Bobocei de septembrie-octombrie 2008
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Bine ati venit la scutece dragi mamici si sa va fie sederea cat mai placuta pe la noi pe aici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Nocom spune:
neata si de la noi,
fetelor sunteti mai multe care zceti ca aveti COLIEF si nu va mai trebuie. As vrea sa-l incercam si noi, ca tare ne mai chinuim!!! Il mai are cineva de vanzare???? Asteptam un semn!!!!
multzam
mami de Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom neata si de la noi, fetelor sunteti mai multe care zceti ca aveti COLIEF si nu va mai trebuie. As vrea sa-l incercam si noi, ca tare ne mai chinuim!!! Il mai are cineva de vanzare???? Asteptam un semn!!!! multzam mami de Daria Anastasia Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze cu noi poze DARIA |
Am eu o cutie.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
monica_dicut spune:
Neatza mamici si bobocei frumosi. O saptamana usoara va doresc si fara colicei.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
EvaF spune:
Neatza si bun gasit la scutece!
Complicata manevra ati facut, vad ca se scrie in continuare la doua odisee diferite, greu sa va urmaresc dar...iata-ma-s!
O sa incep bineinteles cu FELICITARI, ALINA!!!!!!!! BINE AI VENIT PE LUME BB CIPRIAN!!!
Noi suntem bine, dupa un weekend in care sambata am smotruit toata casa(doar asa pot, cand sta al meu cu Luca) si ieri ne-am plimbarit!
Fi-miu tot asa, suge nonstop, sunt cam capie!
Legat de subiectele discutate:
1.Eu nu ma stresez cu laptele, nu am facut never ever proba suptului, copilul papa numai san si nu cantaresc cat. Il cantaresc pe el saptamanal, saptamana trecuta la 7 saptamani, Luca avea 5200GR, sa vedem cat are azi! Cand il vad ca rade si gangureste si papa, stiu ca e bine! Eu beau zilnic 2litri de ceai de anason+fenicul+chimion, pt lactatie si pt stomacelul lui! Colicei nu prea are, dar ceaiul asta oricum ne face bine amandurora la digestie!
2. Batista bebelusului am cumparat-o ca tot va auzeam pe voi, nu o voi folosi, mi se pare destul de barbara metoda si o tzin pt situatii grave: racela serioasa, nas infundat, etc Pana acum ne descurcam cu Stérimar si pompita para care e fff buna, scoate mucisorii bine!
3. constipatia nu e legata de nr de zile la care face kk ci de consistenta; si al meu mai face uneori la 2-3 zile (atunci ne inunda:d) dar nu e constipat, face fff moale, mustarelul acela al bebeilor alaptati! Medicul si cartile asta spun: constipatia tine de consistenta si culoarea scaunului!
Vad ca acele bubite deja au disparut de pe obrajori, fara sa dau cu nik, a avut dreptate dna dr pediatru! Nici nu m-am stresat si bine am facut!
Boo, vazut micul Dinamovist!Bravoooo! Asa da, Hai Dinamo!!!
Andreea _ and, ma bucur ca te-am ajutat sa gasesti un bun medic pediatru, mai e o fata de pe forum care s-a inscris la dr Herdea, deci...sunt doua paciente noi pe care i le-am adus(de care stiu eu, or mai fi si altele)
Danucu, oricum nu fac decat cateva abdomene, atat, bicicleta ma rupe si nu ma bag, mai incolo, la primavara!
Fi-miu azi face 8 saptamani si eu tot nu am ajuns la medicul ginecolog la controlul de 6 saptamani; am fost la control dupa o saptamana de la nastere si atat. Oooofff, nici chef nu am...nici timp...
Ca sa vedeti cum e pe la noi, cum crestem si gangurim, cum dansam, am pus si eu 6 filmulete video aici
Pupici dulci si "calatorie" lunga si frumoasa impreuna sa avem!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna La multi ani, Maryb, cu o mica intarziere!! sa fii sanatoasa si bebelu sa-ti aduca numai bucurii!! fetelor, eu m-am cam grabit pe 31 sa fac capitol nou si nu stiu ce a fost in mintea mea de nu l-am facut cu userul comun. sa nu va suparati pe mine. eram tare emotionata! sunt f de acord sa faceti ce modificari vreti si sa faca cineva mai priceput urmatorul capitol, asha sa-i stea! inca o data imi cer scuze ca m-am repezit asha! poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
Claudinna ce atatea scuze? Normal ca erai emotionata, mai erai si grabita pe deasupra.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
musettepink spune:
Buna ziua si de la un proaspat crestin!!!!!!!!!
Bine v-am gasit la scutece!
Alina felicitari!!!!!Ciprian bine ai venit pe lume!!!!!!!!multa fericire si noroc iti doresc!!!!!!
Andy ai niste copii superbi!!!!!!
Pozici de la botez inca nu am,peste vreo 2 zile ne sosesc.
Luca a fost f cuminte,a plans normal cand a fost bagat in apa si atat apoi fomist cum este o cauta pe nasa de tzitzi tot botezul si tare s-a mai bucurat de lingurita de vin,a supt-o dintr-un foc!
A fost f frig in biserica,imi era si mie frig imbracata dar el dezbracat saracu,asa ca l-am imbracat peste costumas si cu un fas,noroc ca a fost nasa ispirata sa-l aduca!Abia astept sa soseasca pozele sa ne vedeti!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
300 spune:
musette, felicitari pt Luca - micul crestin :)
am mai nimerit si eu pe PC, vazut poze frnoase. Uoffff :)
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
andy.p spune:
Noi prin curte pe la bunica domim de 2 ore si ceva.
musette micul crestin si mamica of course,astept pozele cu nerabdare,si la noi a fost la fel ...frig in biserica,si ne-a placut vinul.Multumim ptr aprecieri.
eva ce dragut eee!!M-am topit...asa sta si Alexia pe picioarele mele si ne vorbim
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia