera timp 5 zile, iar din ziua 14 sa iau duphaston,....apoi mai vedem...asteptam minunea in acest moment sa se intample, sunt in ziua 6 de duphaston, si treb sa iau 14 zile, om vedea apoi

anul trecut am facut inseminare astfel> din ziua 2 , cate 2 gonal f pe zi, timp de 10 zile, apoi ziua 12 monitorizare, ziua 13 pregnil apoi la jum ora inseminarea, si continuat cu pastile utrogestan..
cam asta am facut eu, dar ptr am avut trompele infundate am dat rateu..
acum astept ca dezu sa fac o minune cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gsarariu spune:

ANY75 daca profesorul a spus ca e ok trb sa ai incredere in el. dovada e ca putea sa ti faca FIV acum daca nu l ar interesa reusitele la fiecare pacienta , si e normal sunt anlize hormonale.

Mergi la inceput